särskrivning=isch

ursäkta särskrivningen. Det ska vara favorityoughurt.

Jo det är så att min kära vän Emmy har informerat mig om att dokumentären jag pratat om heter " En plats i solen".
Se den om ni kan.

Kisses

nyttigheterna fortsätter

Ja idag är det fredag. Vädret är fantastiskt. Vi har varit i skolan och haft en kanonbra föreläsning. Lite coolt att han är född  i värnamo alltså.
Den handlade om hela invandringen och utvandringen i Sveriges historia. Typ hela iallafall.
Jag imponerade lite med att berätta att det var Gustav den tredje en gång när han undrade. Sa sedan tydlige en smart kommentar för han sa bra tänkt. Lite stolt över mig själv. Känns bra att visa 150 stycken att ja inte bara är flummig och blond. Har ändå ganska mycket innanför pannbenet. Tro på det om ni vill.

Efter lektionen åkte vi till IKEA en snabbis. Jag handlade typ inget. Bara lite ljus typ.  Har allt jag behöver. Jo en konservöppnare för vi har upptäckt att det har jag inte. Tur att IKEA är biligt och bra.

Igår åkte jag och hälsade på Jennie. Riktigt fint hade det börjat bli.
Massa tända ljus. så mysigt. Ska nog komma o trivas där med alltså. Vi tittade sedan på fredagen den trettonde. Alltså det märks att den var gammal men den var liksom äcklig verkligen. Nu för tiden brukar det inte vara äckligt på samma sätt.  Jennie satt och skrek och jag blundade haha. Bra kombination vi är. Slutet vad ändå värst. Ni som inte har sett filmen. Slappna inte av i slutet.

GI går kanon. Är på femte dagen nu. Är stolt som bara den, Mest stolt är jag över att jag inte äter godis. Det är nog rekord nu alltså haha. Det har blivit tacos nu i två dagar. Så kanongott alltså.

60453-44


Idag blir det mys med josse hos jennie. Ska bli kanontrevligt. Det är ju final i Lets Dance. Får la spela in så ska det låta eller så ser jag reprisen imon. Har inte bestämt mig.

Dagens outfit har jag inte tagit kort på så det blir onsdagens outfit istället.
60453-43

Skulle säga att detta är en typisk outfit för mig. Trivs kanon i det här.

Kofta: HM
Linne: Gina
Skärp: Lindex
Jeans: HM

Hade även ett vitt sidenband i håret hela dagen. Var så söt så.

Nej nu ska jag äta köttfärssås. Mums.
Hittat en ny favorit Youghurt. Hallon/melon. Riktigt god alltså. Det rekomenderar ja starkt.

GI dag 2

Japp idag är nr 2 och hittills har det fortfarande gått bra.
 
Idag har detta stått på menyn

Frukost :youghurt med linfrön och solroskärnor
Lunch:Kycklingsallad
Middag: Halloumi med sallad och solrosfrön, hade en gurk,citronsås till det
Dryck: En jordgubbssmoothie

60453-42

Det är så mycket roligare att laga mat nu alltså.
Känner mig riktigt nyttig.
Inget godis på två dagar. tjohoo är så stolt haha.

Har nyss pratat med mammsen länge. Du är för söt. Ta det lugnt och jobba lugnt. Det finns saker som är viktigare.

Idag hade vi kursitroduktion. Det var den bästa men värsta kursintroduktion jag haft. Tack för att någon kan hitta på lite roliga saker istället för att stå och prata i tre timmar.

Vi såg en film om flyktingar eftersom kursen heter det mångkulturella samhället.
Det var en fantastiskt bra film(dokumentär). Jag fick mig en riktig tankeställare. Jag kände helt plötsligt för att hjäpa alla flyktingbarn, något som jag aldrig känt förut. De behöver juhjälp de stackars barnen. Nu förstår ja verkligen inte hur man kan vara rasist eller något sånt. Ni som är så fientliga mot flyktingar ska titta på den dokumentären. När jag hittar någon som kan berätta vad den heter ska ja skriva det.


Jag tyckte de sa det så bra på ett program. Tänker inte nämna vilket för då lär det inte låta så seriöst.
Det var iallafall en kvinna som var hemmafru(kan ni gissa program ) sa att hon hade svårt att få ro på natten och sova. Den andra kvinnan som var sjuksköterska berättade att hon somnade som en stock på natten för hon hjälpte folk. Det fanns med henne även om hon slet hårt och det gjorde så hon fick ro.

Finns så mycket vi kan göra som ja skulle vilja göra. Så fort jag får ett jobb ska ja bli fadder och engagera mig i sådana saker.

oj vad seriöst detta blev.

Nu sitter jag o väntar telefonsamtal iiih. så kul. Jag är på toppenhumör alltså.

Borde nog ringa till läkaren snart med o berätta att andningen inte blir bättre.

Idag är det sista kvällen med dumbo. Kommer sakna dig hjärtat. Nu kommer ja ju få hänga på djurängen en del alltså. Nu bor mina sötingar där. Tur att Emmy inte flyttar så långt haha.

Usch skulle kunna gråta för att du flyttar och det kommer jag antagligen göra imon med. Har ju vant mig vid att ha dig runt mig. Mycket roligare att laga mat med någon och vakna med någon.  Nej jag ahr ju ingen pojkvän och då är det mysigt att ha en vän runt sig istället.

Emmy imorgon är det top model och jag kan cykla iiih! Bra va!
Älskar vår tradition. Undrar om det finns nåt sätt att göra programmet längre alltså. Hm kommer imon iallafall tihi.

Alltså man slutas aldrig att förvånas över vissa. Ingen förtjänar faktiskt det o ja jag tycker synd om dig. Det trodde ja ju inte skulle ske på ett tag, men detta borde du inte behöva ta.


Lider med dig älskade du. Vill höra din glada röst i fortsättning. älskar dig.

GI

Idag har det börjat. Hildas nyttiga liv. Nu är det GI som gäller.
Har ätit det hela dagen och jag är riktigt mätt och belåten.

Var och handlade med emmy och det var tur det. Hade ungefär tusen frågor. Blippade idag med. Nu börjar ja få kläm på det, men i början gick det ju inte alls...kunde inget haha. Tur emmy att du var med. Tack.
Så nu är frysen full och kylen. Känns underbart. Ska prova massa nya maträtter med så det ska bli mycket spännande.

Frukost: Yogurt med linfrön och solroskärnor.
Lunch: En stor grillkorv (lite torftigt, men ja hade inte handlat o ja blev faktiskt proppmätt.)
Middag: En dipptallrik. Ost,gurka,tomat,morötter,två dippar,chickenfingers (smarrigt)
Mellanmål under dagen har varit rostade jordnötter.

60453-41

Har varit på strålande humör från klockan tolv ungefär, innan dess var ja sjukt frustrerad o höll på att spricka, men det löste sig o humöret är på topp.

Haha har inte så mycket vettigt att skriva. Det ja vill skriva kan ja inte skriva om haha. Nej men imon är det iallafall kursintroduktion. Multikulti here we come.

Ska bli riktigt roligt och intressant att arbeta med det här. mycket lektioner bara :(

Imorgon är sista natten med min älskade dumbo. Kommer sakna henne helt sjukt mycket. Har lärt känna dig sjukt bra och har sett både glada dagar..och hmmm...mindre glada. You will always be my angel.

Denna veckan är det ganska mycket hela tiden, men det är ju ganska roligt. Har styrelsemöte på torsdag. Glömde verkligen förra. Lite pinsamt men ja var ju sjuk.

Kommer inte på nåt mer roligt att blogga om. Kanske imorgon då GI-livet fortsätter.

Skönast idag var att jennie trodde att man kunde jobba som tidningsklippare haha. Du är ju blond alltså..hehe.

Nej nu ska jag sova. Mysigt att gå o lägga sig nu när man mår bra och kroppen är trött för att man har gjort saker på dagen och inte för att man är sjuk.

Insåg nu att torsdagen kommer bli sjukt hektisk. Får nog ta bort nåt om jag ska orkar. För jag lyssnar på min mor och ja vet om att hon har rätt i att ja fortfarande är känslig för nya infektioner och för att få tillbaka det. Jobbigt bara att alla är sjuka överallt.




grattis och sen helg

Måste börja med att säga GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS PAPPA!


MIN UNDERBARA ÄLSKADE PERFEKTA FANTASTISKA MYSIGA ROLIGA GULLIGA SÖTA FINA FLUMMIGA GALNA GLADA PAPPA FYLLDE ÅR I FREDAGS. GRATTIS. MASSA KRAMAR TILL DIG. ÄLSKAR DIG!

Du får presenter när vi träffas vid påsk tihi. Då ska ja allt fira din födelsedag igen. Då du. Då ska det firas hehe.


NU TILL DENNA ROLIGA HELG SOM BARA VAR SJUKT KUL PÅ ALLA SÄTT MOHAHA!
Helgens roligaste:
KÅREN! Jag kunde äntligen gå ut igen. Jag och jennie hade svinkul heela kvällen på massa olika sätt. Vår älskade kår säger jag bara. tack bejbi.
Helgens besvikelse:  Människor som tror på allt skitsnack de hör och inte vågar stå för vad de har hört. Är trött på det nu.
Helgens ofräschaste: Spyan utanför kåren. Isch alltså.
Helgens vackraste: Mina pigga ögon. Så glada att se er med lyster igen.
Helgens alko: Eh antagligen personen som gjorde häxblandning, då går det ju som det gör ;)
Helgens godaste:   Chokladen och DET RÖDA VINET hos emmy och p i fredags och vinet i lördags.
Helgens tråkigaste: Att vissa tydligen slutat prata med en utan att ens förklara varför. Trodde inte personen trodde på massa rykten med mera som alla andra tror på.
Helgens jobbigaste: Att vissa inte låter en dansa med vem man vill utan drar i personen som en leksak på dagis. Pinsamt!
Helgens citat: Arne är döpt efter sin bortgångna mamma. ( Det var det roligaste ja hört på länge)
Helgens låt: Pink - U & Ur hand
Helgens längtan: Efter min vovve som är den finaste och efter älsklingsskåningen.
Helgens mysigaste:   Du!

Denna helgen har varit fantastisk. Eller mest fredagkvällen och lördagen. Brukar ju inte skriva om jobb i bloggen, men nu är ja tvungen. Jobbade som sagt i lördags och det var skitkul . Jag studsade fram som en liten studsboll och sjöng hela tiden. Var så glad och lycklig. Min chef tyckte ja skulle söka till idol haha..troligt. Johanna slänge sig efter ett tag runt halsen på mig och berättade hur glad hon var för att ja var där och att jag gjorde henne på så bra humör. Så kul att höra.
Tänk på det nästa gång ni antyder nåt. Lär känna mig först. Jag behandlar de i min omgivning som de behandlar mig. Är man underbar så får de en underbar hilda tillbaka. Är man elak så kan du räkna med att jag med blir det. Så är det bara.

Jag är så glad, glad för allt. Allt är så underbart. har verkligen hittat nya vänner som jag tycker är helt underbara och roliga. Har så kul med er och man kan verkligen bara slappna av och bara ha hysteriskt kul.

Denna helgen har varit så rolig. Det känns som om jag all energi som varit borta har kommit ifatt mig och jag exploderar ut i massa energi. Hoppade hela vägen till ica igår och önskade kassörskan trevlig kväll. Förstår inte varför jennie tittade så underligt på mig.

Nu ska jag vara lite krypitsk. Blev superglad när ja fick ditt mess i lördags. Jublade inombords och utombords haha. Så glad för din skull. Filmen säger ja ju bara. Tycker faktiskt om min biroll haha. Love you.

Nej nu ska vi ut o gå lite. Måste ju göra av med den lite för annars spricker jag nog och ja mamma jag tar det ändå lugnt tihi. Lovar. Vill inte bli sjuk igen.

GI

Här är dagens outfit
byxor: Filippa K
tröja:cubus
linne: JC
Pärlhalsband

Skorna på bilden kommer jag inte ha på mig idag men de passa väldigt snyggt till outfiten men det är för kallt än. Skorna är från min mamma och mycket vintage. De kommer användas flitigt i sommar för de har en lagom klack plus att den inte kommer slitas ut lika snabbt som vanliga skor för den har en liten metallplatta precis under klacken. smart.




60453-39                 
   


Imorgon ska jag unna mig sushi för första gången i mitt liv. Det ska bli mycket spännande. På måndag ska det börjas med GI. Jag är så taggad. Boken jag ahr lånat av Emmy innehåller massa smarriga recept. Kanske att jag kan lyckas med det här alltså. Tur att jag har en vän som är mycket insatt i det här. Komemr antagligen fråga tusen frågor varje dag haha.

Nej nu måste jag pysa

Ha en mysig dag

stackars min vän


Idag har jag pluggat en del. Det är en del att läsa inför hemtentan. Läser så ögonen glöder eller nja inte riktigt.
Följde med min älskade vän josse till ögonläkaren. Usch tycker så synd om dig gumman. Om det ändå fanns nåt man kunde göra. Smärter i mitt hjärta att se dig så ledsen. Jag vill bara gå till läkaren och tvinga dem att fixa dig, men de kan ju inget göra och det är för mig helt osannolikt. Finns alltid här för dig när du ligger i ditt mörker. Älskar dig och det blir kul att se när du lyckas läsa det här.

På kvällen tränade jag mina ungdomar som vanligt. Blev en riktigt bra träning. Det är alltid lika underbart att se att de utvecklas och verkligen går framåt. När det lossnar för vissa är helt fantastiskt. Mycket nöjd och stolt tränare idag alltså.

Sedan kom underbara Emmy och hämtade mig. Tack. Det blev då top model. Sjukt roliga bilder de tog. Kändispar. Blev väldigt likt och bland de roligaste bilderna jag sett. Snyggt jobbat.
Efter top model gick jag dirket. Stacakren ahr tenta på fredag, men hon är ju ett snille och kommer klara det lätt som tusan plus att jag ska hålla tummarna och sjunga sassa brassa mandelmassa hela dan.

Nej nu ska jag nog börja prata lite med dumbo igen. Vi har nog suttit tysta i en timma nu haha. Ovanligt. Men jag ska nog gå och hoppa på henne lite nu eller kanske kittla henne under fötterna mohaha.

Sängen here i come




60453-38



Sminkning: Idag valde jag en mörk sminkning som passar till min outfit. Grundade som vanligt först med en vit skugga och lade sedan på en svart som jag suddade ut.  Har även valt en fin rosa rouge från the Body Shop som jag älskar. På läpparna la ja en tunn läppenna och sedan genomskinligt läppglans för att få naturliga läppar.

Outfit: Jeans : Wrangler
Tröja: Gina tricout
Kofta: Gina tricout,rosa(syns ej på bild)
Öronhängen: HM

60453-37

stora vida världen

Idag har jag varit ute i den stora vida världen. Riktigt häftigt. Känns som om jag inte varit där på ett århundrade. Vart tog alla hästar vägen och vad är det för saker på fyra hjul som för sånt oväsen?

Fick andas frisk luft i mina lungor eller ja frisk o frisk.

Kvällen har varit helrolig. Vet inte vad jag har gjort egentligen men är bara så glad. Glad över att kunna andas normalt även om det är med hjälp av energi. Att jag inte längre känner att någon sitter på mig får jag mer energi och blir en gladare människa. Konstigt va?haha

Ikväll har ja legat i jennies knä och nästan somnat massa gånger. Sedan kröp jag till datorn och flummade lite. Sedan har jag och eminem dansat lite. Riktigt roligt.

Nej ja är för flummig för att skriva här alltså

En liten hälsning till min sjuka vän. Tycker så synd om dig.. vi ska nog se till att du kommer till en ögonläkare...om så ja ska gå över eld o vatten..tihi..love you

Bara så ni vet så bor ja med en stor egoboll eller en som fått vattenskalle. Hon har tagit 256 biler på sig själv idag...256!!! hur är det möjligt haha. Men idag har hon piffat min blogg och den är så fin, men om två veckor ser den nog annorlunda ut haha..riktigt roligt. Tack mina söta egoboll Lots of love.

puss på er alla..nästan hehe
 
image36

 

hemmakväll

Fredag:
Låg i sängen till fem. Min kropp vägrade göra nåt annat. Jennie lagade mat till mig och tvingade mig äta. Har ingen matlust. Tur att jennie vet att ja måste äta så hon inte ger sig.
På kvällen så blev det mys med emmy. Massa olika saker att dippa. Riktigt mumsigt. Så gulligt av dig. Skönt att man kan ha bra kvällar fast man är sjuk.
Natten var jobbig men ja tog mig igenom den och det var skönt.

Lördag:
Idag har jag haft en bra dag. Skönt med lite omväxling från alla dåliga dagar.
Idag har jag faktiskt lagat min mat alldeles själv och jag gjorde det för jag var hungrig. Fast det kan ju vara kortisonet som gör mig hungrig men det var gott med mat man ville äta.
Har legat i sängen till fem idag med.
Idag har det varit massa släktsamtal. Känns så skönt att de ringer och kollar hur det är. Det är så mysigt.

På kvällen kom josse med maränger,chokladsås,kolasås,grädde,glass och bananer. Sedan hade hon även tagit med massa filmer som ja kan kolla på när ja är själv och är sjuk. Blev helt rörd. Tack hjärtat.

Lite citat från josse:

Titta ett bä....????
Jag gillar kall spagetti och hårda saker...??


Jag och josse tittade på mean girls. Riktigt bra film. Sådär lättittad och underbar. Inget djupt i och bara en komisk handling. I like.
Sedan tittade jag på coyote ugly och josse lite av den. Alltså den kanske är töntig och så men ja tycker den är helt underbar. Jag blir så glad och det är så mycket sång i den. Så romantisk med. Haha jag är både ynklig och blödig när ja är sjuk. Tror ja börjar bli gullig..isch haha.
Jag älskar när han släcker lyset och bara står där. ...grrr.. hehe.
Jennie är idag på "barnkalas" så jag lockade håret på henne. Det blev helt fantastiskt fint.
Ville bara ta massa kort på det. Med den ögonskuggan och det håret blev hon jättevacker. Såg inte ut som ett barn kanske..mer något ur 20?40-talet? Vet inte riktigt, men som de gjorde för länge sen haha.


Jag vet att man ska gå på insidan, men om man kan få båda och då. Borde man inte ta reda på det först innan man bara går på insidan eller?Är lite förvirrad.
Ibland är det svårt. Ibland är det liksom för bra.Märkligt att det ska vara svårt.

Att rusa in i något är inte riktigt min grej. Har aldrig varit. Jag tycker om att få vara fri och kommer nog alltid tycka om det. Det finns något i mig som gillar att bestämma och dominera. Klarar inte att följa andras villkor och regler. Tycker alltid att mina är bäst. Usch det låter ego men det är så det är. Tycker inte om när folk styr över mig.

Hittade en så söt bild på mig o min bror. Min stora bror.
Kommer ihåg när man var liten och vi jämt lekte. Nu ska man vara vuxen jämt och alltid ta ansvar. Jag tyckte om barndomen då alla problem var små och betydelselösa. Kommer väl antagligen tänka så om några år på den här tiden med antar jag.
Tänk när man var liten och maten lagades varje dag och allting handlades. Tänk när allt tvättades och städades. Tänk när man fick en gonattkram varje kväll innan man skulle sova. Tänk när föräldrarna läste en bok på kvällen och bytte ut de riktiga namnen till roligare namn som apelsin med mera. Tänk när man cyklade till stranden på kvällen och tog ett kvällsdopp. Tänk alla galna semestrar man hade med familjen. När brorsan tiggde till sig så mycket chokladsås på sin glass så det rann överallt.
Tänk när man var sjuk och blev ompysslad hela tiden. När man hela tiden fick dricka och någon som lade något kallt på pannan när man hade feber. Man överöstes hela tiden med kärlek.
Jag vet inte hur er barndom var, men min var nästan hela tiden fantastisk när ja tänker tillbaka. Tack mamma och pappa.

Ska nog snart sova nu. Kroppen är ju helt konstig med sovandet nu. Ibland är den jättetrött och ibland jättepigg.
Hoppas min partypingla kommer hem snart. Saknar henne. Vill inte sova själv ikväll. Var jobbigt igår.

Tack mamsen för hjälpen...

Jag och storebror
image33


tårar fyller min dag

Jag kanske gråter av trötthet eller utmattning. Men jag orkar faktiskt inte mer. Orkar inte hosta mer, orkar inte ha ont i huvudet. Orkar inte ta massa mediciner.

Idag fick jag snällt gå till läkaren och sitta snällt när han lyssnade på mina lungor. Han mmm:ade mörkt. Vad det nu ska betyda. Han försökte sedan förklara att han trodde hostan berodde på bakterien som jag har fått medicin på en gång i tiden och att hostan håller i sig efter det.
Jag började ilskna till och berättade att den har nästan bara blivit värre och jag knappt kan andas...han funderade lite och hittade sedan massa mediciner som skulle hjälpa.

Han sa sedan att ja skulle prova med dessa tusen mediciner och vänta en månad till. Är den inte över då blir det astmautredning. Stor suck.

Jag gick till apoteket och hon plockade fram massa mediciner och förklarade hur de fungerade och hur man skulle trycka och hålla på. Jag bara kände hur ögonen tårfylldes mer och mer. Jag vill inte sitta här,jag vill inte ta dessa mediciner..jag vill vara frisk.

Jag gick därifrån och kämpade med tårarna. Beslutade mig för att inte gråta på stan så jag gick till skolan för jag inte visste vart ja skulle gå.
Först kom josse och då fylldes mina ögon med tårar igen. Förklarade allt och sedan kom jennie, lite arg för jag inte vara hemma..då blev ja tårögd igen..sen kom sanna...sedan satt vi där och pratade sedan orkade ja inte hålla masken längre..ja lät tårarna komma för ja orkar faktiskt inte mer. Satt där en stund och grät i jennies famn. Försökte sedan ta mig samma och åka hem. Satte mig på en buss. Tårarna fylldes hela tiden i ögonen..en tant tittade sorgset på mig.
När ja kom innanför dörren så ringde ja mormor och då var mamma på samma linje..svalde tusen ggr för att kunna prata och inte störtgråta. Pratade sedan bara med mamma medan ja försökte att gråta lite sansat. Malin ringde sedan och ännu en gång började ja gråta. Tårarna rann på kinderna som perfekta filmtårar.

Trodde sedan att det var slutgråtit men när ja la på så orkade inte mina ben bära mig mer. De vek sig och som en liten klump satt ja på golvet med tårar rinnandes i floder. De perfekta filmtårarna var borta...nu var tårarna överallt och min kropp skakade. Jag vill inte må såhär.

Jag vill inte att ni ska behöva se mig såhär. Just nu vill är jag bara sur och vill fräsa åt alla som pratar med mig, men det är för att jag är ledsen. Tycker inte ens om att vara den svaga och sjuka.  Jag vill vara den starka men just nu orkar jag inte.
Orkar inte är orden som ekar i mitt huvud. Mim kropp är helt slut. Både psykist och fysiskt. Jag känner mig helt söndertrasad. Vad ska jag göra...jag vill inte äta. Tanken på mat gör mig illamående. Jag vill inte göra nåt. Jag vill ligga i min säng. Förlåt alla som måste stå ut med mig. 
Detta är tredje gången hostan anfaller mig såhär. Varför?
Nu har jag iallafall mediciner som antagligen inte gör mig på bättre humör.

Inhallator-hjärtklappningar
slemlösande tabletter-illamående
morfinmedicin-trötthet och illamående

plus att ja inte får vara ute i friska luften..
kul mitt liv känns just nu...inte särskilt faktiskt

Så nu blir det till att vara hemma heeela helgen. Den som vill träffa mig får komma hit för jag har utegångsförbud från läkaren. Nu vet ni.
Tro mig ja kommer lida tillräckligt av att bara veta alla roliga saker ni gör. Plåga mig inte mer med det bara.

fortfarande gnällig

Nu ligger jag i sängen själv och tycker synd om mig själv..igen. Förlåt för min ynklighet och allt mitt klagande. Tack för att ni står ut med mig. Vet om att jag är jobbig och egofixerad just nu, men det är allt jag orkar. Tro mig jag bryr mig om er även om det kanske inte alltid verkar så. Just nu känns det som om kroppen bara orkar ta hänsyn till sig själv.

Har fått stränga order av alla jag känner att stanna hemma, så det är vad jag gör just nu.
Har precis hostat till mig en huvudvärk. Fantastiskt. Ska snart upp och ta medicinen som inte hjälper, men den lugnar mig lite iallafall.

Att alla bryr sig så mycket om mig från alla möjliga håll betyder så mycket och tro mig..det hjälper. Jag ska gottgöra alla de tusen människor som har visat att de bryr sig.

På torsdag kl tio är det läkaren..igen. Nu ska de göra en utredning. Låter som nåt ur CSI haha. Nej men nu tänker jag inte gå därfrån utan att han ger mig ett konkret svar. Är rädd för att ordet utredning innebär massa läskiga test och saker som gör ont. Så alla ni..på torsdag kommer jag nog vara ännu värre än idag..så nu har jag varnat er iallafall.

Åh nu ringde precis josse. Tack josse  för att du ställer upp. Betyder så mycket.

Nu lite om er tihi...

Emmy- Jag hoppas ni hittar en underbar lya snart. Det förtjänar ni.
Josse- Jag hoppas din ögoninflammation försvinner snabbare än snabbt.
Malin- Jag hoppas alla dina sjukdomar försvinner snart och att din film slutar lyckligt.
Jennie- Jag hoppas på att lyckan knackar på din dörr snart.


Tack en annan person för att du bryr dig och för att du precis kommit in i mitt liv. Tack.

Grattis Gino på födelsedagen. Hade jag inte varit sjuk så hade det varit tårta i norrliden, hoppas du o Martin myser. Grattis Grattis.

trött på hostan

Nu är jag riktigt trött på hostan.

Denna gången trodde jag faktiskt att antibiotikan skulle hjälpa, men det har den verkligen inte gjort.
Imorgon blir det att stiga upp tidigt och ringa läkaren. Så här kan jag inte ha det.

Jag vill inte gå på morfin varje dag och att dagen ska sluta med huvudvärk. Suck

I helgen har jag varit i Göteborg. Har firat Hannes. Grattis Grattis.

Alla har suttit och druckit vin medan jag snällt fick dricka vatten. Skitkul

Jag hoppas vi kan åka hem snart för just nu längtar jag till min lägenhet där jag kan gå och lägga mig och försöka sova bort all hosta. Påfrestande på humöret?ja verkligen. Är aldrig så sur som jag är nu.
Men jag blir frustrerad.
Frustrerad på att hostan aldrig försvinner
Frustrerad över att jag alltid får denna typ av hosta
Frustrerad över att det inte finns starkare hostmediciner
Frustrerad över att jag inte kan tränar
Frustrerad över att jag inte kan jobba
Frustrerad över att jag inte kan koncentrera mig på lektionerna
Frustrerad över att jag är frustrerad

Nu ska jag försöka umgås med familjen lite och anstränga mig för att vara på lite bra humör när jag egentligen vill skrika och dra ur hostan ur kroppen och skära sönder den.
Måste verka lugn utåt.

hemma

nu är jag hemma en sväng i värnamo och det är fantastiskt. Så lugnt och skönt. Det är så harmoni över att komma hem.

Jag tänker på dig även om jag förstår så mycket vad du menar men det lilla jag läste lät hemskt. Måste vara fruktansvärt jobbigt. Finns nog inga ord som passarmen jag hoppas ändå att du vet att jag bryr mig trots allt.

lite bättre

Idag var det redovisning som gällde. Tur att josse hade den igår så jag kunde förbereda mig mentalt.
Min och Jennies redovisning blev jättebra eller hmm själva det vi sa var väl ungefär så tråkigt som vi trodde det skulle vara. Vi flummade ut igår när vi märkte hur tråkig redovisningen var. Vi tog lite flummiga bilder och la in och genast blev den bra haha.

Idag mår jag faktiskt lite bättre. Helt otroligt, äntligen känns det som det börjar släppa lite. Min pigghet börjar komma tillbaka. Så skönt.

Igår så var Emmy dunderdunderdundersöt. Det kanckade på dörren och efter mycket om och men så öppnade jag. då hade hon köpt tulpaner och kuckelimuck medicin till mig. Hur gulligt är inte det. Jag blev helt rörd. Att man har vänner som bryr sig så mycket. Tack Emmy. Så glad jag har dig.

Jag är glad att jag har alla min vänner. Vad skulle jag göra utan er. Att ha vänner som tycker synd om mig när jag är sjuk är guld värt. då jag är som mest ynklig.

Åh vad jag är på bra humör. Allt känns toppen. Det blir gbg i helgen till min älskade bror som fyller år.

Stackars lilla josse är ju själv i helgen. Tur att hon har sina underbara vänner tanya och Jenny.
Vi borde hitta på mer saker tillsammans

Saker kommer upp om dig hela tiden. Att en människa kunde vara så hemsk och falsk har jag svårt att förstå. Tycker synd om människorna du lurar varje dag med att vara trevlig. Om du någonsin läser detta så känner du igen det. Usch säger ja bara för dig. Usch! Tråkigt att du har gjort att man börjar tvivla på människor.

Tur att det finns fina människor kvar i min närhet som jag litar på och som jag vet inte kommer ljuga för mig. Ni är fantastiska.

Åh jag vill träna, smasha lite bollar och serva lite...mmm..får drömma om det istället...

Det finns en kille jag skulle vilja ta i kragen och berätta att han sårar dig. Att kärleken inte borde vara så komplicerad. Kärleken borde övervinna allt. Så varför gör den inte det?
Har jag levt i en sagovärld tills nu? Helt plötsligt så öppnas världen framför mig och den är full av lögner,svek och hat. Sen finns kärleken där. Den kärleken som inte är så stark som jag trodde den var. Kärleken som inte är tillräckligt stark utan man är bekväm istället. Vad är det som händer? Jag vill inte vara i denna värld. Jag vill vara i den trygga världen där kärleken härskade och ingen ljög och folk var vänner. Vad hände?

image32


host host host

Ja man hoppas ju på att man blir bättre snart men det verkar inte som om hostan har planer på det.

Fredag:

Vi hade montessoriredovisning. Gick hur bra som helst. Vi var grymma. I löööve montessori och det gör nog resten av klassen med nu. Tihi.
Sedan gick vi en sväng till husläkarcentrum och sedan ringde min läkare och berättade att ja var tvungen att ta antibiotika. Så det var bara att traska till apoteket.
Sedan åkte vi hem och då sov jag och sedan åt vi och sedan sov vi. Vi tittade sedan på så ska det låta. Det är ju ett fantastiskt program. Sedan blev det ett inspelat lets dance. Det är ju konstigt hur folket röstar alltså.
Sedan somnade jag och Jennie i soffán. Vi vaknade sedan och la oss i våra "sängar".

Lördag:

Vi gick till sandra och tittade när mina kusiner tävlade i disco. Vi var först piffare. Jag fixade smink och Jennie håret. De var så superheta båda två. Jag och Jennie var lätt den bästa hejarklacken. Vi fick med oss ett pensionärspar som hejade på de vi hejade på haha.
Fast jag började nästan undra om Jennie också var pensionär. Hon hade iallafall en pensionärs rörlighet.hehe!
Grymma låtar de hade att dansa till i alla fall .Jag och Jennie stod och diggade för fullt.

Efter danstävlingen gick vi hem och lagade mat. Mums.
Irriterad jag var över att bloggen inte fungerade.

Söndag:

Tog det mest lugnt och pluggade lite.
Såg ett väldigt hemskt avsnitt av cityakuten och såg vasaloppet lite. Man måste ju bara se lite av det alltså.
På kvällen blev vi utbjudna till Smedby på lite mat. Mycket mysigt.
Min hosta fick spel dock. Helt sjukt. Drack nog femton glad vatten och gick på toa ungefär lika många gånger haha.
Inatt somnade jag klockan fyra. Helt underbart.

Måndag:

Sitter här och pluggar. Nyss tjöt den där signalen. Magen gör ont av allt hostande. Det blir att hålla sig hemma nu alltså. Plugga plugga plugga.

Blir så trött på läkarna med. Vet att de bara vill hjälpa men när de säger att ja har den starkaste hostmedicinen och den inte hjälper. Vad ska jag göra då?


Huvudet väger 15 kilo minst

Idag har det varit tungt i huvudet. Det har nog vägt hur mycket som helst och ögonen tunga. Medicinen tar bort hostan men även pigga hilda. När jag varit i skolan fick jag lägga mig och vila lite när jag kom hem.
Tur att man har små söta vänner som tar hand om en.

Seminariet idag gick strålande. Jag babblade som vanligt typ mest av alla. Tyckte faktiskt att jag sa riktigt bra saker även fast jag har väldigt lite erfarenhet om ämnena vi diskuterade idag. Väldigt lärorik idag iallafall, jag sög åt mig allt jag kunde. Ibland märkte jag dock att huvudet hade lagt av och ögonen bara ville stänga sig.

Jag och Jennie åkte till maxi för att handla lite men ingen av oss hade sina plånböcker med sig så vi fick åka hem igen. Då var redan josse hemma hos mig men där var det ju låst stackaren, så hon cyklade och mötte oss istället.

Vi myste lite här och sedan så åkte jennie iväg till lasergamet medan jag och josse åkte till body shop på klubbkväll och josse blev sminkad med vårmaken medan alla vi andra tittade på och smaskade på lite tilltugg. Josse köpte på sig nmassa bra saker.
Emmy du är för gullig som visste att jag ville ha vatten .Sådana småsaker gör mig så glad. Tack.

Sedan så blev det Beck här hemma. Riktigt bra film. Jag älskar Gunvald. Han är störtskön ju. Att han kan dansa är ju så superhett med.

Nu har vi pluggat och förberett montessoripresentationen imon.  Det komemr bli jättekul.

Nu ska jag sova. Ska bara ta min älskade medicin först..inte...Jennie kom nu så går vi och skålar haha.

Sov så gott och dröm söta drömmar.


Huvudet väger 15 kilo minst

Idag har det varit tungt i huvudet. Det har nog vägt hur mycket som helst och ögonen tunga. Medicinen tar bort hostan men även pigga hilda. När jag varit i skolan fick jag lägga mig och vila lite när jag kom hem.
Tur att man har små söta vänner som tar hand om en.

Seminariet idag gick strålande. Jag babblade som vanligt typ mest av alla. Tyckte faktiskt att jag sa riktigt bra saker även fast jag har väldigt lite erfarenhet om ämnena vi diskuterade idag. Väldigt lärorik idag iallafall, jag sög åt mig allt jag kunde. Ibland märkte jag dock att huvudet hade lagt av och ögonen bara ville stänga sig.

Jag och Jennie åkte till maxi för att handla lite men ingen av oss hade sina plånböcker med sig så vi fick åka hem igen. Då var redan josse hemma hos mig men där var det ju låst stackaren, så hon cyklade och mötte oss istället.

Vi myste lite här och sedan så åkte jennie iväg till lasergamet medan jag och josse åkte till body shop på klubbkväll och josse blev sminkad med vårmaken medan alla vi andra tittade på och smaskade på lite tilltugg. Josse köpte på sig nmassa bra saker.
Emmy du är för gullig som visste att jag ville ha vatten .Sådana småsaker gör mig så glad. Tack.

Sedan så blev det Beck här hemma. Riktigt bra film. Jag älskar Gunvald. Han är störtskön ju. Att han kan dansa är ju så superhett med.

Nu har vi pluggat och förberett montessoripresentationen imon.  Det komemr bli jättekul.

Nu ska jag sova. Ska bara ta min älskade medicin först..inte...Jennie kom nu så går vi och skålar haha.

Sov så gott och dröm söta drömmar.


Huvudet väger 15 kilo minst

Idag har det varit tungt i huvudet. Det har nog vägt hur mycket som helst och ögonen tunga. Medicinen tar bort hostan men även pigga hilda. När jag varit i skolan fick jag lägga mig och vila lite när jag kom hem.
Tur att man har små söta vänner som tar hand om en.

Seminariet idag gick strålande. Jag babblade som vanligt typ mest av alla. Tyckte faktiskt att jag sa riktigt bra saker även fast jag har väldigt lite erfarenhet om ämnena vi diskuterade idag. Väldigt lärorik idag iallafall, jag sög åt mig allt jag kunde. Ibland märkte jag dock att huvudet hade lagt av och ögonen bara ville stänga sig.

Jag och Jennie åkte till maxi för att handla lite men ingen av oss hade sina plånböcker med sig så vi fick åka hem igen. Då var redan josse hemma hos mig men där var det ju låst stackaren, så hon cyklade och mötte oss istället.

Vi myste lite här och sedan så åkte jennie iväg till lasergamet medan jag och josse åkte till body shop på klubbkväll och josse blev sminkad med vårmaken medan alla vi andra tittade på och smaskade på lite tilltugg. Josse köpte på sig nmassa bra saker.
Emmy du är för gullig som visste att jag ville ha vatten .Sådana småsaker gör mig så glad. Tack.

Sedan så blev det Beck här hemma. Riktigt bra film. Jag älskar Gunvald. Han är störtskön ju. Att han kan dansa är ju så superhett med.

Nu har vi pluggat och förberett montessoripresentationen imon.  Det komemr bli jättekul.

Nu ska jag sova. Ska bara ta min älskade medicin först..inte...Jennie kom nu så går vi och skålar haha.

Sov så gott och dröm söta drömmar.


Huvudet väger 15 kilo minst

Idag har det varit tungt i huvudet. Det har nog vägt hur mycket som helst och ögonen tunga. Medicinen tar bort hostan men även pigga hilda. När jag varit i skolan fick jag lägga mig och vila lite när jag kom hem.
Tur att man har små söta vänner som tar hand om en.

Seminariet idag gick strålande. Jag babblade som vanligt typ mest av alla. Tyckte faktiskt att jag sa riktigt bra saker även fast jag har väldigt lite erfarenhet om ämnena vi diskuterade idag. Väldigt lärorik idag iallafall, jag sög åt mig allt jag kunde. Ibland märkte jag dock att huvudet hade lagt av och ögonen bara ville stänga sig.

Jag och Jennie åkte till maxi för att handla lite men ingen av oss hade sina plånböcker med sig så vi fick åka hem igen. Då var redan josse hemma hos mig men där var det ju låst stackaren, så hon cyklade och mötte oss istället.

Vi myste lite här och sedan så åkte jennie iväg till lasergamet medan jag och josse åkte till body shop på klubbkväll och josse blev sminkad med vårmaken medan alla vi andra tittade på och smaskade på lite tilltugg. Josse köpte på sig nmassa bra saker.
Emmy du är för gullig som visste att jag ville ha vatten .Sådana småsaker gör mig så glad. Tack.

Sedan så blev det Beck här hemma. Riktigt bra film. Jag älskar Gunvald. Han är störtskön ju. Att han kan dansa är ju så superhett med.

Nu har vi pluggat och förberett montessoripresentationen imon.  Det komemr bli jättekul.

Nu ska jag sova. Ska bara ta min älskade medicin först..inte...Jennie kom nu så går vi och skålar haha.

Sov så gott och dröm söta drömmar.


Huvudet väger 15 kilo minst

Idag har det varit tungt i huvudet. Det har nog vägt hur mycket som helst och ögonen tunga. Medicinen tar bort hostan men även pigga hilda. När jag varit i skolan fick jag lägga mig och vila lite när jag kom hem.
Tur att man har små söta vänner som tar hand om en.

Seminariet idag gick strålande. Jag babblade som vanligt typ mest av alla. Tyckte faktiskt att jag sa riktigt bra saker även fast jag har väldigt lite erfarenhet om ämnena vi diskuterade idag. Väldigt lärorik idag iallafall, jag sög åt mig allt jag kunde. Ibland märkte jag dock att huvudet hade lagt av och ögonen bara ville stänga sig.

Jag och Jennie åkte till maxi för att handla lite men ingen av oss hade sina plånböcker med sig så vi fick åka hem igen. Då var redan josse hemma hos mig men där var det ju låst stackaren, så hon cyklade och mötte oss istället.

Vi myste lite här och sedan så åkte jennie iväg till lasergamet medan jag och josse åkte till body shop på klubbkväll och josse blev sminkad med vårmaken medan alla vi andra tittade på och smaskade på lite tilltugg. Josse köpte på sig nmassa bra saker.
Emmy du är för gullig som visste att jag ville ha vatten .Sådana småsaker gör mig så glad. Tack.

Sedan så blev det Beck här hemma. Riktigt bra film. Jag älskar Gunvald. Han är störtskön ju. Att han kan dansa är ju så superhett med.

Nu har vi pluggat och förberett montessoripresentationen imon.  Det komemr bli jättekul.

Nu ska jag sova. Ska bara ta min älskade medicin först..inte...Jennie kom nu så går vi och skålar haha.

Sov så gott och dröm söta drömmar.