någon deciliter blod fattigare

Måndag:
Min älskade mor körde hem mig till Kalmar. Tack mamsen!
När vi kom hem hade gulliga Dumbo lagat tacos. Så himla mysigt!
Sedan däckade ja på kvällen efter att stoppat i mig massa mediciner. Sov tre timmar och sedan hostade jag resten av natten. Riktigt roligt...inte!

Tisdag:
Studiebesök på montessoriskola idag. Så fantastiskt mysigt. Är riktigt imponerad över hur genomtänkt allt var. Mitt sikte är nog montessoriskola sen alltså. Då tror jag barnen får den bästa skolgång de kan ha.

Efter det var det hem och ringa läkaren. Så bra som de är så fick jag en tid om bara några timmar. Så bra.

Till skolan och grupparbete. Skrattade nästan hela tiden. Ån ni är så söta.

Fick sedan skjuts av Henke till stan.Tack

Jag och Jennie fick fika hos Sanna före läkarbesöket. Bulle och saft. riktigt mumsigt. Sedan bar det av til läkaren. Tur att jag ahde Jennie med ananrs hade det ju inte gått.
Jag flummade som vanligt och fick alla sjuksköterskor och läkare att skratta. Tur att man kan lätta upp deras vardag lite.

Sedan tog de massa blod från mig. Fast jag ahr tagit sjukt många blodprov är jag lika nervös varje gång. Kan bero på att de grävde i armen förra gången. Aj aj. Men sjuksköterskan var jättedukitg och jag kände nästan inget.
Sedan tog de ett odlingsprov. IIIUUUUWWW!!! Fruktansvärt.

Efter det tyckte jag väldigt synd om mig. Köpte lite godis och åkte hem. Blev sedan apoteket för att köpa min tredje flaska morfinmedicin under mitt kalmarliv hahaha. Det avr dock den förra sorten jag fick nu. Hoppas den sorten hjälper bättre än den andra. Måste få sova på nätterna, annars blir jag galen haha.

Förlåt att jag varit ynklig idag och tack för att ni finns där och tycker synd om mig då. Ni är för söta. Älskar er allihopa. Hmm, ja Jennie dig med, även om jag inte vet hur synd du tycker om mig haha.

Fick iallafall reda på varför jag jämt får sådan kraftig hosta. Tror det är fjärde gången nu som den blir såhär kraftig. Det är tydligen mina slemhinnor som är en del av problemet. Mina läkaren har iallafall skickat iväg tusen prover så jag hoppas de hittar nåt.

Tråkigt att missa matchen på söndag. Hade ju velat vara med så vi kunde vunnit serien. Nu får de klara sig själva haha. Kanske går det med ;)

Riktigt stolt över att mina ungdomar tävlade för första gången i helgen. De kom till final och då mot de laget jag tränade i Värnamo. Lagom stolt tränare jag var då när "mina" lag var i final.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Huvudet dunkar och kroppen skriker efter sömn.
Har en konstig smak i munnen. Beror antagligen på en trasig hals. Fy.

Åh nu blir det american idol på tv. Ska nog vara uppe lite till.

Imon blir det top model hos emmy memmy...så mysig onsdagstradition. tihi.


Finns andra i världen än er.

Vet inte riktigt vilka som tog åt sig av mitt förra inlägg? Men tydligen så kände sig någon träffad. Det var inte meningen. Hela världens krestar inte kring er som ni verkar tro. Man börjar ju undra varför ni tar åt er?säger ju bara ett och annat.

Det finns så mycket jag vet som jag skulle vilja berätta för er. Skulle ni få reda på det så skulle ni antagligen inte vara vänner med varandra. Det är häfitgt att komma utifrån och höra allt ni säger om varandra. Smeknamn med mera. Jag har valt att inte berätta för att jag har trott att det skulle såra mer, men nu vet jag inte längre än. Jag är iallafall glad att jag har vänner som jag inte snackar skit bakom ryggen på. Vad är vänskap för er?


du!

Jag ser inget hos dig och förstår inte hur någon gör det. Extreme makeover ja tack till dig. Grow up. Jag är glad att jag iallafall har mognat nån gång i mitt liv. Du missade nog det stadiet. Fjortisfyllor hör till gymnasiet. Jag kan ta till vara på mig själv iallafall.

Idag blir det bowling med studiegruppen. Ska bli så roligt. Sedan blir det mys på studentpuben.
Ja jennie du vinner antalgigen men vem vet. Tävlingsmänniska som man är.

Plugget idag gick hur bra som helst. Älskar montessori.
Mackan du behöver läsa om montessori tror ja, tror det är nyttig fakta för dig ;)

Nej nu ska jag ordna upp allt för lördag. Det är lite bökigt men det ska nog gå.

Min älskling ska jag träffa i helgen. Tihi.

Jennie tack för att du finns där och kan hoppa på mig när jag behöver det..love you.
Josse tack för att du alltid finns att prata med. En lyssnare med smarta råd ;) love you
Emmy tack för att jag verkligen fick ALLT jag avr sugen på igår. Nästan lite läskigt.love you
Malin tack för att vi kan prata om allt och  vi har så mycket minnen att skratta åt love you


Norrliden

Nu är vi hemkomna från en utflykt i norrliden. Vi har nu spanat in mackans nya lägenhet. Den var mycket finare än de senaste gångerna jag har varit där. Nu var den riktigt fin och fräsh. Bra jobbat mackan och hans föräldrar.
Zander(eller hur det nu stavas) kom dit också. Fy vilken mysig kille. Sån kul kille.

Efter ett tag så bestämde vi oss för att gå till Gino. Det var en lite förvirrad väg men efter att jag hade gått fågelvägen kom vi fram.
Så skönt att se dig och få en riktig björnkram. Hade kunnat vara i dina armar i en evighet. Träffar dig alldeles för sällan.
Martin kom sedan ut från sitt rum och då fick man en bamsekram till. De är så mysiga.
Efter ett tag kom även Calle.
Sedan satt vi och tittade på fotboll. Så roligt med machester united. Riktigt bra lag alltså. De har ju toppat det med en svensk också..hehe.(Josses älskling)

Nu så skulle vi sova..trodde jag men jag vet inte riktigt vad jennie har gett sig in på nu. Haha. Vi får allt se hur den här kvällen slutar alltså.

PS. Ursäkta mamma DS.

hostig och trött

trött och hostig. Igår hostade jag och hostade. Lagom kul. Det är väl tur att man är van vid hosta och att jag har medicin för det. Igår var det bara att proppa i sig morfinmedicinen innan man skulle sova. Skönt jag sov alltså. Bra grej den där flaskan.

Idag är hostan bättre..lite iallafall.

Har haft skola idag med en föreläsningen som var riktigt tråkig. Hallå kom igen nu va. Jag skulle skämmas om jag stod där framme och var så tråkig.
Jag och Isac och josse hade väldigt roligt iallafall. Tur att man satt bra hehe.
På fikat facewarpade vi. Så jäkla roligt. Då inser man plötsligt hur snygg man är haha.

Efter skolan hämtade vi en lurvis nalle. Ja i ungefär size av en björn med. Han är så söt och snäll. Lite jobbigt att hålla honom när det bara är is att gå på.

Nu har vi plugget hur mycket som helst och är FÄRDIGA. Så skönt. Allt är inlämnat så nu är det bara att hugga tänderna i nästa grej. Ska bli riktigt roligt att arbeta med Maria Monetssori. Tur att man har så mycket förkunskaper.

Nu ska jag och Jennie åka iväg. Vi ska ta med lite fika och överasska tror vi. Hmm det är ju trots allt semledagen.

Usch nu är allt väldigt snurrigt,bökigt och förvirrat, men det måste ju gå och lösa. Allt kan ju inte hänga på mig. Nån gång får de faktiskt klara sig även om ja vet hur betydelsefull jag är haha.

Igår var det film här. usch vad äcklig den är. Nej isac jag ska inte gå på motorsågsmässa haha.
Jennie fick ha en kudde i munnen för att inte grannarna skulle tro att vi höll på att dö eller nåt.

Nej nu måste vi rusa om vi ska hinna med bussen. Ha en underbar

Ska lämna yrvädret först bara.

myspys


Jag hoppas att Benjamin kan locka utan massa cash

För tjejen måste ju ha mycker mer än lite lash

Om jag lyckas locka fram ett leende från hilda är det guld värt

Att lyckas göra er båda glada är någonting jag håller kärt

Det är sagt att fina människor ska få allt i världen som dom vill
Det är ni och det hoppas jag att ni känner till


Slut nu dina vackra ögon och ramla in i drömmarnas rum
När man tittar på dig kan man inte bli annat än totalt stum
Låt dig drömma dig bort till varma platser utan några hinder
För mitt hjärta är någonting du så enkelt binder
Om det några monster kommer för att ta dig
Så står jag redo och alltid på min vakt
Då vet du att du alltid kan ropa på mig
För då kommer det att bli monster slakt
Kryp nu ner under ditt varma täcke och vila huvudet sött mot kudden
för ur mig tar du fullständigt udden


/Benjamin


Tack för att du får mig att le och att du lyser upp min kväll!


lite allt möjligt

Idag ville jag verkligen inte gå upp. Min säng var så varm och mysig. Jag låg och höll om den och hoppades att någon skulle ringa och säga att lektionen var inställd, men så var inte fallet.
Det är inte mänskligt att gå upp 06.45. Jag är inte gjord för det. Det spelar ju ingen roll om jag lägger mig kl nio eller två. Är lika trött ändå. Jag vill vara morgonpigg.
Min dumbo hade värsta rycket på morgonen och var jättepigg. Hade det inte varit för henne hade jag nog inte kommit upp. Hon var liksom sist i säng och först ur. Hur går det till?

Idag var det lektion och då lite om vad vi mindes av filmerna och varför. Jag kom ihåg båten för josse såg ankaret och det gorde inte jag. (tävlingsmänniska som man är ; ) )
Vi hade sedan arbete i studiegruppen. Jag avr riktigt förberedd och mycket insatt i vad vi skulle göra. Två andra fick man ju dra i hela tiden men jag tycker om dem ändå. Vi har j världens roligaste studiegrupp. Sen mobbade vi henke lite över vad han kommer ihåg från i lördags haha. Stabilt att aldrig lyckas komma ut.
 Sedan bar det av till stan på en vinglig tur. Ja jennie alla hörde dig.
Vi fixade det vi skulle och vinglade sedan vidare till maxi. Där pausade vi lite. Sedan så åkte hon iväg för massage medans jag cyklade hem med savage garden i öronen. Bra de är alltså.

Nu sitter jag här och mina ögon är tunga. Har nu lasse i öronen. Sådan mys musik. Hur kan jag inte tycka om honom när hela min omgivning älskar honom. Jag är hjärntvättad. Började faktsiskt allra första dagen här i Kalmar då Emmy tvingade på mig lasse. Urk tänkte jag då. Men efter en månad av lasse varje dag så var jag fast haha.

Nu tror jag att jag ska sova en timma för det är hopplöst att försöka plugga nu när jag är så trött.

Anja åker sedan kl fem. Tjoho. Heja heja heja. Ska sätta klockan så jag inte missar det. Ska superkvinnan lyckas igen?

Efter det är det träning i norrliden som vanligt. Känner mig jätteladdad...inte.
Tungt det är med träning nu för tiden. Saknar min Sofia, men tiden går snabbt. Hoppas Emma och Jenny kommer så vi kan dominera lite haha,skämtar bara.

"Det kallas tvivel det där som stör,ja det kallas en klump i magen och ett konstigt humör..."
En av favoritera även om jag inte känner nåt tvivel. Vet precis vad jag vill.

Nej gino lilla gubben..idag får du vara själv..klarar ju inte baciller serru. Det enda sättet att bli av med skiten är att vara hemma och vila.inte ens gå ut. Då får du dras med det. Var inte dum och trotsa baciller, det är bara korkat.

Vill bara säga en sak till RESPEKT...så skönt mohaha.

God natt


de senaste dagarna

Ja en liten kort sammanfattning av dagarna som gått. Tar aldrig med tråkiga saker som jobb och liknande. Det är ju inte kul att skriva om. Skriver bara om det roliga och ja lite till.

Fredag:
Först var det kkm som vanligt. Var intressant, men av de sämra föreläsningarna. Isacs kalender blev jättefin iallafall.
På kvällen var det verkligen mys mys med Emmy. Vi satt i soffan och njöt av att snacka skit med vin,chips och FYRA dippar. tihi. Du är för söt.
När daniel sjöng sarah blev det ju bara för mycket. Helt fantastiskt.
Lämnade sedan ett par byxor till några glad människor. Ni är så söta. Åkte sedan hem till min säng som jag längtat så efter. Sovandet blev tyvärr lite ryckigt ; )

Lördag:
Värsta minglet på stan. Tur att katta börjat jobba igen. Äntligen kan underklädesförrådet fyllas på.tihi.
På kvällen var det födelsedagsfest för henke och pelle. Massa roligt folk. En himla blandning. Men oj vad kul det var. Finns det något sätt att få en större blåsa på? Det är på fester man inser hur många man känner haha. Kanske lite för väl ibland.
Sedan blev det palace. Jag och josse öste i början, sedan kom Emmy och vi öste på alla dansgolv som fanns. Kul att dansa helt själva på det pyttelilla. Lyckades inte hålla oss undan fotograferna nu heller.
Sedan fick cyklade jag halvvägs. Kallt det var alltså. Tog ett bra tag innan jag blev varm sen, men till slut så.

Söndag:
Dagen började bra och sådär. Blir lite chockad ibland. Tänker dock inte lägga mig i. Blir nog bäst så om jag känner mig själv. Vi blev sedan bjudna på mat hos josse. Mums mums. Massa ris fanns det. Tittade sedan på en gammal wallander. Skulle inte låtit dig välja för den var dålig, så vi bytte.
Hade värsta flumrycket, men det dog sedan ut och jag höll på att somna. Mys mys.
Skulle sedan gå hem. Höll på att  brottas lite i snön. Älskar snön. Måste ha ett par termobyxor snart alltså. Det här funakar ju inte
Kom sedan hem och ringde min älskade malin. Så kul att berätta allt tihi.
Är så glad för din skull även om det är lite efter liksom haha.
Undrade sedan varför min älskade jennie inte ringt. Letade då efter mobilen och hittade INTE den. PANIK. insåg att jag tappat den under brottningen. Tur att en kille plockat upp den och svarade när josse ringde. Josse och adler skjutsade sedan hit my precious. tack så väldigt mycket. Tack den snälla killen som tog hand om den. Trevligt att det finns fina människor.
Sedan kom min älskade dumbo hem. Ja jag säger hem för det känns som hennes hem och jag älskar det Vi har så mysigt ihop och jag har saknat dig tokmycket i helgen.  Att bara känna din närvaro är en trygghet som jag behöver. Tillsammans är vi starka.

Nu ska jag göra nyponsoppa åt min söta dumbo, måste bara väcka henne först haha.

Skola och uteliv på stackars hilda tär

helst ska det vara massa rödvin och mys

Men hilda är en pryd tjej som helst inte svär

och en stor filt såklart så hon inte frys

Men bli inte lurad av hennes söta oskyldiga blick

för med två bröder kommer hon att ge dig en kick
  /benjamin


Mys

Oj spännande dag det var igår och idag. Allt var perfekt och toppen. så glad. kunde inte blivit bättre.

Idag var det lektion först. På toan kan man pausa eller vad säger du jennie.

Studiegruppsmöte med världens bästa studiegrupp. Riktigt mys mys.

Vi gick sedan hem till mig och kollade alpint och sedan skidskytte. tur att det var några här med ett intresse för det. Jag säger bara GRATTIS SVERIGE TILL GULDET. Bergman gjorde en lite nervös. Stod upp och skuttade.
Sedan blev det plugg.

På kvällen blev det den nyaste beck med mys mys mys mys mys.

Nu sitter jag och Jennie själva här och pluggar. Har en timma kvar innan det ska in. Det klara vi lätt. Har bara en pytteliten sak kvar.

Imon ska Jennie till vimmerby. Så tråkigt. Vill ju att hon ska vara här. Har ju äntligen fixat en hylla eller nja iallafall en halv. Det du. Det trodde vi aldrig!!

Josse vilket var före och efter tihi. Jag tycker iallafall att efter är bäst hehe.

Imon blir det mys med Emmy och sedan får vi se vad som händer ; )

Josse och jag ska heja på anja först.

sov nu så gott och dröm söta drömmar för det ska jag

Puss till mamma och resten av familjen

i ett

Idag har allt gått i ett. Först var det seminarium som jag och jennie hade bakat en väldigt kladdig kladdis till. så mysigt och bra det blev. Älskar studiegruppen, vi har så mysigt ihop.

Sedan blev de bibblan för plugg plugg plugg.

Åkte sedan hem och lagade mat åt mig och dumbo. Blev olika sorters mat dock, men men. Till mig blev det köttbullar,potatis och sås. Det är ju så gott. Perfekt att äta potatis innan träning och det är så gott.
Jennie fick spagetti med kycklingfilé,vitlökssås och gurka.

Sedan var det träning. Svårt att komma igång. Kroppen sa mot. Trött efter söndagen plus att adler massede axlarna igår så de var lite tunga Fast smasharna satt där de skulle och servarna.
Bråkade sedan lite med herrlaget som vanligt hehe. Lika kul jämt.

Kom sedan hem till dumbo. vi har sedan suttit och pluggat på denna himla rapport. Suck. Nu ger vi upp och går och lägger oss.

Igår slingade vi jennies hår. Vi tyckte det har varit lite för mycket blonda kommentarer på sistone. Så blonda slingor blev det och skitnsyggt.
Nu är vi tripp trapp trull i hårfärg.

Igår kom malin hem. IIIH vad roligt. Har saknat henne så. Hon betyder så mycket för lilla mig. Att ringa och prata med henne om allt och ändå inget är guld värt.
Älskar dig min vän.

Övertalade jennie att hon skulel sova här idag och det gjorde hon. Så glad jag blev då. Så skönt att ha dig här gumman.

Nu har det snöat järnet här. Imon blir det slingor. Hoppas de har hunnit skotta nåt för en gångs skull tills imon.

Nej nu ska jag lägga mig i min varma säng.

Ett stort tack till sportkommentatorn emmy. Utan dig hade jag inet fått känna av guldgläjden idag. Tack tack. synd med ferry bara.

"du får mig att skratta och le,tack för att du bryr dig"

"åh njuter just nu, allt känns bra"

bibblan igen

Ja här sitter man på bibblan igen. Ovanligt va.

Har skrivit en halv sida nu, så jag är på gång iallafall.

Igår spelade vi tre matcher och VANN alla. Så jäkla gött. Jag var grym. Är ni förvånade.Hehe ; )

Mina server var nog hårdast av alla. Det känns i axeln idag kan jag säga. Tur att Adler kunde komma och trycka lite. Han har tydligen jobbat som sjukgymnast. Så himla skönt att känna honom.
Volleybollen och min längd gillar inte riktigt varandra. Visst har man spänst men kommer det snabba bollar så kan jag inte få den kraften som behövs. Lite synd men jag tycker jag kompenserar upp den ändå. Isch börjar nästan bli lite kaxig hehe, men men i like.


Var helt slut när jag sedan kom hem. Orkade knappt ens gå till köket när jag var törstig. Så det blev bara lite myspys igår.

Idag så ska jag och jennie laga kladdis till imon. så mysigt. Hon ska sova hos mig inatt. Det är ju så mysigt. tycker om att ha dig där bejbi. ska försöka fixa en hylla till dig som du kan ha lite kläder på. hehe.kommer ju aldrig att gå men kan ju iallafall försöka.

"så mycket bättre när vi är tillsammans" ted gärdestad

Att du kunde få mig att må så bra trodde jag ju knappast, men för tillfället sitter jag med ett smile på mina läppar, i like

Igår

Igår var en helt fantastisk dag. Emmy fyllde år!!!!

Det började med kkm c. Riktigt roligt. Hade lite diskussion med lärarna sen om undersökningar. Märks att jag är en samhällare.

Födelsedagsbarnet och jag åkte sedan till ikea där vi träffade på Jennie och hennes familj. William är ju så söt.

Sedan åkte jag hem pch slappade. Pratade med mamma en massa med. Så roligt att diskutera masa saker. Hehe.

Sedan piffade jag till mig och åkte till Emmys födelsedagsfest. Riktigt mysigt med tjejmiddag. Riktigt god smörgåstårta som Emmy gjort.

Sedan blev det singstar för fulla muggar. Det är ju så sjukt kul alltså.

Sedan bar det av till palace. Där vi mötte upp massa andra mysiga vi känner.
Vi dansade och dansade och dansade.
Sedan kom min älskade Gino och gänget. så kul att se alla igen. tycker så mycket om er. Ni är så underbart gulliga.

Vi dansade sedan hur mycket som helst.

Varför skulle jag säga häll en öl över mig?haha.

Vi ägde sedan lilla dansgolvet. Det var bara människor jag tyckte om. Vi hade så kul. Massa spejs och massa rolig dans.
Fastna inte i din svullodans david haha.

Sedan var det efterfest hos david. Vi drog dit alla 08:or.
Ankan tyckte det var ett perfekt ställe att bo på. Hmm.

Jag, josse drog sedan med alla boysen till norrliden. Där myste vi lite. Josse sjöng jättevackert...eller ja hon sjöng iallafall. Love you.

Ringde sedan Jennie. Jag och Josse åkte sedan från Gino.

Myspys.

Det blev lite stressigt för oss idag, men vi hann ju.

Nu måste jag snart duscha och tvätta bort allt smink och byta kläder. Är sådär het alltså.

Ska sedan ut till norrliden igen.Jag och josse tihi. Så himla roligt. Ska laga min mat till imon först.

Vädret är helt fantastiskt. Solen lyser och jag mår så bra.

Är frisk,glad,lycklig,sprallig,pigg och levande.

Du

Hej hopp

Nu har hilda tränat igen. Känner mig så stolt. Grymma servar jag har. De går som misiler i luften,hehe. Omöjliga att ta.
Var dock lite seg på träningen, kände mig lite omotiverad och trött. Skyller på att veckan snart är slut.

Idag har jennie fixat min blogg lite. Så gulligt av henne. Love you. Nu ses min älskling överallt. I like. tihi.

Ursäkta för alla stavfel igår. Det gick lite fort.

Helgen kommer bli dunderkul. Ser verkligen fram mot den. Imon fyller min underbara älskade vän år. Så då ska hon firas tihi.

På lördagen blir det kanske fest med alla 08:or hehe. Värsta killgänget. I like.

På söndag är det tre matcher som gäller. Ska försöka att vara på g då. Hehe

Skönt att josses internet fungerar igen, och hemtelefonen.  Du får en guldstjärna idag med för styrkan.

Fixat mina ngalar idag så nu är de riktigt snygga. Är riktigt stolt över mina äkta långa naglar.

Imon är det kkm c som gäller. Mycker roliga föreläsningar det där.

Att du har ringt så mycket nu kan inte göra mig mer förvånad. Tycker om att höra din röst, men jag vet ju vad du vill. Tycker inte om dina framtidsplaner. Jag vill ha dig här där det är tryggt.
Du har ju fått prata med Jennie. Helt otroligt. Mycket snurrar när du ringer, men äntligen vet jag vad jag vill med dig och det är en sådan skön känsla.  Skönt att du ändå ringer. Nu vet jag att du alltid finns.


Nej nu är det bingen som gäller.

Imon blir det iallafall inget prat om EriCson. Haha.

Sov så sött.