äger

Har spelat volleyboll idag och jag ägde. Så himla roligt. Jag var grym. Så roligt det var att dunka in bollen om och om igen och vet ni vad. Jag hade treblock på mig. Säger väl inte vissa av er ett skit, men jag avr riktigt stolt. Har nu pluggat massor. Har riktigt ont i knät pga allt hoppande idag. Aldrig kan något vara helt perfekt.
Min mamma o pappa kom o kollade på oss idag när vi spelade. Blev riktigt glad. Så kul att de kom och de hade med sig busan och min ÄLSKLING. Min lilla söta söta söta bebis. I Love her.
Imon är det praktik igen tjohoo..i lööv.

Bästa låten nu. Torn med nathalie imbruglia.
Ska kanske till smedby imon med. Det vore mycket trevligt. Har ju vissa att gratta om man säger som så hehe.

Ha en underbar dag imon och sov sött.

Rullar

Livet rullar. Jag kan inte riktigt stoppa det och jag vet inte riktigt om det är jag som flyttar mig framåt eller bara livet.
Snart är det jul och vart tog hösten vägen. Längtar till julen då man ska mysa och mysa och mysa. Jag och Emmy började nog tidigast av alla i år med glögg och pepparkakor. Mys mys.
Sovit hos josephine en del nu. Hon skrämmer mig, men skönt att hon verkar må bra nu. Tycker inte om när det händer myskosaker.Vill ni ha en smaklös middag kan ni ringa till henne  : )

Var ute i fredags. Det var kul ett tag men ja kände mig ändå ensam i själen och allt påminde om honom. Han som höll mig ömt och utstrålade så mycket kärlek....trodde dumma jag iallafall. Jag förstår inte killar. Jag gör verkligen inte det. Alla säger jämt att det är tjejer som spelar spel men det är långt från sanningen. Det är faktiskt de som spelar det största spelet. De spelar på att vi är svaga. Svaga för komplimanger och närhet. När de har fått vad de vill ha pyser de snabbare än kvickt och ignorerar så mycket de kan. Dessa fega män. Är så trött på dem. Att jag är avundsjuk på en del nu kanske lyser igenom och då ber jag om ursäkt men jag kan inte låta bli.

Är på praktik nu och det är väldigt roligt. Alla är så mysiga. Visst kunde de lysna lite mer, men vadå..det gjorde inte jag i den åldern hehe. Det är kul att göra massa små miniprojekt hela tiden tihi. Det värsta är att man känner sig som en svans på sin handledare ibland..hoppas inte han tycker det.

Svårt att få ihop livet för tillfället..är så mycket att göra heeela tiden. förlåt om det är massa jag inte hinner med men det är så mycket nu o jag är så trött jämt.

Skönt att min sjuka vän emmy börjar känna sig bättre..jag om någon vet hur fruktansvärt det är med hosta. Hoppas verkligen den försvinner för gott nu. Du har ju fått massa kalastips så med dom borde den vara borta inom ..hmm..fem minuter hehe..

malin, follow your heart god damnit.

Skönt att min älskade mår bättre nu. Hoppas bara att hon fortsätter må bra.

Ha nu en underbar kväll och lyssna på martin stenmark. Så bra!

Min älskade

          
      60453-12      

Min fina älskade!
Sluta göra mig så rädd hela tiden.
Kan du inte vara frisk och må bra
Om jag inte hade min skola skulle jag åka till dig och ligga utanför din bur och klappa dig så du känner dig trygg.
Du är mitt allt.
Du är min stora kärlek och ingen kan någonsin komma i närheten av att förstå vad du betyder för mig.
Jag var den andra som höll i dig..jag var med när du föddes och sedan dess har du varit vid min sida.
Snälla förlåt mig för att jag flyttade och inte är hos dig jämt.
Jag vet att du inte förstår varför jag överger dig hela tiden.
förlåt
Alla säger att du bara är ett djur men det är du inte.
Du är någon som alltid funnits för mig.
Du har älskat mig när jag varit glad
Du har älskat mig när jag varit arg
När jag har varit ledsen är det du som kommit och tröstat mig.
Du har alltid funnits där.
Tanken att du inte skulle göra det orkar jag inte ens tänka.

Men du mår bra nu säger mamma fast de ville ha kvar dig över natten.
Åh om jag bara kunde få vara hos dig.
Men jag kommer så fort jag kan på fredag.
Jag ska skynda mig.
Jag lovar.
Jag älskar dig

Mollan