supertrött

Jag är så trött. Dagen har varit helt fantastisk. Steg upp 03.45 och har varit igång tills nu. Nej nu måste jag sova.
Allt har varit så roligt idag och det är så skönt att komma iväg och göra något annat.
Jag tror allt jag får blogga mer om resan en annan dag för nu går ögonen i kors och sängen skriker på mig.
Ha nu en trevlig sömn.



image121


Lycka till på tentan Emmy!

Ullared



Nu om cirka fem timmar åker vi till ULLARED och ska gå omkring på gekås hela dagen. Det ska bli fantastiskt roligt. Det är jag och mina sötisar jennie och lisa som ska med. Kommer blir ett galet äventyr.
Nu måste jag sova eftersom det inte blir så mycket sömn precis.
Sov nu så gott och dröm sött.

image120

dagens mat och outfit

Tänkte bara lägga upp min outfit idag och vad jag har ätit. Jag älskar verkligen min kycklingsallad. Jag har en vitlökssås till som ni ser skymta till vänster i bild.  Har kronfågels kyckling. jag måste säga att det är skillnad på kyckling och kyckling. Kronfågelns är supergod.
Idag har jag på mig en tröja från hm:s barnavdelning. Blev helt kär när jag såg den. Hur söt som helst. Kul att man kan köpa saker från barn. Blir lite billigare med. Sedan har jag kofta från gina och svarta jeans från vero moda.



image118
   
image119

julklappar

Igår pratade vi lite julklappar. Jag önskar mig två saker i julklapp. En laptop och en hund. Tror dock inte jag får nåt men som den härliga sången går...önska kostar ingenting. Det är iallafall vad jag önskar mig.
Nej nu måste jag stressa vidare idag. Skolan var bra och intressant idag. Barn med funktionshinder handlade den om. Föreläsaren var rolig och lite tankspridd men otroligt givande.


image116
 
image117

äggeliägg

Nu är man hemma från träningen. Har först tränat mina ungdomar. De avr dock inte så många idag. De lyckliga har ju höstlov. Gav de lite "skäll" för att fotarbetet är lika med noll så sen fick de veta att de tränade hehe.
Sedan åkte jag till gymmet och sedan simmade jag. Det var så skönt att simma. Helt tyst och lugn. Det var ungefär jag och två till i hela simhallen.
Sedan blev det en lång skön dusch. Cilla har tipsat mig om den bästa duschen. Den som är lite mjuk och inte några himla spikar mot huden.
Sedan blev det hem och koka ägg som jag nu ätit. Det är nog aldrig så gott att äta som det är efter träning. Kroppen riktigt hungrar efter mat och inget annat skit. mums.
Nej nu ska jag gå och lägga mig tror jag, Har lite ont i huvudet. Ska försöka sova bort det.
Imorgon är det skola. Tjoho. Sedan ska jag handla lite ägg för de är snart slut. Sedan blir det plugg,tvätt coh städ och sedan såklart träning.

image115

lekhuset ikea


Idag har jag varit på ikea med jennies familj. Det var mycket mysigt. Jag och william hade kuddkrig, stolsrace och mycket annat annat roligt. Ikea är som ett stor lekplats. Hittade dock en del saker att köpa. Hade ju presentkort där hehe. Hade jag fått av mina volleyungdomar. Så det blev massa ljus. De går ju åt nu i höst. Har tända ljus varje morgon och kväll.
Sedan köpte jag en stooor tallrik som är lite djup. Där ska jag ha min kycklingsallad. Mina vanliga tallrikar räcker inte. Köpte också en liten kruka till min kaktus.

 
image114

kalmar ff

Idag gäller det för ff. Ska de ta guldet så krävs det mycket. Både blåvitt och djurgården måste förlora och ff vinna. Eler ja det räcker ju med oavgjort för djurgården och blåvitt. Kalmar måste i vilket fall vinna. Vinner kalmar ff idag har de gjort vad de har kunnat. Det är det enda de kan styra över.
Det lilla man kan styra över ska man styra. Jag hopaps verkligen kalmar vinner. Det vore mycket roligt om kalmar kan vinna allsvenskan. Vilken folkfest det skulle bli. Själv ska jag jobba men börjar fem så jag hinner nog höra hur det går. Jag hoppas jag kan hitta en kanal som visa fotbollen med.

Idag hejar vi på kalmar ff. Så enkelt är det.

image112

dansa så fötterna svider

Igår var det en mysig liten fest hos lisa. Vi blev några stycken och lekte himskans roliga lekar. Massa musikfrågesport. Jag och emma ägde. Sedan fick vi tillökning på festen. Vi fick inte barn utan de kom fler. Kände att jag var tvungen förtydliga.
Sedan gick vi tidigt eftersom cilla har köfobi tror jag haha. Sedan dansade vi hur mycket som helst. Det var helt fruktansvärt roligt. Att gå ut är värsta träningen. Man står ju inte still en sekund. Jag och cilla studsade över dansgolvet ett tag som två chimpanser.
De i garderoben var nog skapligt trött på cillas mösa som vi hängde ut och in och ut och in haha.
Väldigt rolig kväll iallafall.
Lisa drack fina cosmopolitans hela tiden. Tycker det liknar lite det på bilden hehe.

image111

sthlm eller gbg



Ja snart är man färdig med sin utbildning. Färdig lärare och allt. Var ska man ta vägen då?
Jag vil nog ändå bo i en stor stad. Tycker inte om de små pluttiga..tycker om att det är liv och mycket att göra.
Jag vet dock inte avrt jag vill flytta.
Jag har alltid velat flytta till gbg, men nu vet jag inte längre. Jag känenr att jag är öppen för ganska mycket nu. Just nu finns det ju en annan liten stad som lockar ;)
Ibland vet jag inte om ja vill flytta alls. Tråkigt att flytta ifrån alla. Både släkt och vänner. Men man vet ju inte om de stannar här heller.
Jag måste iallafall få spela volleyboll dit ja ska flytta. Sen måste jag känna mig trygg i mitt bostadsområde. Frågan är om man gör det typ i sthlm elelr gbg..för det är la skitsvårt att få en lgh så centralt som jag vill.


image109     image110


Göteborg ser ju dock mycket mysigare ut på denna bilden. Kan ju bero på att det är snö och kväll..typ det bästa som finns..tihi.

fredag

idag är det fredag. Som om ni inte visste det. Idag har tagit det lugnt. Tänkte träna men gör det imon istället. Låter kroppen vila idag och på söndag. Viktigt med vilodagar annars kan inte muskler byggas.

Imorgon blir det jobb och sedan träna direkt efter. Har redan gjort lunchlåda tihi. Köttfärssås. Mucho gott.

Har läst lite om ätstörningar idag med som är vårt nya arbete i skolan. Mycket intressant och på nåt vis så förstår jag verkligen de som hamnar där. Hur svårt är det när alla säger att man ska vara smal. Om amn ahr en liten mage ska man tänka på vad man stoppar i sig och man skäms när man äter godis eller chips. Ingen annan har fan med att göra hur man ser ut egentligen. Att kommentera på hur någon ser ut kan ha förödande konsekvenser. Tänk på det. Ge komplimanger istället. Det betyder så mycket mer. Unga tjejer har inget självförtroende i dagens samhälle. Därför är det extra viktigt att hålla inne med åsikter oom hur någon se ut. Ta fram det fina hos människan istället.

Idag blir det mys med lisa och cilla till idol. Ska bli tokmysigt.
Tänk att man kan lära känna nya människor så bra på så kort tid.

Jag har insett hur mycket drömmar betyder för mig. Att tänka sig bort någonstans eller tid en speciell tidpunkt. Det är så mysigt. Ingen kan bestämma över mina drömmar och jag kan drömma hur mycket jag vill. Den senaste tiden har jag nog drömt mer än någonsin och oj vad jag tycker om det.

60453-12


Nu har jag tänt ljus i hela lägenheten och lyssnar på julen är här haha. Ja jag vet men jag älskar julen okej.

Jag är så kissenödig jåämt nuförtiden. Antar att det är för att jag dricker mer vatten när jag tränar me.
Kan också bero på att jag dricker en kopp kaffe varje dag.
En liten stund på dagen sätter jag mig ner med en filt runt mig och dricker kaffe och äter en satsumas. Min stund på dagen.
Det tror jag alla skulle behöva. Å andra sidan har ¨många jobb fikaraster då man kan få chans till det. Som student är man alltid igång.

Ha nu en trevlig kväll med idol. Heja evelina.


Gymmet

Idag har jag haft gymgenomgång. Hon berättade precis hur alla maskiner fungerade och vad jag skulle tänka på. Ställde in stolarna rätt och kollade vilka vikter jag skulle ha. Hon tog hela tiden hänsyn till mina knän och likaså att ja spelar volelyboll. Vad härligt det är med människor som vet vad de pratar om. Jag älskar mitt nautilus. Där får man så mycket hjälp och allt är så perfekt. Ska lista lite:


Bra öppettider
Lagom temperatur i badet
Äventyrsbadet ingår
Bubbelpool finns
Sjukgymnast finns tillgänglig
Kunnig personal
Snyggt gym
tv när man cyklar
två bastuar(hur säger man bastu i plural)
massa annorlunda pass som yoga o vattenworkout
Inte massa folk
inte långt hemifrån


image105


Idag åker jennie till stockholm. Kommer sakna henne men hon får nog dunderkul. Love you.
Glöm inte present till mig ;)


Igår fick lisa reda på att hon klarade tentan. GRATTIS. Jonte har också klarat den så stort grattis till honom med. Sån himla tur att man har smarta vänner. Jag hoppas bara att cilla har klarat den med. Men hon var ju godkänd i min svåra frågesport så hon klarade det säkert hehe.

Idag ska jag och lisa gå på stan. Ska kolla läget lite. Jag har blivit reatokig. Innan hatade jag rea men nu älskar jag det. Man kan ju verkligen fynda. Det bästa av allt är smyckesrean. När man kan hitta fina saker för 5 kr. Då är dagen gjord.

image106

Ikväll blir det träning fast då volleyboll. Efter det spelar herrarna match, Så då ska jag sitta med muhammed och diskutera hur de spelar. Det ska bli kul. Dock itne så tervligt att man kommer få sitta där svettig eftersom man inte kommer hinna duscha men men. Det får gå helt enkelt. Nej nu ska jag nog dricka lite förmiddagskaffe och äta en satsumas.

ha en skön dag


Yoga

Imorgon ska jag och Emmt prova Yoga.
Jag har aldrig testat detta innan men jag hoppas jag tycker om det. Jag tror det är bra för att bli smidig och stressa ner. Ska bli jättekul. Efter det blir det toppis som vanligt.
Ska bli så spännande och väldigt skönt.

60453-104

tidig morgon

idag ringde väckarklockan 06.18

Då var ja faktiskt ganska pigg. La mig tidigt igår så det var inte alls så jobbigt att stiga upp. Tog på mig en tjock tröja och leggings under mysbyxorna. Sen på med mössa och vantar och sjal. Sen cyklade ja till sporthallen där jag mötte upp jennie.

Vi gick in och efter en del snurrande hittade vi rätt bassäng. Råkade dock hoppa (gick nerför en stege) i på fel sida så vi fick simma över hela bassängen för att komma rätt.

Sedan simmade vi där ett bra tag. Det var så himla skönt. Inte alls kallt. Alldeles lagom var det. Kan ju inte säga att ja är så himla duktig på att simma. Malin och jag skulle nog gjort mer än bara hållt oss i kanten på simlektionerna haha.

Efter en del simmande fram och tillbaka gick vi upp och sedan satt vi i bastun ett tag och myste.

60453-103


Sedan blev det piffing och sedan cyklade vi till skolan som ligger ungefär ett stenkast därifrån. vi hittade ett litet mysrum där vi åt vår frukost och sedan borstade vi tänderna haha.

Sedan var det lektion där jag förde protokoll över hur många gånger hon sa alltså och liksom. 35 stycken "asså" på 5 minuter. Var väldigt bra att göra det för ja lyssnade mycket mer uppmärksamt. Men det är ju helt otroligt.

Sedan stod vi och flamsade med chrisel ett tag. Hon hjälpte oss med kontaktpersoner nu när jennie o ja ska jobba med ätstörningar. De gissade att ja var 24..kändes bra haha. Är tydligen mogen för min ålder.

Sedan blev det en trip till bibblan för att låna massa massa böcker. 8 böcker blev det. ska bara hinna läsa alla med.

Det blev sedan en sväng till maxi efter satsumas och kaviar. Fick hjälpa en ny i kassan och vi såg när de sprang efter en snattare. Mycket dramatisk. Men de hann ifatt han. Kan han ha.

Nu är ja hemma o har precis ätit. Ska dricka mitt eftermiddagskaffe snart hehe.

Lisa ja och jennie ska nog ut o gå en höstpromenad senare. Sedan blir det träning för min del. Hoppas jag orkar lyfta armarna bara. Är ltie tung i axlarna efter simmningen.

Vad glad man blir när man ser att man "har fått" ett blogginlägg. Så hila vackert sweeti.

       
60453-54

konstigt

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you're controlling me
Release me
Release me

60453-100
Så otroligt vacker bild. hade en given plats här

Ordet konstigt tyckte jag inte alls om.

min födelsedag

Ja idag fyller jag år..tjohoooooo

Jag blir hela 22 år gammal. Tiden går himlans fort.

Dagen började med att jag vaknade av att något litet lurvigt hoppade upp i sängen. Det var kajsa och efter det hördes en sång från hallen...ja må hon leva...

Där stod katta o fredrik. Tog mig nog en kvart innan jag riktigt förstod vad som hände.

Så himla söta var dom. De hade tagit med sig kaffe,frallor och en prinsessbakelse till mig och så fick jag paket.

Så vi satt där och myste och fikade. Sedan duschade jag och när klockan slog tio kommer några in genom dörren igen och ja må hon leva sjungs för fulla muggar. Det är jennie,lisa och jonte. De har köpt frallor de med och mjölk.

De såg lite snopna ut när jag var uppe men jag var bara så himlans glad för att de kom. Spela roll vem som är först.  Jag vill ju dela min födeledag med nära och kära. Jag åt en god fralla till och ett stort glad oboy..mums.

Vi satta sedan och pratade och skämtade.

Jag fick sedan låna bilen för att handla. Blev dock en lite stressig handling eftersom gulliga emma väntade på mig. Planeringen blev lite konstig idag. När jag kom hem väntade emma o håkan på mig. Håkan var emma söta vän..ganska snygg måste jag säga ;)

Jag fick en fin bukett rosor och ett par underbara öronhängen. Görfina. Ska försöka lägga upp bild på mina presenter sen. Vi satt och snackade och flummade ett tag.

Sedan ringde emmy och sjöng den riktiga födeledagsvisan. Lottas födeledagssång. Sedan läste jag emmys blogg och fick läsa om fantastiska upplevelser jag har haft med min vän. Var tvungen att bara sitta och tänka mig tillbaka en liten tid. På allt fint vi upplevt. Tack gumman.

Nu ska jag fika med emmy och jennie. Sedan iväll kommer mamma och pappa och brorsorna och det är idol. Jag ska dricka lite vin och kanske lite champagne hehe.

Kommer nog antagligen mer bloggar om födeledagen tihi.

kramar

60453-99

julkänslor

ja jag har julkänslor i oktober.

Just nu kan jag inte sluta tänka på julen. Allt mys och pyssel.

Det är så härligt att få vara barn på nytt.

Sitter nu och lyssnar på julsånger. Kan inte bli bättre.  Har suttit och tittat på massa julgranar. De är ju så vackra.

När jag var liten kunde jag gå upp jättetidigt på morgonen och tända julgransljusen och bara sitta och titta på julgranen. Bara se hur allt julpynt hängde där och log mot mig. Se hur man kunde spegla sig i de fina röda kulorna och vi hade även en blå. Ja undrar om vi hade fler från början och att de gick sönder eller hur det ligger till egentligen.


60453-98


Idag har jag städat o pysslat. Måste ju vara födelsedagsfint här imon tihi.

Har pratat med en trevlig person idag med..eller hmm ja har pratat med ganska många trevliga personer idag.
Men kul att höra en speciell röst...tihi..

Nu blir det sängen för min del och sedan vakna upp ett helt år äldre tihi.

För imon blir jag 22!!

puss på er

nåt så litet

Ja vill rita eller måla eller spy sa min kära vän idag. Tycker på nåt sätt att det var fint sagt. Haha. Ja är nog konstíg.

Men att kunna uttrycka sina känslor på ett sådant bra sätt är inte lätt.

Idag har det varit plugg på bibblan med jennie. Ja kände äntligen att ja greppade uppgiften men hur tiden ska räcka till vet ja dock fortfarande inte. Vi hade iallafall väldigt roligt och skrattade tillsammans.

Vi träffade cilla som vi med glädje lät störa oss haha. Mycket flum och roligt.

Sedan blev det promenad med Q. Lite gungande på lekplatsen. Q hittade en bandyboll o han får mig att le. Hundar är bara sig själva o bryr sig inte om nåt annat. Att se att han är glad gör mig glad. Det är guld värt.

Sedan blev det fika med jennie o lisa..mycket mysigt. Fick mig lite stränga råd om hur ja skulle göra haha.

Sedan åkte vi hem till lisa en kortis,

På kvällen åkte jag till emmy o QP. Där fick jag mat som var kanongod. Det ska jag absolut laga någon gång. Tror faktiskt att jag skulle klara av det. Sedanblev det toppis och fråga olle. Två mycket bra program. Jag blev sugen på yoga o ska tvinga med Emmy. Vi måste ju prova.
Underbara söta emmy gav mig en ögonskugga som ja längtat så mycket efter. Det var dock inte bara en utan fyra som kommer bli helt perfekt perfekta. Tack så himla mycket du underbara vän.

Sedan blev det cykelfärd hem. Mössa o vantar på. (tänk det du mamma)

Pratade med farmor på kvällen med. Hon är ju så söt. Hon ska kanske komma upp i vår o bara hälsa på mig. Vore ju hur mysigt som helst. Då kan vi gå promenade vid havet o bara prata massa.

Ringde sedan malin. Att man ska behöva ge vissa en spark där bak alltså haha..menar inte malin.

Kom hem och satte mig vid daorn. Tiden rann iväg o det började bli mer o mer jobbigt. Sedan pep mobilen till. ´tänk att man kan bli så glad över ett sms. Tihi.

60453-96

Right here, right now
Nothing is impossible
Right here, right now
I'm running on a miracle




Vill nu berätta om en tjej som ja inte skrivit så mycket om innan. Hon är helt ny i mitt liv.

Hon heter lisa.

Jag träffade henne under nollningen och från första dagen så visste jag att hon kommer passa in med oss.

Nu har det gått ett tag och ja tycker så otroligt mycket om denna tjej.

Hon är helt fantastiskt. Varje dag ger hon så mycket av sig själv.

Hon lyssnar med stort intresse och finns alltid där som stöd. Kramig och himla söt är hon också.

Att flytta till en helt ny stad helt själv är inte lätt och ja vet precis hur det känns.

Jag känner mig hedrad att ja får ha dig som vän. Älskar dig vännen min.


image97

En dag som denna har jag kommit på hur tacksam jag är över alla mina vänner och hur mycket de betyder. Tack för att ni finns.

vart har fasanen tagit vägen?

Ja fredagen var kanon. På alla sätt. Dock tråkigt att se lilla söta emma sjuk.

Jag skulle hämta malin från tåget igår och cyklade ganska snabbt för att jag var sen, vilket inte är ovanligt. Till vänset om mig skymtar jag något...tänker att det bara är nån fågel. Helt plötsligt springer den stora fågeln mitt framför cykeln och det visar sig vara en fasan!! En fasan!! När såg man dom sist? jag har iallafall inte sett några på flera år. Hos farmor såg vi jämt massor när vi var små men nu var det längesen!

På kvällen var det födeledagsfest hos mig. Mycket mysigt och massa människor jag tycker om. Så roligt med att malin kom hit från Lund. Är det någon som rockar på dansgolven så är det hon.

Kommer mer om den festen vid ett annat inlägg.

Imon är det match...tjohoo. känns så underbart kul.

Tror vi ska spela 4 matcher..pust och stön.

Men värnamo kommer.
Och det bästa av allt. Sara och kristos kommer, Ska bli helt fantastiskt roligt att träffa dom. Lyckan är total.

Sov nu så gott

själv ska jag läsa lite kirre först. Det kommer absolut komma massor om denna bok. Sååå hemsk. Ni borde alla läsa den.

60453-95

lång dag

oj längesedan jag bloggade nu.

Har varit en väldigt lång dag idag. Först föreläsning från halv nio till fyra om kvinnovåld och liknande. Mycket intressant men lite vinklat kanske. Det finns snälla killar också.

Sedan bar det av för att träna mina ungdomar.  Sedan fick jag låna katta o fredriks bil för att storhandla och tömma lite grejer här hemma. Alla tiders kanon. Blev en lång,virrig och rolig biltripp.

Skönt att ha handlat allt. Kom hem klockan elva. Usch usch.

Nu har jag förberett maten för imon så nu ska jag nog allt gå o lägga mig.

Imon blir det plugg hela dagen..en snabbis på stan och sedan träna. Blir nog kanon.
Tokladdar för freagen med tihi.