Tisdag

Jaha så var man tillbaka i Kalmar igen. Tillbaka till skolan, tillbaka till jobbet, tillbaka till den stökiga men ändå tomma lägenheten.
Mattekursen började igår..supermycket att göra. Så idag måste jag plugga och sedan ska jag jobba. Ska jobba 5 och en halv timma...det är det bästa..för då får man rast hehe. Det får man inte om man jobbar mindre.  Idag ska jag ha med ett äppple och äta på rasten..intressant va.
Helgen hemma var mycket trevlig, Lagade trerätters. Det var riktigt mumsigt. Det är skönt att förldrarna kommer till helgen.
Nej nu måste jag slänga mig över böckerna.
Ha en trevlig dag.

Grattis

Grattis grattis pappa. Jag må han leva. jag må han leva...
Idag skickade jag in ett mail till pussel där jag bad dem gratta min pappa och det gjorde de. Live i tv!coolt.

Idag har jag skrivit på hemtentan hur mycket som helst. Jag har klippat och klistrat och skrivit och rivit(det sista har jag inte gjort men det passade in).
Så skönt när den här är färdig. Jag har mailat in första utkastet och sedan får man väl se om man behöver korrigera det mera. Hoppas inte. Ska hem i helgen och baka tårta.Så roligt.
Men nu ska jag först städa. Jag har kläder i hela lägenheten. Allt ska vikas eller hängas upp. Sedan ska jag diska och gå ut med soporna. Efter det ska jag in till stan och köpa presenter. Det är riktigt kul. Ikväll vid åtta blir det träning. Det är lite sent, men ändå väldigt skönt att man hinner göra allt man ska innan.
Ha nu en underbar helg och vi hoppas att snön inte kommer fast dom har sagt det. Hoppas hoppas.


idag

Snälla snö försvinn. För en liten sekund trodde jag att du hade gett upp men sen kommer det små dinglande snöflingor från himlen igen. Jag vill ha vår. Jag vill ut och springa och känna asfalten under fötterna. Snälla snö försvinn.
Igår var jag i Nybro. Hälsade på Jennie och Jocke. Så trevligt som så. Såg en wallander och prison break. Hur ska man stå ut till efter sommaren. Det är ju sjukt långt dit. Idag är det plugg som gäller. Kan ju lova er att jag inte skulle vara uppe nu annars. Hemtenta om ett temaarbete. Ganska svårt tycker jag allt. Jag förstår inte riktigt modellen och det är svårt att koppla till litteraturen.  Ska jobba idag med. Ska faktiskt jobba stängning. För det är jag ju så bra på...eller inte. Har ju bara stängt en gång innan. Vilken tur att vi är fler än bara lilla jag. 
I helgen åker jag hem. Finns ju en födelsedag att fira plus att jag måste lämna tillbaka massa böcker. Känns som om jag klarar mig utan att få skuld.
Idag skiner solen iallafall. Ska nog ut och gå en runda sedan. Det kan ju vara skönt. Ha nu en trevlig dag och titta uppåt så ser det ut som vår.

rolig dag

Tjo tjim..idag har varit en underbar dag. Först fick jag låna böcker av en före detta klasskompis. Hur bra som helst. Har sedan lunchat med emmy och patrik och sedan fikat. Efter det jobbade jag och det var otroligt roligt. Tiden flög iväg. Sedan bar det av till emmy och QP igen. Vi tittade på så ska det låta och sedan filmen miffo. Verkligen en kanonfilm. Jag både skrattade och grät. Jag rekomenderar den starkt.
Sedan satt jag i deras trappa och skrattade hur mycket som helst. Alltså jag trivs verkligen med de där två.
Nu ska jag sova för imon ska jag jobba åtta timmar..puh
sov gott

Irriterad

Alltså en del människor gör så jag går i taket. Är det något jag inte tål så är det att få obefogad kritik. Du säger att jag inte kan ta kritik, men obefogad kritik ska man inte kunna ta. Jag säger som grynet:Ta ingen skit!!
Åh jag blir så irriterad.
Men men, idag är det seminarium på schemat. Jag förstår faktiskt inte riktigt vad vi ska göra.
För tillfället är Qvintus här. Passar honom lite så att Emmy får lite lugn och ro. Tvättmaskinenoch tumlaren går på högsta fart. Allt ska bli rent och väldoftande.
Snön försvinner sakta men säkert. Man få passa sig när man går bredvid ett hus. Närsomhelst kan ett snölass rasa ner.
Nu är det duschen som väntar och sedan en kiwi. Den frukten hade jag glömt bort, men nu finns den i mitt hem igen.

naglar

                                                                    60453-7


Jaha nu skriver jag igen, men jag har lite tråkigt.
Har pluggat tills nu. Imorgon är det dugga igen och för första gången är jag nervös.
Har myst med anna och emmy idag. Vi kollade time out och åt godis, men innan dess hade jag och emmy ätit köttfärssås. Det var smaskens så nu har jag det i frysen, helt underbart.
Nu sitter jag och skriver med jennie, mycket trevligt det med. Hela dagen idag har varit trevlig. Hela lägenheten är städad till max.
Vad jag vill visa med bilden är mina naglar. Såhär långa naglar har jag aldrig haft. Sjukt kul och det har jag kämpat för. Det ligger inte i släkten precis.
Nej nu skriker sängen på mig. Bäst att göra som den säger.
Ha en underbar kväll.
Snö

Vad är det här?
Det är snart mitten av mars, och det är massor med snö och för tillfället snöar det ute.
Jag vill ha vår. Jag vill ha kjol och jag vill ha vårjacka och roliga skor.
Jag älskar snön och har alltid gjort, men nu är jag faktiskt trött på det här. Jag är trött på att cykeln bara slirar omkring när man ska cykla. Jag är trött på att halka. Jag är trött på att frysa. Snälla våren kom nu.

Utsikt från mitt fönster

60453-4

min blogg


Jaha nu bloggar jag med. Blev så inspirerad av josse.
I måndags träffade jag Malin. Det är kul att höra att England är efter oss i både prison break och lost. Lilla Sverige.
Idag blir det städande av lyan och fikande med pelle och sedan mys på kvällen med anna och emmy.
På söndag slutar min penicillinkur...det ska firas


                    Bild på mig och malin
 60453-3

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag nog allt skriva en del.

Namnet på bloggen är efter den söta flickan här nere:


60453-2