Röj

oj oj...igår var det röj.
Jag jobbade tre timmar mitt på dagen. Okej tre timmar är inte så mycket men jag kan lova att det räcker på det stället för att bli helt slut.
Sedan var det volleybollmöte. Jag passade mest en tvååring. Så underbart söt. Hennes mamma sprang mest omkring och flyttade på allt som var i den lilla damens räckhöjd. Faktiskt glad att jag inte har barn än.
Efter mötet drog jag till Jessica som hade födelsedagskalas. Oj vad kul det var. Det blev sedan kåren och det var helt otroligt kul. Hade kunnat dansa heeela natten. Bra musik och roliga människor.
Kvällen fick en märklig avslutning, men det hela var helt enkelt lite komiskt.
Nej nu ska jag städa och byta gardiner.
Maggis och jag har ätit frukost nu, så nu är vi mätta och belåtna.
Ha en underbar vårdag.

Idag

Nu har matten dragit igång ordentligt. Är nervös varje mattelektion, men jag kämpar med mig själv och hjärnan går på högvarv så jag är helt slut efter lektionen.
Idag fattade jag faktiskt nästan allt..helt överlycklig. Efter det skulle vi gå och köpa grejer på stan, men det hela slutade att jag åkte med Jennie hem och gjorde läxan där. Kanonbra blev det. Jag och Jennie är supernöjda. Nu tusan ska Nancy bli nöjd.
Idag fyller Jessica år.
Grattis Jessica.
Jag,Josse och Jennie väckte henne vid halv åtta när vi smög igenom dörren och började sjunga. Sedan gjorde Josse varm choklad och när hon hällde över grädden svämmade det hela över, men det var jättefint ändå. Det hela var jättemysigt förutom att vi sedan var tvungna att åka till skolan då jag ahde kunnat somna ocg sova fem timmar istället.
Nu på kvällen har jag tränat. Det är helt sjukt vad killarna slår hårt..alltså inte slår, smashar. Jag springer hellre därifrån än ställer mig mitt där de skjuter. Jag är väl inte dum heller. Jag vill inte dö än : )
Imorgon har vi skola som varje dag. Aldrig sovmorgon..snyft.  Sedan ska jag städa och tvätta hur mycket som helst. Maggis ska få bli ren med och hennes skål.
Nej nu ska jag nog sova...är såå trött.
Ha en underbar kväll och fredag.


Vänner

Vad skulle jag göra utan vänner. Antagligen gå under. Det är alltid de som stöttar mig och det är jag så otroligt glad för. Man hamnar i så många svackor hela tiden och utan vänner skulle jag nog inte ta mig ur dem. Nu drar de mig sakta men säkert ur svackor, och det är så skönt att veta att de alltid finns där. Jag hoppas alla mina vänner förstår att ja uppskattar dem hemskt mycket även om ja inte alltid visar det.
Tack vänner för att ni finns.

Idag har det varit skola och sedan blev det en väldigt flummig promenad till stadsbibblan. Efter det åkte alla klassisar utom jag tåg av nån konstig anledning. Själv fick man traska därifrån alldeles ensam ; )
Efter det var jag hemma i en halvtimme men blev uttråkad och åkte till emmy. Vi tänkte baka men tappade orken snabbt så det blev biggan istället. Skrattade grymt mycket åt gullefjön.
Imon ska jag åka hem och det ska bli sååå skönt. Längtar hem grymt mycket. Komma hem till familjen och vovsingarna. För första gången på väldigt länge så är man verkligen helt ledig med...har lånat en bok jag ska läsa...så mysigt.

Men först ska jag jobba imon så är ni hungriga så ta gärna en sväng förbi och fråga om ni kan få en cheeseböööjaee som de säger i kalmar

Ha nu en underbar kväll och glad påsk.

Jag ska faktiskt köra stenhårt i påsk..måla ägg och gömma påskägg..tihi

Kärlek

Kärlek

Ja när jag ser det ordet blir jag ganska tom. Jag vet inte riktigt vad det innebär. Ordet kärlek borde stå för något härligt och underbart, men gör det verkligen det. Jag tror iallafall inte det gör det för mig. Visst det finns massa olika sorters kärlek.

Familjekärlek: har ju min underbara familj som jag älskar och de älskar mig
Kärlek till djur: älskar ju mollan otroligt mycket och busan
Vänskapskärlek: har alla mina underbara vänner som jag älskar och de älskar mig(hoppas jag:) )
kärlek till sin soulmate: ---------------------------------

Jag kanske egentligen borde vara tacksam. Jag har så otroligt mycket, men varför kan jag inte vara det då?
Längtan finns där hela tiden. Längtan förstör allt annat. Den gör så jag inte kan njuta av allt det fina jag faktiskt har.
Jag vill bara kunna finna det. Stilla längtan. Att äntligen få slappna av,sluta titta, sluta vara så tillgjord.
Längtan bara förstör allt. Jag dras till allt men ändå inget, och på nåt sätt blir det alltid fel.
Det verkar så lätt för alla andra, varförkan det inte vara det för mig.