sim-VM

stefan nystrand alltså. Han är så jädra skön. Alltså har ni en chans att se en intervju med honom så ta den.

Sitter och kollar alla kval. Sara sjöström är fenomenal. Det kommer bli spännande ikväll med terese alshammar och sjöström.  Sen även stefan nystrand.

Nu ska jag snart duscha...

ute och far igen

ja nu är jag ute och far igen..denna gången med mina föräldrar och vovsingarna. Vi har varit i kungsbacka på en himla rolig outlet..hade alla möjliga butiker. Jag köpte mitt älskade Tigi S-factor schampo. Gör skillnad på håret efter en tvätt. Sedan köpte jag ett par snygga jeans som min snälla mamma ska lägga upp eftersom jag är typ 1 och en halv m lång. Sedan hittade jag även en fin tröja som blir perfekt att jobba i.

Igår var i i uddevalla. Jag spanade efter snygg-erik men såg han tyvärr inte. Riktigt mysig stad faktiskt. Trollhättan blev nästa stopp. Vi kollade på slussarna. Har bara sett småbåtar som slussas innan. Nu var det riktiga handelsfartyg. Helt otroligt hur de fick plats och vad de är skickliga på att styra eller navigera eller vad det nu heter när man styr en båt.

Sim-VM är något jag följer med. Jag bara rös när vår 15-åring(!) vann VM-guld och satte världsrekord två gånger.

Stefan nystrand är också en favorit. Sådan pessimist så det är roligt. Han är aldrig nöjd haha. Lika roligt varje gång de intervjuar honom.

Idag vet jag inte riktigt vad som står på agendan. Jag hänger bara med men hoppas på att få kika in på en dinsko-butik eller gina hehe.

Snart börjar jobbet igen. Känns både roligt men fasar för de tidiga mornarna. Har lyckats läsa tre bra böcker på semestern. Är full av motivation. Den ena handlar om sagostunder och det andra om barns skapande och sedan är det en till om kultur. Fantastiska böcker.

Nu ska vi iväg och fara igen. Solken skiner ju för en gångs skull men jag har lagt ner det där med att bli brun.
'

matlust

efter att Busan hade varit hos veterinären och varit dålig fick hon en specialkost.

Innan så reagerade knappt Busan när vi sa att det var mat. Nu väntar hon otåligt en timma innan ...minst.


-Är inte klockan sex snart?- Men nu är faktiskt klockan sex och min matskål är T-O-M!-Skynda då Husse. SKYYNDA!- Jag sitter fint...ja sitter fint..sitter fint!LYCKA!!!

blåbärsmuffins

idag är det hmm torsdag. Tror hela tiden att det är fredag.

Eftersom det inte blev någon bakning igår fick det bli det idag istället. Hannes handlade lite åt mig så jag kunde komma igång. Kände inte för att gå ut i spöregnet.

Men nu har jag iallafall bakat muffins. Blev inte så många eftersom första plåtens muffins gled ut. Suck.
Nu är sista plåten i ugnen och det doftar gott här. Känner mig som en liten husmor. Baka muffins med bär jag faktiskt plockat själv.

Så fort sista plåten är ute ur ugnen blir det en springtur. Har en slavdrivar (läs jennie) som skickade mess till mig imorse att jag skulle ut o regna. Tittade ut och insåg att jag inte skulle göra det. Somnade om istället.
Nu har regnat slutat och eftersom jennie vet precis var min svaga punkt är (tävling) så blir det ut och springa.

Kl fem ska jag vara hos Annica, Bosse och Melker. Ska bli så mysigt.
Så nu får jag sätta fart.
blåbären,mamma och lilla jag

idag har jag gjort något som jag aldrig gjort och trodde nog knappast att jag ens skulle. Jag har dragit på mig gummistövlar och regnkläder för att plocka blåbär.

Jag och mamsen åkte iväg och började leta. Först hittade vi inga alls...eller jag hittade något som jag trodde var blåbär men harkel..det var det visst inte. De skulle man inte plocka sa min förståndiga mor.

Till slut hittade vi ett blåbärsparadis. Sedan var det bara att sätta igång och plocka. Efter två timmar var jag uttråkad och insåg att det skulle ta ett år att få ihop så mycket blåbär som jag hade tänkt mig.

När en bärfis satt sig på mig och en spindel kom ner i min spann så tröttnade jag på allvar. (ja jag är tjejig)

Mamma skrattade lite åt mig och det var kanske inte så konstigt. Jag och naturen klaffar kanske inte alltid.

Imorgon väntar en ny dag och jag hoppas att annica kanske har lite tid över till mig,Ha! Det trodde ni inte va. Bildbevis!underbart

en helt fantastisk dag,..
allt blev så bra.

orkar inte skriva mer haha.

nu ska jag sova.

ny dag väntar imorgon

sov så gott

flänger runt

ja jag är på semester och har fullt upp. Därför blir det inte så mycket bloggande.

Har varit i kalmar och nu är jag i västervik. Var lite sjuk i måndags men efter mediciner för 500 så mår ja nu bättre...jädra luft som ger mig andningsbesvär.

Nu blir det röj i västervik..tjohoo..kul kul

igår var det byttan i tältbord...rikitigt mysigt.

Kanske blir gbg i veckan..vem vet...


SEMESTER

JAG HAR MIN FÖRSTA SEMESTER!
känns jättekonstigt och bra. Har inte fattat det än.

Fick världens överraskning på jobbet idag när ja skulle gå hem. Massa söta föräldrar kom dit och gav mig världens största blomma. Så himla fin. Jag blev så himla glad och är det än. Allting känns så overkligt,

Sedan fick jag ett jättefint armband av mina arbetskamrater. Har velat ha ett sådant länge och nu fick jag ett i rosa..tihi..det passade ju perfekt.

Idag har jag även varit hos tandläkaren. Det kostade 15kr. haha. Sjukt kul. Det är sådant där ungdomsbidrag och det var lite lagrat så 15 kr fick jag punga ut haha. Jag hade inga hål heller. Så lycklig.

Åh vilken dag. Perfekt.
Förutom åskan idag som höll på att skrämma slag på mig.

Nu ska jag dra till kalmar. Blir första klass på tåget med...I like.