en riktig BF

ja min kropp är trött fast ja i princip inte gör nåt. Däremot är ja inte hungrig.Gör ju inte av med någon energi. Får trycka i mig mat, När jag är sjuk är det skönt att vara själv och se hemsk ut. Bara vara inne i sin egen bubbla, Jag orkar verkligen inte göra nåt. Har haft mobilen på ljudlös idag så hade visst missat en del samtal. Förlåt.
Allting är jobbigt just nu. Prata i telefon..börjar ja hosta..rätta till min kudde gör mig andfådd. Gick uppför trappan till mina föräldrar. fick stå och pusta ett bra tag. Hemsk att vara så. Är ju van vid att kunna pressa min kropp i olika träningssituationer och just nu orkar ja inte ens rätta till kudden. så förlåt om jag inte är så social men orkar helt enkelt inte. Just nu trivs ja bäst vid att sitta vid min dator o skriva. Behöver inte röra på mig och behöver inte prata och det är lika med att det går bra att andas och jag hostar inte mer än nödvändigt. Jag antar att jag irriterar mina luftrör när ja pratar o det genererar i hostande. Just nu känns halsen som en öken med massa sandkorn som rispas runt när jag hostar.
Slemhostan har gått över till torrhosta vilket innebär att ja måste dricka mer slemlösande och det genererar i mer hosta. Usch det finns verkligen bara pest eller kolera i det här.
Ursäkta att jag är lite bitter men måste få vara det och det är därför ja vill vara ensam. Sitta och tjura och sura, tyst ...vid min dator.


vecka 5

ja när vi var små så åkte vi alltid med personalklubben till fjällen vecka 5. Först åkte vi till hovfjället och bodde då i gammelbyn. Ett fantastiskt ställe. Om jag inte minns fel så var vi där någon gång på sommaren med, innan vi åkte dit på vintern. Där fanns hästar som jag och emma tog hand om och massa roligt.
 Grejen var iallafall att jag blev sjuk första året där uppe. Tror det är en av de värsta febertopper ja haft. Jag letade vatten mitt i natten o gick o rabblade mattetal högt för mig själv o hittade inte vatten. Saken var att det inte var stort och sovrummet var i anknytning till ett kök, men nej ja gick längst bort i stugan till toaletten o tog min tandborste o blötte den med vatten från kranen o försökte suga ur det lilla som tandborsten sög åt sig. Ja kommer verkligen ihåg detta i minsta detalj. Men feber hade jag och hög var den. Så det blev nog inte många dagar skidåkning för mig.

 När vi skulle åka året efter så var jag sjuk innan. Hade återigen skyhög feber. Kom ihåg hur jag höll mig i sängen för det kändes som om ja svävade. Mamma o pappa sa att har ja 40 graders på dagen när vi ska åka så stannar vi hemma.
Dagen kom och ja skulle ta febern. Värmde den på lampan så det blev lagom med feber och vi kom iväg. Var ju inte jättepigg dock o åkte inte skidor förrän ja var frisk.
Såhär höll det på alla år vi åkte till fjällen. Så jag tror att en av anledningarna till att vi slutade åka var att ja var jämt sjuk just den veckan.

Sedan dess så har det varit en återkommande grej att ja är sjuk runt den tiden när snön försvinner. Det var inte förrän idag som mamma sa att det var vecka fem som det slog mig att ja kanske alltid är sjuk den veckan. Alltså ni kanske inte tycker det är en sådan stor grej men ja tycker det är jättekonstigt. Vad är det just med vecka 5??

Kan vi ta bort den veckan från året kanske?

Hostan är iallafall inte ett dugg bättre...huvudet har jag haft en otrolig smärta i idag. Aj aj.
Orkar verkligen ingenting heller. Fy.Vi bodde jämt i bästa stugan för pappa var reseledare..stuga 17 tror jag det var.

host gånger en miljard

ja host host host host...själva skrivhostet låter bättre än vad det låter i verkligheten. Egentligen låter som ja något riktigt gammalt som precis ska startas upp igen. Typ en gammal gammal bil som hostar igång.

Värsta av allt...min läkare är ledig hela veckan. På måndag när han är tillbaka ska han hålla på med administrativt. SKITKUL
Ska tvinga honom att prata med mig iallafall. Om jag så ska gråta mig dit. Skulle jag träffa honom idag skulle jag antagligen bryta ihop mitt framför honom. Undrar om många patienter gör det, men då kanske han inser hur mycket jag lider av det här.

Sjuksköterskan jag pratade med ökade min dos pulmicort iallafall. Får se om det hjälper något. För tillfället vet jag inte om det hjälper nåt. Inte med hostan iallafall, möjligtvis andningen.

Stackars jenny har vinterkräksjukan. Vill verkligen inte ha det med. Hoppas verkligen inte.

Känner att den här natten blir lång. Huvudet värker och magen gör ont och halsen svider och nä hostan slutar inte.

gonatt

ljuset

det är så skönt med vänner och familj som lyser upp i mörka stunder. Som drar en uppåt och framåt. Tack!

Mamma och pappa tvingade i mig lite mat efter jag gråtit ut lite.

Har pratat med tränaren och förklarat läget. Blir ingen träning denna veckan iallafall.

Ska ringa min läkare imon o få en telefontid med honom.

Ska gå till jobbet på morgonen och se om jag orkar.

Nu ska jag hoppas på en hostfri natt. Men med fem kuddar och i sittläge tycker jag att jag borde klara det.
Vi får väl se.
JAG HATAR HOSTA

ja jag hatar verkligen hosta. hatar hatar hatar. Kroppen värker av allt hostande, det känns som om någon kört med en gräsklippare i halsen. Kroppen skakar av ansträning och hjärtat slår för snabbt för att vara normalt.

Ringde tyill vårdcentralen prick klockan ått. De ringde upp snabbt och jag sa att jag ville komma till min läkare. Tror ni jag får min läkare...nä jag får någon annan. De ursäktar sig med att min läkare inte var där idag, men va fan skulle jag dit för då. Fick dra hela sjukdomshistorien från 2004. Jättekul. Allt som jag har sagt sjuhundra gånger fick jag säga en gång till. Jag som trodde det skulle vara slut på det nu. Har var som alla andra läkare som får mig förvirrad och visste inte alls vad det kunde vara. Frågade alla frågor som alla tusen läkare innan frågat. Han fick helt enkelt gå och läsa i min journal.

Han beslutade till slut att jag skulle inhaleras. En jättegullig sköterska kom in. Tacka vet ja alla underbara sjuksköterskor. De tar verkligen hand om en. Fick inhalera i två minuter o sen skulle jag vänta 15 min o inhalera igen. Jag blev dock sjukt skakig av det så sköterskan ville inte inhalera mig igen när ja reagerade så kraftigt.

Läkaren berättade att ja skulle fortsätta med medicinen jag tar. Suck.

Det blev iallafall lättare att andas.

Hastade tillbaka till jobbet med ett hjärta som rusade och en kropp som skakade. fick inte i mig någon mat knappt.
Tur jag slutade tidigt.
Åkte hem och satte mig framför datorn och kollade älskade las vegas. Hostade och hostade och hostade och hostade. Ringde jennie och beklagade mig. Stackarn..får alltid höra mig när jag mår dåligt, men jag vet att hon förstår. Vet att hon förstår min panik för allt. Panik för att det ska bli som det alltid blir.

Ringde hannes och beklagade mig lite till. Han sa till mig att sluta hosta. Ja men tjena.

Nu har jag även fått reda på att las vegas har lagts ner. Slutar sjukt spännande och läggs sedan ner.

Suck..dålig dag helt enkelt. Hoppas morgondagen blir bättre.

Kanske borde äta nåt mer, nåt mer än frukost idag kan ju vara bra.


host host

förstår inte hur man lägger in youtubeklipp längre. funkar ju inte suck.
Spelar forever young med sara burnett hur mycket som helst. Hon sjunger den helt fantastiskt.
Den är så vacker och skör med underbart pianospel till.

Idag har det varit massa sport på tv som vanligt. Handbollen förlorade vi tyvärr med ett mål.sjukt synd men tycker herrarna har varit grymt duktiga och tror massor på de laget.

Hostan blir bara sämre o sämre. Sjukt trött på min hosta. vill vara frisk och sätta igång med min träning. Har helt ont i halsen av allt hostande. Känns som om halsen är helt trasig. Det konstigast är att jag får denna hosta vid exakt samma tid på året, Har haft det såhär sen 2004. Vill inte att den ska hålla på in i april. Vill att den ska försvinna fort.

Imorgon är det jobb igen. skönt att sluta tidigt på en måndag. Gör mycket, Är ju fruktansvärt seg i början på veckan.

Hade match igår. Vann matchen men gick dåligt för mig. Tydligen tyckte inte domaren att mina fingerslag var tilräckligt rena så han blåste av mig cirka 15 ggr. Höll på att gå i taket, men vad skulle jag göra. Var ju tvungen att klara mig igenom matchen vilket jag lyckades med. Var jättemycket publik igår, verkligen kanonkul. Både jobbarkompisar och släkt och jobbarkompis familj.

Nu ska jag sova för ska ju upp tidigt. Sov nu så gott.helgen fullspäckad

ja nu har jag varit o tränat och tittat handboll.
Träningen gick bra. Ganska lugnt dock. Har ju fortfarande hosta. Dock föll några pusselbitar på plats idag vilket var kalas.
Handbollen fick jag se andra halvlek av. Spelade jättebra tycker jag men de klarade inte riktigt stå upp för trycket. Inte konstigt när man möter kroatien på hemmaplan.

Nu ska jag titta på konståkning. Herrarnas fria. Det är ett sammandrag. Så tyvärr blir det sent i säng. Har lagt fram kläder och liknande för morgondagen. ska öppna imon, men går hem tidigt. Riktigt skön.

Helgen kommer bli riktigt fullspäckad.

Imorgon måste jag städa och tvätta och handla. Kanske baka nåt.
Sedan kommer mormor och morfar till värnamo.
Min stora bror hannes kommer med.
På lördag ska jag först kolla mina bröders match och sen ska jag spela själv.
Mormor och morfar åker nog på söndag och min brorsa på kvällen kanske. eller stannar han längre?
Så sen är det nog bara för mig att stupa i säng haha.
Måndag hoppas jag på att jag är frisk och kan ta igång med hårdträning igen

.

dåligt bloggande

usch ja vet..dåligt med bloggande. Ska skärpa mig. Har så mycket annat för mig bara. Är hostig och dann. Hatar hosta. tycker än så länge att jag har kontroll på det men visst tar det kraft att hosta. Tänkte hälsa på annica idag men insåg att ja nog måste ta det lite lugnt lite till. Är faktiskt väldigt trött efter jobbet. Så denna jobbvecka blir det utegångsförbud efter jobbet. Hoppas jag bara orkar träna imon så det blir match på lördag.
Stora brorsan kommer på fredag och antagligen mormor och morfar med så fullt ös. Shit antar att det betyder att jag måste städa.
Tur att det faktiskt är ganska städat. Får dra med dammvippan lite på fredag.

Det går bra än så länge för Sverigen i handbollen. Kalaskul. Imorgon blir spännande. Tror det är imorgon de möter kroatien.
Kollar konståkning med. Tycker det är så mysigt. Final för herrarna imon och vi har ju hela tre svenskar med. Tjohoo.

Nu ska jag köra lite styrka och sen sova.


Min älskade mysdress.

25kr

bloggandet det går upp och ner. Har varit lite upptagen och hinner då inte med.

Igår var det arbetsplatsträff och sedan årets första volleyträning. Trots hostan gick det faktiskt bra. Var fantastiskt roligt och påmindes igen om varför jag tränar det jag gör.
Har kört lite styrka idag med, känns skönt att komma igång igen. Behöver bara börja äta lite nyttigare igen. Svårt när man har igång sötsuget. Men det blir till att proppa väskan med 70 procentig choklad o inte köpa hem onyttiga saker.

Har fyllt i min kalender nu. Alla matcher skulle ju skrivas in och mitt nya schema. Har verkligen inte lärt mig schemat alls.
Imorgon börjar jag inte förrän kl nio. Ska bli fantastiskt skönt. Har en timmes sovmorgon eftersom man drar bort lite för arbetsplatsträffen.

På fredag är jag ledig och åker till kalmar för att fira alla färdiga lärare.
Lyckades köpa en biljett för 25 kr. Fantastiskt nöjd med det.

nu ska jag sova så ja är lite utvilad imon.


hehe flumbild när ja är på språng

dagens outfit


bakhumör

ja jag fick en himla lust att baka idag på jobbet och tänkte att jag kunde baka nåt till vår arbetsplatsträff.
Snurrade runt på en del sidor på internet och fick syn på morotskaka. Mums. Det var riktigt längesedan jag gjorde.
Så eftersom jag hade bokat handling med pappa och lillebror så blev det inköp av lite ingredienser.
Jag älskar att baka. Det tråkiga är bara disken men när kakan är i ugnen är det faktiskt helt okej att baka och särskilt om man pratar i telefon. Tack för handsfreen.

Nu är morotskakan på kylning och jag tänkte låta familjen provsmaka lite när jag går upp till dom.

Annars är det fullt upp som vanligt med allt. Skönt att inte träna idag egentligen. Man hinner med sig själv fast jag är riktigt sugen på att dra igång rejält igen.

Köpte en ny tandborste idag. Tänkte att det var på tiden. Hittade en jättefin och som var soft såklart.Jag älskar verkligen min nya dator. Helt fantastisk skönt att sitta vid en dator som håller samma tempo som en själv.
Måste ju lägga ut en bild på sötingen som jag ägnar så mycket tid framför.
Önskar jag hade haft den när jag pluggade fast kanske lika bra att jag inte hade den ändå. hur mycket vettigt hade jag gjort liksom.

blindhund eller glasögon

ja jag är på ett riktigt drygt humör haha. Stackars jennie får stå ut med mig på msn. Tur att jag har ellen att gnabbas lite med.
Har idag konstaterat att ellen hellre har en blindhund än glasögon...inte för att hon tycker illa om glasögon utan för att vi tror inte hon är snygg i det och hundar är snyggare.

nu ska jag snart åka och handla. Har verkligen inte mycket till mat hemma. Måste bli ordning på det.Känns dock som om ja jämt äter samma saker. Är nog för feg för att prova nya saker o sen är det skönt att veta att man tycker om det man äter

Jobbet idag gick bra. Hade gympa med dom små och dansade massa. Har en skiva med bara 93hits. Att jag diggar.
Skönt att sluta tidigt iallafall. Dock har jag inte gjort så mycket vettigt efter det. Skulle träna men känner att hostan tar mot vilket gör mig fruktansvärt frustrerad. Vill ju träna. Suck. Blir nog medicin idag.Busan är dock ingen blindhund.

dagens outfit


godmorgon

ja godmorgon. Nu är det måndag igen och jag är uppe med tuppen. Känns inte lika jobbigt som vanligt. Kanske beror på att ja har sovit lite längre än vanligt på måndagar. Det är verkligen jättesvårt att somna på söndagarna.

Idag ska jag jobba till två och sedan vila lite och om hostan tillåter träna lite.

ska även handla idag. Börjar bli tomt i kylskåpet nu.

Ha nu en skön måndag allihopa.

sov gott

nu ska jag sova.

Tittar på filmen a lot like love. Helt fantastisk ju. Vill verkligen se hela men jag kan inte. Jag måste verkligen verkligen verkligen sov.
Ska upp hur tidigt som helst imon.

Naglarna blev svarta. Har varit rosa så länge nu.

hoppas ni alla får sova gott och drömma söta drömmar.

lite småtrött

ja nu börjar energin ta slut tycker jag. Inte för att jag har gjort så mycket idag.

Bergman kom tvåa i skidskyttet. Sjuk slutspurt. Har varit en kanondag för sverige i skidskyttet. Bra jobbat.

Tror jag ska h'lsa på mina päron lite nu. Måste ta hand om min tvätt som antagligen är färdig nu med.
Mitt tvättmedel är slut så jag måste köpa nytt.

Pratade med jennie på msn men misstänker att hon somnat för hon försvann helt plötsligt haha.

När jag kommer hem igen ska jag nog ta och måla mina naglar.
Rosa eller svart? det är frågan.


Jag o jennie

idétorka

aah vad ska jag äta. Kommer verkligen inte på nåt!

Vet inte ens om jag har saker som jag kan komponera ihop till en måltid.

Kanske ska göra ett ryck och kolla kylskåpet

Har slängt in en tvätt i maskinen. Förstår inte hur mycket svarta kläder jag har,

Har även sorterat all tvätt från tvättomgången. Den blev lite liggandes. Har hängt upp så mycket som möjligt. Är ju mycket roligare att välja då.


kanske en smörgås haha

grattis

oj får nog ta tillbaka det jag sa om skidskyttet.

Helena kom ju trea efter ett riktigt starkt sistavarv.
I skidskytte kan verkligen allt hända.

Idag när alla kom in på skyttevallen så var det liggande som gällde. Dock hade den första tjejen på vallen fått hjärnsläpp och stod upp. Hon sköt alla sina fem skott och missade. När hon skulle ge sig iväg så slängde hon en blick över axeln och insåg att alla låg ner. Snopen hon blev. 10 sekunder sedan hoppade hon av tävlingen.
Ja det gäller att hjärnan är med.

hemmaspa

ja när det är söndag är det allt dags för en liten spadag. Har duschat nu och använt mig av de underbara kroppskrämerna jag fick av min bror i julklapp.
Verkligen älskar dom. Känner mig helt ny efteråt och superfräsh. De har en doft av citrus vilket jag tycker mycket om.
 Har även peelat ansiktet och lagt mask. Funderar på ett fotbad med eftersom ja har ett riktigt bra sådant. Hmm får se om det blir så. Skidskyttet går sådär. Helena har bommat lite för mycket.

Mitt älskade elizabeth arden-set
Har en parfym med. Det bästa är att handkrämen håller en svag citrusdoft hela dagen.

snygg

gud vilken snygg klänning. Vill ha vill ha.


från forever21

frukost

dagens frukost:Fil med solrosfrön ock krossade linfrön
smörgås med kaviar
jordgubbstetvdag

ja helgen för mig är tvdagar om man inte åker iväg någonstans.
Eftersom jag har lovat mig själv att bara ta det lugnt i helgen så blir det därför massa vintersport på schemat.

Kollade in tvguiden som var fullspäckad med alpint och skidskytte.

Tycker dock skidskytte är roligare än alpint. Det händer lite mer.

Tycker bergman är fantastisk och har underbar humor. Han och jag har en gemensam sak med. Vi kan inte rapa haha. spännande va.


gonatt

ja nu ska jag sova om hostan släpper taget lite. Har ju medicin mot den men börjar jag med den måste jag hålla på minst en vecka och det känns onödigt om det kan gå över av sig själv, men har väl aldrig hänt förr.

Beslut man tar i livet är kanske inte alltid lätta men kanske nödvändiga.

Filmen var helt okej även om jag märker av min brorsas kommentar att inte tycker det. Jag tycker ju om cage så då är det skitsamma vad filmen handlar om haha.

Ska försöka komma upp hyfsat tidigt imon ändå. Ska ju öppna på måndag och behöver vara pigg.

Har så mycket funderingar inatt. Mörka filmer dom där  som handlar om world trade center. Man blir berörd.

Sov nu så gott och dröm sött.
lugna kvällen

ja en lugn kväll är det.
Har ätit köttgryta med choklad i ..jättegod men stark. Pappa är en duktig kock,
Är lite yr när ja är uppe o går. Skulle ha varit lite hundcoach imon annars men tror inte jag klarar det. blir nog till att ta det väldigt lugnt imon med om man ska orka med en hel vecka med jobb och arbetsplatsträff.  Blir iallafall sovmorgon om man har arbetsplatsträff.

Ska titta filmen world trade center nu. Får se hur den är. Har hört blandat om den.


mys o nu skidskytte

ja jag sitter o myser med mollan..dock ligger hon nu jämte mig i soffan på grund av att hon blir för varm av min famn annars haha.

Har duschat nu och gjort mig iordning lite så ja känner mig lite piggare. Har även kommit på att jag har en lejonman till hår.

Nu är det skidskytte som gäller.Herrar sprint. Kan ju hoppas det går bra idag. vore ju roligt för sverige.

Hm jag är hungrig med. Undrar om ja har nåt att äta. Ost kanske haha.


kakor

lite kakor någon?


slapp dag

ja jag behöver slappdagar. Särskilt när kroppen säger ifrån.  Det var bara helt enkelt att ta det lugnt idag. Så dagen började med en kalasfrukost. Mycket smarrigt. Försökte därefter ha lite koll på vintersporterna. Gick sådär bra och ellen fick uppdatera mig. Min älkling mollan kom in till mig och vi har gosat massor.
Blev lite köttfärssås till lunch och även las vegas som vanligt. Slutade som vanligt helt dramatiskt och nu har jag inte fler avsnitt. Panik haha.

Har börjat läsa på boken blunddockan. Det var riktigt längesen jag läste en bok för nöjets skull. Mycket trevligt, dock har jag nog någon sovklocka som slår på när jag börjar läsa. Håller i sig från studietiden. Dock så ordnar det till sig när hjärnan förstår att det är en bra bok och inte massa annat tråkigt hehe ;)

När det är spännande böcker läser jag jättesnabbt och blir nästan stressad för jag läser så fort. Var tvungen att lägga ifrån mig boken lite för att lugna ner mig.


sego

ja idag var det knappt ja tog mig till jobbet men det var bara att bita ihop. Hade otroligt ont i magen och en liten huvudvärk som kom smygande. När ja kom hem blev det till att vila.

Tittade sedan på spåret och lets dance.
Förvånade över blondinbella. Trodde hon skulle vara bättre men icke. ser positivt på morgan. Riktigt duktig.

Nu blir det till att sova. Är sjukt trött men inte sovtrött tyvärr. Suck.

Nästa vecka blir det verkligen till att ta tag i alla rutiner igen. sova tidigt, träna mycket och äta ordentligt.

Älskade melissa horn lugnar väl typ alla magar. Denna fantastiska röst.

 Såhär leende har jag nog dock inte varit idag tyvärr!

inte idag heller

nej ja orkar inte blogga ordentligt idag heller. Känner mig sådär.
Glashalt är det väl tydligen ute.känns stabilt att ja ska ut o cykla svintidigt imon.

Har kollat antikrundan med päronen ikväll. Himla skönt och väldigt bra program, dock inte deras uppföljningsprogram.

Blev ingen träning idag tyvärr. Vågar inte när ja är yr. Livrädd för att svimma eller liknande.

Imorgon är det fredag. Helt fantastiskt skönt. Ska ta det lugnt och hoppas att inget bryter ut. Tycker dock att jag har börjat hosta lite för mycket för att vara okej.

Sov gott


orkar inte blogga

orkar egentligen inte blogga. Har ont i magen och ont i kroppen. Vet inte om det är trötthet eller ja håller på att bli sjuk eller bara inte van vid att jobba men jobbigt är det.
Har haft malin och mickan här. Var riktigt trevligt och lugnt och skönt. Känner mig dock sju kilo tyngre haha, Men får träna av det nån dag.

Nej nu måste jag sova. Blir alldeles för lite av den varan.


bowling

ja efter att huvudet inte har varit med mig idag så bestämde familjen oss för att bowla. Blev supertaggad och skärpte till mig själv.
Bowlingen var underbar. Kanske inte gick världsbäst men inte dåligt heller. Helt okej insats.
Pappa vann och var stoltare än en tupp eftersom jag vunnit över honom de senaste gångerna.
Nu bär det av till annica o gänget igen. Ska färga håret. Himla roligt.

Här kommer lite bowlingkort:trevlig kväll

ja igår var supertrevligt. helt fantastiskt tillochmed. Satt och snackade hela kvällen med både människor jag känner o inte känner. Blev dock lite blötare än vad ja hade tänkt men men.
Lillkillen hade växt så mycket att ja nästan blev rädd. Blir nästan tårögd när ja tänker på honom. Ett så fint barn. Det är något särskilt med barn. De utrstrålar så mycket kärlek att världen blir vacker. Tur att jag har världens bästa jobb.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Bara slöat i sängen av en anledning.

Lånade ut kameran till melker. Han blir nog fotograf när han blir stor  :)


gonatt

okej klockan har blivit alldeles för mycket men kan ju inte slita mig från las vegas. Älskar det. Har allt jag vill ha hehe.

Måste nog åka dit någon gång.

Imorgon är det jobb utan barn. funderar på att ta med datorn så man kan göra lite extra saker. hoppas jag inte ska städa massa. Inte riktigt min grej.

Sov nu gott


lite babbel

ja nu är jag själv i lägenheten..igen. Väskorna är borta och skämten och skratten med. Saknar dig redan.
 Blev iallafall en promenix på den snöklädda marken till maxi och inhandlande av mat. Tacos.
Sedan tittade vi på filmen Horton eller var det norton eller kanske morton. En lite söt film om en elefant och ett dammkorn.

Saknar lidköping. Var riktigt roligt där när inte vissa förstörde allt, men annars var människorna som bodde där fantastiska.
Totalgillar ekelund,sekund,klang,hampus, tony och cornelia.

Saknar även josse o jessica. Vi har ju haft dunderkul ihop hela gänget.

Dock erkänner jag att det var skönt att sova i sin egen säng inatt.


dagens outfittröja:lindex
kjol:gina
overknee strumpor: gina
strumpbyxor hm


2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gick på min farmor och farfars begravning. Värsta jag gjort i mitt liv. Har fått uppleva sorg och upplever det än.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
hmm ja det tror ja nog att ja gjorde hyfsat. Lovade säkert att ja skulle bli vältränad o är på god väg iallafall.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej men däremot har ja lärt känna massa vänner som ändå hyfsat nyligen blev föräldrar

4. Dog någon som stod dig nära?
Min älskade farmor och farfar

5.Vilka länder besökte du?
Italien...mitt älskade land

6. Är det något du saknar från år 2008 som du vill ha år 2009?

Mer kärlek

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
5 juni. en fantastisk dag när alla mina nära o kära var där och solen lyste och allt var helt perfekt.

8. Vad var din största framgång 2008?
Att få titel som förskolelärare,grundskolelärare o fritidspedagog. Även att få ett fast jobb i mitt yrke.

9. Största misstaget?

eh ja du.kan inte komma på nåt direkt nu.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
japp..hostat o hållt på som vanligt men fick en toppenläkare som rett ut det hyfsat. Har även vrickat foten o fått tejpa den varenda träning.

11. Bästa köpet?
min laptop,älskar den.

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
hyra,kläder, mat o smycken kanske..vet inte riktigt.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Minna vänner o min familj som alltid finns vid min sida.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
men vilka frågor. kommer inte på nån låt just nu.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Äsch det vet jag väl inte. räknar inte gångerna. Men livet har blivit helt klart mer stabilt i värnamo.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Pratat med farmor mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Lagt för mycket tankar på onödiga saker.

18. Hur tillbringade du julen?
var hos mormor o morfar med familjen o morbror med familj. kanonmysigt.

19. Blev du kär i år? 
Hm det har ja säkert blivit. Blir ju lite småkär jämt, men inte kanonkär nej.

20. Favoritprogram på TV?
las vegas

21. Bästa boken du läste i år? 
har inte läst nån vad ja kan komma upp. Dålig stil hilda.

22. Största musikaliska upptäckten? 
club 8.

23. Något du önskade dig men inte fick?
dagdrömmer så mycket så det var massor.,typ ett stall i apladalen med mina hästar.

24. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
hade finmiddag med min familj. Trerätters. Så mysigt.

25. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja säkert men ingen idé att tänka så-

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2008? 
bättre.

27. Vad fick dig att må bra? 
träning,bra mat och sovrutiner

28. Vilken kändis var du mest sugen på?
björn gustavsson

29. De bästa nya människorna du träffade? 
eeh ja du..annica fast hon är ju inte jätteny ändå, sandra, jenny med flera. finns väldigt många.

30. Vem saknade du?

Mig själv ibland.

värnamo

ja värnamo känns lite bättre när jennie är här. Vi sitter med varsin dator o skriver till varandra när vi sitter jämte varandra. Helt fantastiskt underbart.
Stanna hos mig..pleeeeease

Kvällen har iallafall bestått av mat med familjen o körslaget. Snyggerik var bäst. Rös hela jag. Så mäktigt.

har verkligen inget att skriva egentligen. Tar nyåret nån annan gång eller kanske aldrig.vi får se.

Kom till värnamo idag vid fyra. Har ju varit borta ett riktigt bra tag.

Vill bara säga att jönköpingsstation är den värsta station jag någonsin varit på. Skandal säger ja bara. Ska ta tag i det här på nåt sätt tror ja.

Imorgon blir det sova,promenad o ja..inte världsmycket mer. Vi ska spela rockband med de som vill med. Ska bli dunderkul.


dagen efter nyårsdagen

ja seg är man la fortfarande men skönt att vara ledig då.
Idag ska vi bowla hela gänget. Ska bli dunderkul. Får se hur det går att bowla i klänning hehe.
Imorgon bir det hemfärd till värnamo och jennie ska med iiih. sjukt kul alltså.
och jag har min älskade dator med mig.älskar den sjuuuukt mycket. Tack mamsen och papsen o måmå o måfaa för den.
Idag har vi kollat in stan i lidköping. Har hittat en jättefin servis ja skulle kunna tänka mig ha i framtiden faktiskt.  Rörstrand corona. Så sjukt fina och verkligen jag. Om jag blir vuxen någon gång kanske jag kommer ha det.

Nej nu ska jag sjunga lite.

It´s my life...

puss