oj ojIgår var väldigt roligt. Vi hade en utflykt och jag köpte jeans och josse.( Och vet ni vad josse hittade ett par byxor som hon inte behövde vika upp. Helt otroligt tihi...du är så söt.)
Sen skulle vi helt lugnt och fint titta på brännboll, men det blev lite mer än så. Här följer kvällen händelser.

ca 18.00 Josse äter tonfiskpasta och jag rostbiffsallad. Sitter samtidigt och försöker klura ut hur man spelar in på den himla videon. Lyckas inte alls.
18.09 Josse tar över bruksanvisningen.
18.10 Konversation:
Josse: Har du tryckt på power
Hilda: eeeh eeh nää
Josse: Det står här att man ska det
Hilda: eeh jaha
18.13 videon fungerar.
18. 15 tar på oss våra nya snygga kläder.
18.30 anländer vi till brännbollen. Får reda på att karolin inte ska spela mera. Jag öppnar ölen,josse cidern och vi sätter oss ner och njuter.
19.00 vi dansar karolindansen för fulla muggar. Blir supervarm, måste dricka mer öl.
19.50 Jenny, josse och jag hemma hos mig och ska titta på idol.Jag bjuder alla på min nyinköpta baggybox med rödvin Vina maipo (ska uttalas vinja majpo).Det blir iallfall mer en ett glas under idol.
21.15 Vi cyklar mot stan. Vi möter upp han och hans gäng. Dricker vin på vägen.
ca 22.00 inne på kåren för att capsa. Jag köper en ny öl men välter ner den i backen det första jag gör typ. Köper en ny..tror jag. (börjar bli luddigt här.)
22.20 vi capsar för fullt. Jag utmanar vissa om och om igen och vinner om och om igen. Jag och Josse dominerade på capsen. Jag fuskade dock lite hehe.
23.00 allt jag vet är att det stängde då iallafall :)
23.30 Han jag och josse cyklar hem till mig. Vi kollar på idol och dricker mera vin.Tittar sedan på Hipp Hipp. Vissa var mer roade än andra haha.
okänd tid. Jag tvingar josse att stanna och sova hos mig. Så vi tre slockande med läppar röda av vinet.
00-06.30 sömn
06.30 Josse cyklar hem i regn. Vi sover vidare.
08.10 inser att jag måste gå upp om jag ska hinna till skolan. Vinglar runt och letar efter nycklarna och cyklar till skolan. Mår sämre än sämst.
08.32 anländer till lektionen Vilket jag insåg att jag inte skulle gjort.
08.35-10-00 kämpar att hålla mig vid liv.
10.00 cyklar hem.
Sedan väntade en dag av bakishet.

Men oj vad kul det var.
Men oj vad mkt vin det blev.

Nu väntar mys och sedan Göteborg.

Ha nu en underbar helg för det ska jag ha...i göteborg hehe...

puss på er

lek inte med mig..

underbara du
så härlig
så fin
så rätt
men lek inte med mig
orkar inte det
mitt sista hopp
snälla lek inte med mig

håll om mig

Man kan ju undra varför jag sitter och skriver här klockan kvart i fem på natten/morgonen. Men jag har jobbat och kom hem kl fyra och det är omöjligt att sova dirket. Måste varva ner först,

Ibland undrar jag hur jag egentligen mår. Jag undrar om jag förstår mina känslor. På en timma kan det pendla mellan att inte kunna sluta skratta till att bara vilja försvinna från denna jord. Varje liten motgång gör mig så ledsen. Orkar inte mer av nåt. Jag känner mig som jag är i puberteten. Jag tror mest att det är en del jobbigt jag skjuter undan som gör sig påmind så fort det är nån motgång. Idag fick en annnan ta skiten som verligen inte förtjänade det. Jag vräkte ur mig saker som jag aldrig hört mig säga. Jag känner inte igen mig. Känner jag mig själv egentligen.
Jag var så glad när jennie kom att ja var tvungen att ge henne en kram. 

Snälla nån håll om mig.

Jag vill vara sju år igen. Bli kramad hela tiden. Känna sig älskad och ens största problem var att man var tvungen att sov typ åtta eller nåt.

Snälla håll om mig.

Kom en onykter kille runt halv tre som blev helt "kär" i mig. Han pratade med mig konstant till halv fyra. Själv försökte man stänga resturangen. Men jag ville inte att han skulle gå, jag ville suga ur all kärlek åt honom som jag kunde få. Jag behöver den. Han fick till och med en kram av mig. Det var så skönt att få känna hans varma armar runt mig.

Håll om mig.

Nu är det ljust ute.
Jag känner mig så hemsk som klagar på livet när det är så många som har det tusen gånger värre än mig. Men vad ska jag göra när jag inte är lycklig. Ska jag bara aceptera läget.
Saknar mina föräldrar óch min hund. Det går inte en dag utan att jag tänker på er. Jag saknar er mycket mer än vad jag kan säga.
Jag är så rädd att ni ska försvinna.
Jag är så rädd för att bli själv.

Så snälla håll om mig.

Is this my life I'm wondering
It happened so fast
How do I turn this thing around
Is this the bed I chose to make