måndag

ja idag var det fika med malin som gällde. Det blev en fika i två timmar med massa snack om allt man missat. Sedan gick vi på stan lite o ja hittade linne till min nyårsklädsel och lite annat smått och gått. Fick ut ganska mycket av vår lilla stad. När vi skulle gå en till runga på åhlens stötte vi på snok och mickan. så himla roligt och eftersom det var svinkallt ute så blev det en fika till istället.
Var roligt att höra alla johans framtidsplaner hehe.
Vi bestämde vilken präst vi ska ha om vi gifter oss eller när som johan sa hehe.Skulle inte förvåna mig.
När ja kom hem blev det en tokombytning av klädsel för iväg och spela volleyboll med hela familjen utom elias. Höll på flera timmar som vanligt. Var fruktansvärt hungrig när ja kom hem men hittade korv stroganoff från igår haha. Mums.
Tog sedan hand om min tvätt. Känns som om den aldrig tar slut. Hur mycket tvätt har jag egentligen?Måste börja tvätta oftare.
För att avsluta kvällen blev det boogle som jag vann med ett poäng mohaha. Imorgon åker den stora hem och det känns lite tråkigt. Har ju så kul tillsammans, men men. Får väl hälsa på.
Imorgon bär det av till jönköping. Lite smått nervös men det är ju bara att snacka vilket är en av mina bättre egenskaper.
Sov gott.



söndag

ja hade faktiskt ingen aning vilken dag det var..fick tänka efter ordentligt.
Idag vaknade jag halv tolv och kände mig som en tonåring som sover bort dagarna.Somnade typ elva igår med så sov fantastiskt länge. Det blev frukost och efter att ja krånglat lite med min dator blev det ett springpass. Det blev dock inte runt osudden som utlovades. Tror inte jag hade pallat det efter all julmaten. Tog ett långvarv i apladalen som kändes barnsligt enkelt mot vad det har gjort. När jag kom hem blev det magstyrka o sen snabbt in i duschen o sen promenad med hela familjen. Usch vad kallt det var ute.
Sedan blev det matlagning. Korvstroganoff.Riktigt mumsigt. Har fått dille på det för tillfället.
Ikväll har vi tittat narnia-prins caspian och jag la en ansiktsmask. Har hittat en fantastisk låt genom filmen. Regina spector-the call. Lyssna på den om ni hinner.
Imorgon blir det fika med malin och lite shoppande och sedan blir det volleyträning och sedan får vi se vad som händer. Så fantastiskt skönt att vara ledig. Visst älskar jag jobbet men skönt att inte behöva kliva upp när det är mörkt och kunna njuta lite av dagarna.


ja o den mindre brodern..tihi

hemma

ja idag kom vi hem. Ganska skönt att få sova i sin egen säng och köra efter sina egna tider. Har varit o handlat med pappa. Var ganska tomt i kylskåpet och mitt bröd vad mögligt.

Jag vann jultävlingen men kommer inte sluta träna och äta ordentligt för det. Min kropp mår bra av det. Så imon blir det osudden.

Imorgon måste jag verkligen tvätta. Är en väldigt stor hög som väntar på mig.
så skönt att få ligga på mina nya superduperkudde. så skönt så.

har kollat på körslaget och druckit ett glas vin. Riktigt mysigt. Tråkigt att timo åkte ur bara. Han verkade vara en skön typ.

Sov så gott nu



snark snark

julen

julen är här och julafton över.
Jag har fått och köpt en laptop..så himla roligt...sjuuukt glad hehe.
Vad har ni fått?
Har även fått två parfymer,halsband,tofflor som går att värma,snygg nyckelring,strumpor,tomtar,en megastor kudde..mm.
Nu är vi hos katta o dem o spelar tennis,dricker vin o öl,får god mat,skrattar,träffar otto o massa annat.

Imorgon är det annandagen och REA.Jag ska leta nyårsblåsa.
Ha nu en fortsatt trevlig jul.
Puss

Mollan är julfin:)

God Jul

ja god jul på er alla där ute.
Imorgon är det julafton -så himla roligt. Kommer väl att gå lika fort som vanligt.
Igår satt jag och pratade med min kollega som kommer från polen om traditionen med kalle anka. Kan ju inte precis förklara varför vi gör så. men jag kommer garanterat fortsätta titta på det. Dock tycker jag ferdinand är sömnframkallande. Då brukar ja ta en powernap.

Imorgon blir det upp kvart i sju och sen är det full rulle. Hoppas på att kunna flumma med bröderna i bilen lite. Kameran är ju med hehe.

Farmor kommer iallafall vara med mig hela julafton och det känns skönt. kommer kännas lite tomt. Tänker ju på henne varje dag. I kameran har jag bilder på henne som jag brukar titta på och fälla en tår.

men imorgon hoppas jag det blir mycket skratt och flum.

Hoppas ni nu alla får en underbar jul och vem vet..prognosen säger ju vit jul, kan det vara sant? härligt vore det.

Var nu snäll så tomten kommer.



Tycker denna bilden är så fin. Så gjorde jag när jag var liten. Kunde gå upp tidigt på morgonen och titta på granen och bara njuta. Så vackert

julgodis

Japp nu var det dags. Jag har alltid bakat julgodis med familjen varje år och även så detta år, men det består mest av att rulla in kolorna i papper eller ställa ut knäckformar. Klagar inte på det..är en nodvändig tradition, men jag tänkte att jag kunde laga lite eget godis med.
Konstigt nog så blev det rocky road. Lite komiskt att jennie skrivit om det. Jag visste inte ens om godiset för två dagar sen. Lisbet tog med till jobbet och då bestämde jag mig för att göra det. Det blev kalasgott och mycket roligt att göra. Sedan gjorde jag även mintkyssar. Roligt det med. så nu har jag gjort två sorters julgodis alldeles själv. Mycket stolt. Är jag på väg att bli vuxen...njaaa'! :)
Jag bjöd sedan ner la familja på provsmakning och de tog med glögg. Riktigt mysipysigt blev det.

Imorgon blir det julfest. Jag tror barnen får stå för utklädningen för jag vet inte vad ja ska ha på mig. Har inte så mycket juligt. Är rosa en julfärg haha. Kanske får man träffa tomten imon med tihi.

Tror jag ska träna med herrarna imon om det ska bli nån volleyboll. Blir nog dock lite löpning innan jobbet om jag kommer upp ur sängen. Har ju egentligen sovmorgon.

                                               


Måste bara lägga upp en snygg bild med hehe.



Att man kan ha kul i bilen och nej tyvärr..jag är inte snygg jämt  och tydligen inte mina brorsor och vänner. Men busan är snygg iallafall

lite blandat

ja idag var jag uppe tidigt som vanligt på måndagar. Var på jobbet en kvart före vi öppnar. Vad tusan jag nu skulle göra där så tidigt kan man ju undra. Satte på lite julmusik och lallade.
Jobbet var mucho roligt idag. Mycket skratt och roliga stunder. Massa mys och trevligt.
Sedan blev det direkt till gymmet för att springa på löpbandet. Men där var sjukt mycket folk. Nåt jädra fotbollslag tror jag. Typ alla maskiner var upptagna, jag kände hur irritationen steg och jag visste inte vad jag skulle göra. Tillslut hittade jag nån jädrans trampmaskin. Den tränar väl kondition,lår,rumpa och vader. Grejen var bara det att jag hade grym träningsvärk i just de områdena men vad tusan. Det blev ett pass på den till svetten rann. Sedan hem och köra lite styrka och en dusch och som grädde på mosen lite köttfärssås.
Sedan var det iväg på volleyboll med mamma och pappa. Mycket roligt och vi höll på över två timmar idag. Men det var skojigt. 'När jag kom hem blev det en till portion köttfärssås. Nu sitter jag här med smärta överallt.
Fick ett tråkigt telefonsamtal innan. R.I.P harry. Så tråkigt att det ska gå så fel. lider med dig a. :(


Vill ge min älskade vän Jennie ett STORT tack för fixandet med bloggen. (ett litet tack till purra med för jag hörde han var med på ett litet litet hörn.)



Imorgon har jag en liten bror som fyller år. så det blir till att gratta. Ska nog försöka hitta lite julklappar imon med på stan. Får se om värnamo har nåt utbud av julklappar hehe.
Sedan blir det träning på kvällen .Ska bli riktigt kul om träningsvärken försvinner.
Har sjuk träningsvärk precis där fingrarna slutar på handen. Gör så ont. Är nog på grund av alla fingerslag.

Ha nu en trevlig kväll.

kjjjaaaalmaa

ja min lilla minisemester var toppen. Så underbart att få mysa med min twin. Har ju inte knappt träffats sen jag flyttade.



Helgens mat: fil med äppelmos ungefär 30 ggr
Helgens bajssnack: Jennie (trodde faktiskt petra skulle stå för det)
Helgens bästa:våra skor
Helgens jobbigaste:allt gående
Helgens nervösaste: att gå in i förhörsrum i polishuset  (haha')
Helgens äckligaste: spyandet på dreams
Helgens mest efterlängtade:mitt naturgodis(tog 4 dar att hitta)
Helgens tröttaste: Jennie i söndags
Helgens snyggaste:vår dans på kåren
Helgens mest udda grej: egon
Helgens chock: petras tafsande;)


Nej nu blir det sova för min del


Kalmar

japp jag är i kalmar och det är härligt värre.Har shoppat loss och köpt julklappar och lite grejer till mig själv. Har köpt jeans. Alla mina är ju sönder men det ska tydligen bli mode till våren så får väl spara dom.
Idag kom petra, jennies sJah hoppas ni har en trevlig helg för det har jag tihi..

puss på er

.

trött

ibland är man för trött för sitt eget bästa. Börjar tänka massor. Saker som säkert är oviktiga imon, men viktiga för stunden. Det kan vara på saker som har varit, det kan vara saker som ska ske, det kan vara allt mellan himmel och jord.

Idag är jag trött.väldigt trött och omotiverad till allt. När saker hopar sig vänder man rygger åt dom. Är det inte så timon säger. och det är väl så man inte ska. Just nu är jag bara inne på att gå i ide-stuket. Skulle kunna åka utomlands en vecka själv. Bara sola hela dagarna och höra vågorna slå mot stranden. Kunna sova när man vill.

Jag älskar julen och den är speciell för mig men i år känner jag mig bara stressad och ofokuserad.

Blir nog bättre imon..gonatt