hej då kalmar

ja nu är det min sista dag som invånare i kalmar. Imorgon tidigt åker jag härifrån. Något som känns otroligt sorgligt. Vill ju vara kvar här hos mina älskade vänner.
Fyra år har passerat. Det är så mycket som har hänt och jag har vuxit till en egen människa som vet vad hon vill och har lärt sig att klara det mesta. Har träffat så otroligt mycket fina människor. Människor som jag hoppas kommer finnas vid min sida hela livet          
.
None


De vänner jag har fått här har blivit mer som familjemedlemmar än vänner. De har blivit som mina syskon. Riktig kärlek är något som har flödat från mina vänner här.

Vi har haft så mycket roligt ihop. Har haft galna äventyr ihop och festat till vi inte vet vad som är upp och vad som är ner.Mina riktigt nära vänner har jag träffat vid olika perioder i kalmar. Det har varit häftigt att se hur snabbt man kan klicka med människor och få en vänskap som känns naturlig direkt.Ni ska veta alla mina vänner att jag kommer sakna er helt otroligt mycket och att jag ska göra allt för att kunna hälsa på er så mycket jag kan. Tack för all tid ni har lagt på mig och att ni alltid har ställt upp. Jag älskar er alla så otroligt mycket. Mitt liv kommer aldrig bli detsamma utan att ha er fem min bort men jag ska göra allt för att det ska bli så bra som möjligt.

Tack kalmar för en underbar tid

.
melissa o ja

ja nu är det fredagkväll och jag sitter med en kopp te i handen och lyssnar på melissa horn. Helt fantastiskt. Så underbar röst.
Om dagarna är det mest jobb. Hinner typ inget annat och eftersom ja jobbar kväll typ jämt så blir det ju inget vettigt av nåt.
Ska dock gå och lägga mig nu.
Peder min idrottslärare sa en gång att ja hade talang för att kasta spjut. Kunde inte min talang varit nåt annat än att kasta spjut. Finns så mycket annat ja skulle vilja kunna ha talang i. Typ sjunga eller rita eller hmm typ vad som helst annat.  Vet inte varför ja kom och tänkte på det.

Idag har det varit sjukt mycket folk på maxi och det har betytt att ja har haft fullt upp i mitt lilla minihus. När ja fick paus på fem minuter bara snurrade allting. Hade skrivit en hel lista på saker ja skulle göra där. Hann typ göra en punkt halvfärdigt.

Har pratat med malin nyss och skrattat så som bara hon o jag kan. När man har ett helt liv gemensamt kan man det.

Igår efter jobbet åkte ja direkt ner till kattrumpan(ett ställe i kalmar haha) och där hade emmy och patrik dukat upp på en bänk och så grillade patrik. Sen satt vi där och myste till typ halv elva. Det var fantastiskt mysigt och ja blev så glad och solen lyste på oss en bra stund. Glad man blir för sina vänner. Det är då det hugger i hjärtat över att man ska lämna allt det vackra man har.

mobil

idag har jag fått en ny mobil. Man får det när man har haft sin gamla ett visst tag. Så inte en krona betalade jag. Så himla kul. Dock ärden lite avancerad, men fredrik hjälpte mig lite. En sony ericson w760. Så det blir nog kanon. Skönt med radio i den tycker jag.

Nej nu ska jag pyssla lite med den.

Hannes ibland säger få ord väldigt mycket serru.

out of reach

out of reach-gabrielle

snart jobb

nu sitter jag i pers lägenhet. Känns lite konstigt att bo här men jennie kommer ju hem hit på söndag och då blir det nog mer normalt. Hittar typ ingenting här. Sprang upp i jennies lgh och hämtade en stekpanna haha.

Nu är det vecka 28 och ja sitter och tänker tillbaka på alla vecka 28 ja varit med om på rikslägrena. Vilka fantastiska veckor det har varit. Pratade med jocke igår och önskade att jag var där. Nästa år när ja jobbar ska ja ta ledigt den veckan och åka dit och ha roligt.

Träffade en jobbarkamrat igår för första gången. Det var jättekul. Komiskt att man kan ha så mycket gemensamt med någon man inte känner sen innan. hoppas verkligen vi kan blir bra vänner för ja tror verkligen att ja kan dela mycket tankar med henne. Hon har en häst med. Så himla roligt.

Nu ska ja snart åka och jobba till sent ikväll. Ska bli ganska kul att jobba idag. Har ju faktiskt ett trevligt jobb.

Skönt att ja har maggis hos mig. Känner ja mig inte så ensam.

För en gångs skull har jag nog insett att ja är värd bättre. Jag är snygg och tycker om mig själv. Behandla mig med värdighet...för det är ja värd.

blandat

nu sitter ja här o väntar på att mina kusiner ska bli färdiga. Vi ska åka till tippen idag med en del saker och sedan med kläder och maggis till jennies lgh. Min lgh är tom. Igår lassade vi ur allting så nu ekar det i hela lägenheten. Känns konstigt att mitt hem är tomt. Det var tur att familjen och hanna var här och hjälpte mig. Hade aldrig gått annars. Så tack så mycket.

Är så glad för min lillebrors skull. Han är ju så söt tihi och det här är så kul.

Igår stod det jobb på schemat och det var ganska kul fast ett tag rörde sig inte klockan tror ja. Men kväll blev det iallafall. Träffade blixt,mattias och christian. Det är det som är roligt med mitt jobb,man träffar folk man känner typ jämt.

Idag ska jag och anna från jobbet se på film,ska bli jättemysigt. Vi har sagt det så länge men sen har det ju varit fullt upp hela tiden.

40 mil mellan är jobbigt när man vill ha tag på en.