finsittning

vår kära nollning avslutades med finsittning.
Vi piffade oss hos lisa. Hade riktigt myspys. Vi var så otroligt fina. Se korten nedan.

Allt var verkligen kalas. Maten var jättegod. När ja skulle äta av förrätten hade de redan börjat plocka undan den. Jag hade ju så fullt upp att umgås med alla mysiga mäniskor som var där.

Vi hade jättekul. Särskilt jag och lisa och jennie haha. Som vanligt. Hördes nog mest iallafall.

Blev mellanfest hos lisa och sen karolinlokalen och sedan kåren.

Kunde dock inte dansa så mycket på grund av hostan.

Efterfesten var riktigt trevlig iallafall haha.


Igår tränade jag mina små för första gången efter sommaren. Det var tokroligt som vanligt. Flummigt men bra. Har värsta stora hallen. Jag och lisa blev barn på nytt när vi kom in där.

Sedan var det mys hos burn. Vi spelade poker och gissa vem som vann båda gångerna. Jo jag.Mycket mycket nöjd.

Hela dagen igår var helt fantastiskt bra. På kvällen var jag så glad att jag bara flummade hela tiden. skönt att kunna vara så bubbligt fnittrig.

Idag var det fotboll. Sverige åkte ur VM men jag och emmy gjorde vårt bästa i att heja på dom. Räckte dock inte men shit vad nervöst det var ändå. Varken jag eller emmy kunde sitta riktigt still. Den som var mest stilla var nog qvintus som var ovanligt gosig.

Sedan blev det idolmys på kvällen. Gänget kom hit och kollade. Mycket trevligt.

Fick en konstig känsla bara. Vet inte vad det var eller är. men men.

öm punkt

Jag märker att det här med mössor och liknande är en öm tå när de gäller den äldre generationen. Jag vill se ögonen på mina elever när ja pratar med dom. Thats it. Så enkelt tycker jag det är. Sen får de har precis vad de vill på sig. Så det så.

Igår var det fotboll. Sverige vann med 2-1. Riktigt bra där fast matchen var ganska seg.

Imorgon spelar damerna deras andra match i sitt VM mot USA. Matchen börjar elva tror jag, Ska bli mycket spännande.

Idag skiner solen ute och jag ska plugga på bibblan med jennie. Ska bara sparka upp henne först. Hehe. Jag är pigg som en nötkärna.

Nej nu ska jag och maggis äta frukost.

Ha en trevlig dag

tihi

Ja idag var det skola...vi hade redovisning. Riktigt roligt. Jag tjabbade mot de nuvarande lärararna angående kepsar och huvudbonader. Tror de blev lite chockade men fick sig en tankeställare. Låt barnen ha på sig vad de vill och fokusera på eleven som person istället.
Vår redovisning gick kanonbra och hela dagen var faktiskt kanon.

Nu har jag sovit lite. Bra för kroppen som är lite förkyld. Det är ju helt sanslöst vad alla är sjuka. Känner faktiskt inte en enda som är frisk just nu, hur sanslöst är inte det. Det var ungefär tio borta från vår klass med. Så jag försöker ta det lugnt och bli frisk.

Ikväll blir det fotboll. Ska bli kanonmysigt.

Åh allt är så roligt nu och allt går så bra tihi. Så himla kul att de nya eleverna kom till skolan. Tycker så mycket om dem. Att man kan hitta så bra vänner så snabbt är ju riktigt häftigt alltså och att vi kan umgås ihop med mina gamla är ju det bästa.

En stor hyllning till idol också. Igår tror jag att jag och lisa och jennie skrattade igenom hela idol. Det är ju ett riktigt roligt program. Antar att det blir häng här ikväll med sen och titta på idol. Riktigt bra med en video som det går att spela in på.

Sist men inte minst..säger bara House. Haha. Han är min idol. Så himla cool hehe.

Ha en trevlig kväll för det kommer ja ha.

nollningen snart slut

Nu börjar nollningen lida mot sitt slut.
Nästa lördag är det finsittning. Ska bli riktigt roligt. Ska vara dunderfin tihi
ska ha lockigt hår...tihi.

Igår var det kanonkul. Vi var fjorton stycken i min lägenhet och kollade fotboll. Det var trångt...men helt fantastiskt mysigt och roligt.

Jag satt mest och mös. haha. Var dock lite orolig för att tobbe skulle äta upp min fisk haha.

Fotbollen tyckte ja var usel. Hörde hur många som helst som tyckte det var en bra match men det tyckte inte ja..hawaispel. Sen tyckte de zlatan lekte..det var väl precis vad han gjorde..glömde bort att det var match och lekte istället. Sågar faktiskt idag. Den som var bäst på planen var isacsson. Så det så.

Idag är det formle ett tjihoo. Det är i italien och min favoritbana monza. Min morbror är där och kollar. Hur häftigt som helst. Nån gång i mitt liv ska ja med kolla. Tihi.

nej nu ska ja slänga mig i duschen och piffa till mig. Alltid lika roligt.

Dagens låt: Fergie- Big girls dont cry.

Gårdagens citat : Har ni sett vilka knasbollar som bor där? (ellen)
Haha vilka använder ordet knasboll längre.

Gårdagens citat 2: Efter mycket tänkande - Om man säger knasboll borde man ju kunna säga knasfyrkant.(beata)

Haha...ha en mysig söndag

nya vänner

Ja nollningen är i full gång. Börjar dock lida mot slutet. Synd är väl det fast det ska även bli skönt att få ta igen sig lite sen.

Igår var det instutionsbrännboll. Helt fantastiskt kul. KAROLIN (vi) vann tihi.

Jag och jennie o lisa var med första matchen men efter inte en kanske så strålande insats så gick vi över till att fjäska för domaren som ger minst lika mycket poäng om inte mer.

Det blev massage för dom, fixa stolar, korv och ja allt vi kunde komma på, men så vann vi med.

En stor heder till gino som var grym och tobbes snygga sälen. Så himla kul att ja och han kan göra det båda två. Första vännen som man kan göra sälen med på dansgolven. Emmy du måste verkligen se det.

Sedan bar det av till studentpuben. Vi hade helt sanslöst roligt där. Vi dansade så vi var helt slut och vi bestämde vad trubaduren skulle spela tihi. Så grymt bra låtar blev det och oj vad vi dansade med alla möjliga.

Det roligaste med nollningen är alla roliga nya människor. Känns som om vi blivit ett litet gäng nu med en del av de nya studenterna och det är skitkul. Cilla och ja ska också komma på nåt bättre än er giirlfriiiend hehe.

På fredag kommer maja och det ska bli så himla kul.

Nej nu ska jag piffa mig lite och sedan åka iväg och träffa lite folk hos lisa innan vi går till rostad.

Idag ska det dansas till mora träsk tihi. Min sista gång ja får se dom :(

Får smyga in nästa nollning med hehe.