Back in Kalmar

Sitter i min lägenhet och tittar ut genom fönstret. Regndropparna faller sakta neråt. Jag kan inte förstå att jag var i italien alldeles nyss. 
Där sken solen. Jag gick omkring i kjol hela veckan och bara njöt. Havet var femtio meter från vårt hotelrum. Även att asfalten brände under fötterna var det en härlig känsla. Har saknat det. 
Att äta minst trerätters till middag varje dag var underbart. Att bara få njuta i en hel vecka var precis vad jag behövde. Känslan av att vara ledig hade jag glömt bort, men jag hittade den igen.
Måste skryta lite med.På vägen hem var det tipspromenad och jag kom trea och fick en flaska med rött vin...mums. Den ska drickas vid ett speciellt tillfälle.Skulle inte ha något mot om det tillfället inträffar snarast haha.
Igår sov jag hos jennie och jocke. Det var skönt att inte behöva sova själv när man har varit omgiven av familjen hela veckan. Tack för att ni ställde upp. När jag kom till skolan kom josse hoppandes och man omfamnades av en kram. Då kändes det bra att vara hemma igen. Jag är ju omgiven av mina vänner som jag har saknat.
Ikväll ska vi ut och äta med en del i klassen. Det ska bli mysigt. Jockojockohomohomo ska med.
Ska se om jag hinner träffa min älskade Emmy idag med.
Har hur mycket som helst att plugga på men orkar man eller. Nu vill jag bara slappa och njuta av allt.
Men nu ska jag iallafall ta en lång skön dusch. Jag trodde att min hårfön pajade i italien, men den fungerar igen. Såå glad.
Ha det så underbart.

idag är det dags!

Klockan 03.00 bär det av...såå spännande. Är riktigt nervös. Jag ska till Italien. Jag kan inte förstå att det är sant. Jag hoppas verkligen att allt blir underbart roligt. Jag kommer dock sakna alla mina söta vänner här i kjaaalmaa.
Idag har jag skrivit tenta. Jag gick först av alla. Kändes sådär men jag var ju liksom färdig. Jag tänker inte sitta och stirra in i väggen när jag har massa andra saker att göra.
När jag kom hem så har jag börjat packa för fullt och jag har till och med strykit. Tror det är fjärde gången i min lägenet jag stryker. Haha.
Ikväll ska jag bli britney spears på en fest. Jag ska ha grå kofta, vit skjorta, kort svart kjol, svarta knästrumpor och rosa tofsor i mina två flätor...måste nog ta ett kort och lägga upp här sen.
Just nu sitter jag och dricker mjölk. Mums. Jag kan ju nämligen inte låta mjölken stå här och bli gammal.
Nej nu ska jag fortsätta packa. Ska städa med för det kan ju inte se ut som hej.kom.och-hjälp-mig när emmy ska komma hit och mata maggis och blommorna.

Ha nu en underbar vecka utan mig så syns vi nästa måndag.
Puss på er allihopa

Italien

Italien here I come!!!
Nästa fredag drar jag iväg till italien med familjen...så underbart fantastiskt underbart kul. Skulle kunna dansa heeeela dagen lång.
Jag har börjat med min solbränna genom att bränna mig totalt. Tycker det var jättesmartigt av mig..eller inte. Jag och Emmy är nu med officiella kräftor. Iallafall kokta kräftor hehe.
Jennie fyller år idag..Grattis gumman. Ska nu snart på kalas och ska ha kjol...tihi.
Dagen har varit så himla toppen. Var superglad på grund av att vi ska åka till Italien och allt och då får jag se att Emmy har skrivit en hel blogg om mig. Då blev jag ju überglad. Skuttar mest omkring nu. Kan inte gå längre för jag är så glad. Sitter bara och ler. Tack underbara Emmy för att du finns.
Nej nu ska jag fläta håret och sminka över mitt koktakräftansikte...

Puss på er alla och försök iallafall att vara hälften av så glad jag är nu så kommer ni må kanon.