Mors dag

Grattis mamma på mors dag!

Ja idag är det mors dag och jag ringde och sjöng typ för lilla mamsen, vad ska man säga mors dag liksom hehe. Skulle ha skickat nåt men eftersom ja var sjuk i torsdags och tog det lugnt så blev det inte så. Men det kanske blir en liten present när vi träffas hehe.

Annars har dagen varit bra. Har rensat papper och städat lite hehe. Har bjudit hit pelle på tisdag och plugga här så då måste det ju vara fint.
Annars har helgen bestått av läkarbesök. Börjar känna mig hemma där. Haha men nu känner ja mig piggare. Vill ju träna suck.

Imon ska ja pyssla med lite allt möjligt. Försöka hitta en klipptid. Emmy har hittat en tjej på öland som har klippt mig innan. Kanske skulle ta där tihi.

Ett stort tack till min juvel emmy som har pysslat om mig i helgen när ja varit sjuk.

Har funderat massa på lägenheten med. Kollat massa möbler på ikea med. Himskans roligt.

Nej nu ska ja skriva en att-göra-lista för imon med.

Ska försöka att inte stressa heller för josse sa att min helgreaktion kan bero på stress. Kroppen säger la ifrån lite kanske. Men all sjukdom gör mig stressad. Bara vara hemma och ta det lugnt får mig att klättra på väggarna.

Sov nu så gott alla där ute 

minnen

jag ska torka hennes tårar
jag ska kamma hennes hår
reda ut alla härvor
försiktigt och så gott det går
jag ska bada hennes fötter
jag ska tvätta hennes sår
sen ska jag lyfta hennes händer och säga
där ser du själv hur högt du når

Ja minnen kan man säga. Tog den vackra texten ur emmys blogg som hon skrev en gång för några år sen. Ett blogginlägg som jag läser ofta. Finns vissa blogginlägg jag kan läsa om och om igen. Har nog fyra stycken som jag läser ganska ofta..lite som terapi haha.

Vet inte riktigt varför ja kom in på det här, men skönt på nåt vis.

Idag har ja pluggat med pelle hela dagen som vanligt. Gick ganska bra. Vi var trötta som få men efter att vi hade delat på varandra gick det bättre haha. Imorgon blir det diskussionsdel. Spännande.

Sedan har mina ungdomar spelat beach. Gick bra men jag frös helt sjukt mycket i slutet. Det var bara hem och dricka te. Jag har åter igen märkt hur dålig ja är på beach. Tror dock att min attityd kan ha ett finger med i leken.

Jo just det ja...svängde förbi lisa också- Mycket trevligt, och sen kom jennie dit och skvallret haglade haha.
Fick en kram som betyder mer än mycket.

Borde ha sovit för längesen men tycker om att sitta i mörkret och skriva om allt och inget med malin. Bra sätt att varva ner på. Spelar relase me under tiden. Mysigt.

Kvällen har bestått av telefonsamtal. Kollar upp lite med ljungby. Ska bli himla kul att lira där om allt fungerar. Ska bara ha med ida också.

Ska åka till big step i helgen. Ska bli himla kul. Det var så längesen och ser verkligen fram mot det på många plan haha.

Nej nu måste ja sova. Är så trött. Ska låta mig somna till lene marlins stämma. Sov så gott

ännu mer bränd

japp idag är ja ännu mer bränd. Jag har dock haft hög solskyddsfaktor men vad hjälper det. Jag tror allt jag ska prova patriks tips om en solskyddssopsäck. Så snälla patrik ge mig beskrivning över hur man tillverkar en. Hehe.

Jag och pelle plutt lyckades vara riktigt effektiva på morgonen idag och skrev hela åtta sidor resultat och nu är det inskickat till handledare för ett utlåtande...spännande.


Såg jennie i stan innan. Tjock och ful men det är väl så det ska vara haha. :)

bränd

ja ursäkta att ja är en periodare när det gäller bloggandet..men när emmy ger mig order börjar ja såklart blogga igen haha.
Idag har jag varit ute i solen med linne och vad händer..jo jag bränner mig. Det finns liksom ingen möjlighet för mig att inte bränna mig på sommaren..vet att det inte är bra men kan ju inte gå omkring med solskyddsfaktor 1120 precis.

Kvällen har gått åt till att jobba. Har varit riktigt mysigt.
Igår var det kanonmys på krögers med emmy,patrik och fredrik och katta. Tror ja skrattade så ja grät. Mest åt kalle von platen och fredrik och 60åriga tanter som tror fyllecell är hotell.

Så idag var ja lite seg och pelle med så vi har myst idag.
Imorgon är det dock bibblan som gäller. Hoppas bara att vi kan vara effektiva så att ja får se solen. Måste ju passa på när solen äntligen är framme.

Nu ska jag sova. Ska smörja in mig med kylbalsam först haha. Så ja blir rosa o fin haha.

sov så gott.

Längtar efter lördag när ja o emmy ska kolla på massa utklädda studenter..ska bli så mysigt och roligt att känna sig skitsnygg haha.