faktiskt glad och vid liv

Nu sitter jag här vid datorn igen...själv..
Han kom igår och vi myste hela kvällen och morgonen...med betoning på myste..haha...
Idag gick vi på stan och han provade massa kläder. Han köpte till slut en hugo boss tröja. Skitfin..fast jag tycktre det skulle varit i en annan färg. Sedan bjöd han mig på fika och skjutsade mig hem. Vi kysstes lite och sen körde han härifrån.
Så alla som var oroliga...det är lugnt, jag lever och är ganska lycklig.

Idag blev det väldigt jobbigt...skulle på bio egentligen men sen ringde min släkting och ville bjuda dit mig...så nu vet jag iten vad ja ska göra...men det känns som om bio kommer igen men det kanske ja inte kan med släkting så....men isch ja vet inte..velig ja blev nu alltså...suck..både och skulle vara underbara...

Det finns en person jag inte orkar med för tillfället..jag är så trött på allt hackande på andra..och att personen ifråga inte vet vad konstruktiv kritik är. Värsta är väl att man måste vara trevlig, hatar sånt...det är falskt..men vad gör man inte...jag kan väl inte lägga mig antar jag.


Nu ska jag ut och fixa lite ärenden hehe.

Ha en underbar dag ute i solen

ÅÅh emmy du är så rolig...

puss på er från en glad Hilda


Kall

Jag har gjort det igen. Jag försöker se nåt som inte ens finns där.  Jag vill helst slå mig själv hårt och säga till mig själv att jag ska skärpa mig. Hur kunde jag tro att det vara kärlek. Det enda jag tittar på är det yttre. Utsidan lurade mig än en gång. Varför kan jag inte förstå?Varför är jag så kall?
Jag börjar tro att jag inte kan älska. De känslorna finns inte där. Jag kan älska ett utseende men insidan är aldrig som jag vill. Hur ska jag kunna hitta nån när jag kräver så mycket. Jag tror att mitt hjärta har gett upp. Det har stängt sig för altid...jag vet att det är hårt. Men tänk så är det sant. Bättre att stänga än att låta någon skada.
Jag är så glad att jag har alla mina vänner. De som stöttar mig och jag kan ringa och ventliera mig för. Ibland skriker jag inombords. Det känns som huvudet sprängs. Tack för att ni finns där då.

Tack Emmy för att du var här i helgen. Jag hade inte klarat mig utan dig.

På onsag blir det heldag för mig och Emmy. Vi ska göra massa skoj. Det ska bli så skönt...har saknat henne så mycket.

Var på ikea med emmy och patrik i helgen. Var tokkul. Emmy organiserade upp hur vi skulle gå så att vi inte skulle gå motströms med människorna.Jätteviktigt. Så vid mattorna tog vi genvägen tillbaka till matsalen för att smäcka i oss hela tio köttbullar. Var sjukt mätt resten av dagen sen haha.

Idag träffade ja emmy och patrik på stranden. De skulle nog nästan behöva en släpkärra till stranden tror jag tihi...tur att de har äventyrsbilen. De låg och gassade i solen..vill också

Imon blir det jobb på dan. Äta middag med emmy...sen kanske ja åker ut till smedby..min familj är ju där och busan och min älskade älskade mollan..åh vad jag älskar henne.

Det är lite tråkigt på sommaren för många är borta mycket..saknar både jennie och josse kanonmycket och även malin i london såklart..men den saknaden får man ju stå ut med jämt..

ha det nu underbart


En sekund

En sekund trodde jag det fanns där...

En sekund fick jag hopp igen..

En sekund var jag lycklig...

En sekund ville jag skulle bli för alltid...

En sekund fick jag kärlek...

En sekund fick jag närhet..

En sekund bultade hjärtat på nytt igen

En sekund levde jag igen..

På en sekund var det borta..

På en sekund blev det kallt igen..

På en sekund blev jag själv igen..

På en sekund blev jag sviken..

På en sekund slocknade hoppet igen...

På en sekund hann jag tänka mer än vad jag tänkt på flera år..

" men när ja blundar finns allting kvar, varenda tanke..allt som vi var, ja när ja blundar.."


Igår vann mitt Italien.
På straffar.
Det var så spännade att jag hade en sådan otrolig magvärk.
Jag skrek, jag hoppade, jag satt ner, jag stod upp, jag låg ner, sen stod jag upp igen, jag vågade inte titta, men jag tittade,
Italien satte alla straffar. DE VANN!!!
Jag kan knappt tro det.
Nu finns en jublande Cannavaro på min anslagstavla. Han måste ju vara världens bästa spelare.

Men du tog udden av all min glädje. Det var nog inte med din mening. Du vill inte göra någon illa. Du vill bara vara snäll och alla till lags, men tro mig.....det sårar mer.
Du har inte gjort nåt och det är det värsta. Vad är jag ledsen över? Jag är ledsen över att det alltid blir samma sak. Jag hatar att jag inte kan läsa dig. Jag förstår inte dina blickar, men jag vet att jag älskar att titta djupt in i dina ögon för att sedan få se dig le.
Snälla kom hit och le för mig.