borde blogga mer

vet att jag borde blogga mer. Men det är mycket nu för tiden. Hinner inte ens ringa upp de som ringer mig. Ska bli bättre.

Nu ska jag iväg till susanne för en mysig kväll. Ska bli kalas.

Dagen på jobbet har varit kalas. Jag har dragit igång mitt lilla tema och det är mycket att klura på men det kan nog bli kalas.

Usch jag måste måla naglarna med.

Imorgon är dagen uppbokad från åtta till nio utan en enda paus men det ska nog bli kul ändå.
Intressanta tankar ska lyftas på APL och inte APT. Väldigt konstigt det här med apt och apl men en sak har jag konstaterat och det är att det heter apl hos oss haha.

dagen

för det första vill jag be om ursäkt för mitt lilla hjärnsläpp. Jag vet ju vad bosse heter men har ingen aning varför ja skrev nåt annat. Men en officiell ursäkt till bosse och skyller på att ja är blond ; )

Inatt sov jag ut ordentligt. Riktigt skönt.
Sedan blev det jobb och jag letade flanosagor. Riktigt roligt.
Jag och jenny gjorde sedan studiebesök på växthuset. En förskola alltså. så himla häftig och underbar.

Sedan blev det en cykeltur i ösregn. Helt sjukt. Var genomblöt när jag kom hem. Sen blev det till att byta om snabbt och ner till första träningen med värnamo volley. Det gick mycket bättre än väntat och jag orkade hela träningen. Gänget är ganska roligt och jag får lov att småsjunga lite som alltid haha. Flumhilda.

Nu sitter jag nyduschad och tittar på om en pojke. En riktigt fin film som alla borde se.

Ska dock krypa ner i sängen snart.

Förresten satt jag och smågrät lite under rasten när jag tittade på oprah idag. Varför kan man inte ta hand om sin hund för. Blir så ledsen och arg.  Krama er hund lite extra varje dag.

Sov gott.

helgens bravader

Ja i lördags sov jag till tio i ett. Vilket chockade mig rejält eftersom jag brukar vakna vid sju själv. Antar att det är för att kroppen inte är helt pigg. På lördagen gjorde jag inte mycket ordentligt på dagen. En promenix med vovvarna blev det dock. Så mysig som så.

På kvällenh blev det mys med annica,bosse,melker och harry. Vi åt kinamat och jag fick smaka (gjorde nog dock lite mer än smakade) på smultronvin. Så svalkande och en fantastisk smak. Ska jag verkligen introducera för mina vänner och familj. Vi satt och pratade tills kvällen blev natt och vi insåg att sömnen inte skulle bli allt för lång.
Jag cyklade hem och tog ner gardinerna och lade allt i en påse för att inte glömma dem på söndagen.

Så idag (läs söndag) blev det först agilitytävling. Jag åkte dit som moraliskt stöd och för att det är roligt. Alla hundar från värnamoklubben var kanonduktiga och man var verkligen stolt efteråt. Jag värdesätter mer att föraren har en bra kontakt med hunden än att den ska flänga över hela banan. Blev ju dock sugen på att tävla själv. Så nu blir det träning på hög nivå. Tänkte jag skulle tävla med både busan och mollan. Så nyss mätte jag dom och insåg att busan får gå i medium och mollan i small. Ska bli så roligt att ge sig in i agilityvärlden igen.

Jag hoppas jag kan börja träna denna veckan med. Är fortfarande lite täppt och så men nu får det vara nog. Tänkte skrämma bort förkylningen.

Vi var även på IKEA idag. Köpte massa mysigt. Typ små lampor och växter. En hallampa med som är så fin men pappa lyckades inte riktigt få dit den ordentligt. Den hänger lite lågt med men det drabbar ju in mig som är 1.62. Vi passade på att mäta mig med när vi mätte hundarna. haha.

Nej nu ska jag sova. Blir upp tidigt imon. Ska som vanligt öppna. Kommer vara fullt upp imon men det blir nog roligt.

Sov så gott