diska diska diska


melodifestivalen

ikväll är det melodifestivalen och det är såklart något jag följer.
Mamma och pappa har bjudit in mig till dom och deras vänner Lena och Ulf kommer med. Så det blir nog hur trevligt som helst.
Idag  vaknade jag av hemska drömmar. Drömde att jag var hos läkaren haha. Ovanligt va, Han ville flyga mig till Ronneby för massa prover. Ja det var massa hemskt iallafall. Jag grät och grät. Vaknade sedan av en otrolig smärta vid revbenen. Huvudvärken höll på att spränga huvudet med. gick upp för att kolla skidskyttet.
Frös som tusan så hämtade täcket och somnade såklart.
Vaknade sedan tjugo över tolv av att pappa kom och plingade på. Vid cirka ett kom jag igång.
Sedan blev det diskande, dammning, dammsugning mm.
Tacos stod på menyn med. Mums.

Försökte locka håret med en plattång med. gick inte alls haha. Ska nog lyckas någon annan gång, Hittade en jättebra intstruktionsvideo på youtube. Där finns ju massa intruktionsvideos på allt. Från att bädda sängen till smink.

Piffade till mig lite idag med en rockig look. Kul att kunna ha kläder ibland som man inte kan ha på jobbet.

Blev små gråa shorts,benvärmare, linne med en liten bolero/kofta med en svart sminkning och röda naglar.

Hoppas ni alla får en trevlig lördagskväll.
Hoppas jag med får det.


utpumpad

ja jag känner mig sådan.



Skulle egentligen vilja åka till italien. Toscana kanske o sitta själv på kvällarna och skriva. Kanske skriva en bok? Eller bara skriva för att skriva.
Bara få höra naturens ljud. Avskärmad från allt annat.
Socialt jobb är kul men ibland blir ljudnivån för hög, orken tar slut och mornarna för tidiga.


blandad dag

oj ibland blir det långa hopp mellan inläggen. Hostan är iallafall lite bättre, dock har jag hostat sönder ett revben eller liknande, Har sjukt ont och det gör ju att jag inte kan träna. Stor suck, kommer missa matchen på söndag. Tråkigt värre. Ska kanske prova lite på matchuppvärmningen men det känns inte troligt att det kommer funka. Tanken att slänga mig får mig att rysa.
Annars har dagen varit bra. Det är ju snö ute och så mysigt. Föräldrarna och elias är i fjällen så jag o hannes tar hand om hundar och hus. Mycket roligt. Blir dock flummigt värre.

Imorgon ska jag nog åka och kolla en elitseriematch i gislaved. Skojsigt. Har sagt till hannes att han får åka hem och vara med hundarna. Får så dåligt samvete när de får vara själva mycket. Åker iallafall hem till dom på rasten.

Har varit nere på träningen idag och kollat, började sedan spana på herrarna. Är så sugen på att träna dom. De har så mycket kapacitet, Tråkigt att de har träning samma tider som vi.

Gick ner lite då och då och sa saker till vissa, vet inte om deras tränare uppskattade det jättemycket men han är nog ganska van nu.

Efter det åkte jag och hannes hem och åt korv med bröd.


huvudvärk

ja det är väl det som dagen har bestått av. Fruktansvärd huvuvärk.  Antagligen konsekvenserna av allt hostande igår. Idag så har jag och jenny varit på en informationsföreläsning. Kul att komma iväg lite och i välbehövlig tid vill ja lova.

Sedan så skulle doktorn ringa men trodde inte han ringde..tydligen hade han ringt just de tio sek ja friskanmälde mig till sickanprojektet. Det resulterade att ja ringde till pappa o grät och trodde han kunde utföra mirakel. Inte lätt att vara pappa ibland. Ut i jobbet igen med blodsprängda ögon. Tur man har vissa arbetskamrater som förstår och lider med en. Vädret var fantastiskt på eftermiddagen. Luktade vår. Hade dock massor med kläder på mig så hade nog varit varm i alla väder.

Kom hem trött och frusen, pappa kom in o undrade om han skulle handla nåt, men jag tyckte faktiskt det var lika bra att följa med själv. Träffade både susanne,kenneRt, amanda o min gamla dagmamma. Fullt kalas.
Köpte glass,choklas,lakrits o kakor o sen köpte pappa munkar som vi ätit nu. Märks det att jag tycker synd om mig själv eller..eh ja.

Har varit uppe o varit helt flumtrött,stackars mamma..inte lätt att vara mamma ibland haha.

Nu ska jag sova och upp tidigt som vanligt. Hoppas på en bättre dag imon. Kan gå och hosta för mig själv för har massa sysslor inne imon.

Gulliga jennie bloggade om mig o är så söt..puss på dig.

Haha gud vad snygga man kan vara haha.

Ska tillbaka till verkligheten..imon iallafall

ja imon ska jag gå och jobba igen. Hur det nu ska gå till vet jag inte riktigt, men det kanske går bättre än vad jag tror.
Provade att komma ut lite idag. Var faktiskt lite nervös innan. Mötte upp malin vid stigs för en fika och med en halvliter te och ett glas vatten så gick det faktiskt bra. Kände mig dock mer sjuk när jag kom ut än när jag är inne och stilla. Tur man hade så trevligt sällskap så man kunde koppla bort det sjuka lite.

Sedan gick vi till åhlens. Pust det var långt dit. Där tittade vi på massa nagellack. Tycker det är himla kul att diskutera det faktiskt.

Usch vad jag hostar..nervööööös.

Sedan skulle malin hem och fira oscar. Han har tydligen rakat av sig håret. Det skulle jag vilja se. Han som alltid har haft änglahår.

Åkte förbi annica sen. Kul att få träffa dom lite. Fick se lilla sötingen och busa med honom. dock lite lugnare än vad vi brukar busa. Fick även se den fina sängen som annica målar. Kanonfina färger. Blir helt sugen på att pyssla själv men vet ju att jag är totalt okapabel med allt som heter pyssel.

Sedan åkte jag hem och slingade håret på min stora bror. Han är allt lite klen och skriker massa och tycker att jag gräver i huvudet på honom. Jag förstår ingenting.

Kollade även på handbollsfinalen. spännande och roligt med lite temperament.

Sedan blev det lugnt och brorsorna skulle göra våfflor helt plötsligt kl halv tio. Slutade med att hela huset svartnade när hannes satte i våffeljärnet. Så vi fick leta upp mitt och hålla på men våfflor blev det cirka kvart över tio när jag skulle lägga mig haha.

Så nu har min dag i detalj haha.
Nu ska jag försöka sova lite.
Väskan är proppad med massa olika mediciner haha.