Stirr

ja idag har det varit en stirrig dag.

Glömde först att ta med mig mat...var min icke-äta-mat-på-jobbet-dag. Så himla skönt att ha en sådan faktiskt, Men som tur är har vi en del färdigrätter där. Sen blev det en väldigt snabb tur på stan på den lilla rasten som var kvar.

Efter jobbet var det direkt på stan och köpa mig en jättefin klänning men lite annorlunda. Sedan supersnabbt hem och byta om och sedan till beachplanen. Dock var den upptagen så efter mycket om och med åkte vi till lerdala.

Spelade lite men jag var så himla fnittrig haha. Var skapligt svårt att spela då. Var nog övertrött. Blev en pizza på vägen hem hos ida och tim. sjukt god. Proppmätt.

Sedan hem. Ringa till emmy och få höra massa spännande nyheter. Så glad för hennes skull. Verkar ju vara värsta drömjobbet. Grattis gumman.

Sedan tvätta och upp med vårskorna för att kolla läget med det. Sedan snacka med mamma och pappa.

När jag sen skulle gå och lägga mig efter bytt den sista tvätten för kvällen hittar ja inte min mobil. Jag vänder på allt i lägenheten och springer fram och tillbaka. Börjar få lite panik. Tar föräldrarnas hemtelefon och ringer och hör inget. Mer panik. Springer ner i tvättstugan. Ut med all tvätt och kollar efter mobilen. Inte där. Ännu mer panik. Springer igen in i lägenheten och letar överallt. Letar utomhus. Nu gråt i halsen. Stirrar med mamma o elias och får låna mammas mobil att ringa med och inser då att jag slagit fel nummer och hittar mobilen i en ficka på en kofta. LUGN!

Men nu  blev ju klockan massor bara för det. Min söta lillebror slet sig faktiskt från datorn när han hörde gråten i halsen o började med leta. Min lilla sötplutt!

Nu måste ja sova. Ska bli en rolig dag imon men fullt upp som vanligt. haha.


helgen är slut

ja nu är redan helgen slut för min del. Jag måste hoppa i säng eftersom jag ska upp tidigt imon som alla andra måndagar. suck och pust. Brukar ju vanligtvis sluta tidigt imon men efter jobbet ska vi träffas i gruppen. Vi som läser en kurs och skriva färdigt vårt arbete. Känns sådär kul att hålla igång från halv sju till typ fem.
Sedan hoppas jag på en springtur.

Idag har jag varit i gislaved hela dagen och kollat junior SM i volleyboll. Blir toksugen själv och känner riktigt för att satsa på volleybollen. Så nu är det spänst och handträning.

Nu kommer päronen hem. Ska nog hinna säga hej innan jag ska sova.

Sov så gott.

HELG!

usch vad jag bloggar dåligt, fast dock inte lika dåligt som min vän annica hehe.

Nu är det äntligen helg igen. Så fantastiskt skönt. Jag tycker veckorna går hur fort som helst.
Nästa vecka är det ju bara jobb fyra dagar med..dunderskönt ju. Sedan ska jag åka till Katrineholm och hälsa på hannes nästa helg. Vi ska åka ett tjejgäng dit. Jag ska bo hos hannes och de andra hos Ida. Sedan är det även U19 och värnamo har ju såklart ett lag så vi ska vara hejarklack. Heja heja heja.

Nu sitter jag på en balkong med ett glas rödvin i handen och cashewnötter(nyttigt och bra). Min älskling ligger här med och njuter.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Precis vad man behöver på en fredag och imon kanske ja o f ska hitta på nåt. Vet dock inte om han vet om det än haha.

Det är nog marknad imon med har jag listat ut.
Dock var jag trött på den när jag var 12 år. Samma sak jämt.

Hoppas ni alla får en underbar helg och gå ut. Stanna inte in. Det är ju fint väder.


Helg!

ja nu är det helg igen. så skönt. Det blev två stängningar på raken för mig denna veckan. Alltid jobbigt att sluta veckan med en stängning. helgen blir så kort då.

Vackert är dock vädret. Helt fantastisk ju. Man måste ju småle lite.

Ja sidan är ny. Var en viss som klagade lite innan hehe ;)

Tack jennie!

Ha nu en underbar helg allihopa


tanketid

ja nu är helgen över o det var ju mycket vettigt jag har gjort eller inte. så himla surt att ägna en hel helg åt att vara sjuk.suck.

Imorgon blir det upp tidigt som attan som vanligt på måndagar och gå till jobbet.

På kvällarna innan man ska sova är bästa tanketiden eller vad man ska kalla det. det är då jag löser alla problem och alla livsfrågor kommer upp. Ibland skulle man ha ett block jämte sängen och skriva ner allt. Det är oftast då jag bestämmer vad jag ska ha på mig nästa dag, vad jag ska göra i veckan och i helgen mm.

Men nu är nu och jag ska sova.

Saknar emmy, jennie och malin så himla mycket.

hoppas nu måndagen blir bra. Kommer ju träffa annica på morgonen. Det känns bra. Har ja nåt att stiga upp för.





tv tv tv

sjukt tråkigt att vara sjuk när det är nitton grader ute. Hade iallafall inte ont i halsen idag,.,tjohoo alltid nåt, men febern var lite högre och jag har varit totalt orkeslös. Skulle diska lite efter att ha sovit hela förmiddagen, men kraften för att lyckas stå upp fanns inte. Jsg började kallsvettas och må illa när ja stod upp, kroppen började skaka så ja fick glida ner till en liten klump på golvet istället.

Så jag har legat i soffan heeela dagen.
Har lyckats se typ fem program av sjukhuset, roomservice,kalle och chokladfabriken, tennis, uppdrag granskning och massa andra program.

Hoppas att alla andra har haft bra ute i det fina vädret. Har känt att det har luktat grillat så nu är nog allt grillsäsongen igång. Mums.

Imorgon blir det lugna puckar för mig med. Hoppas jag är piggare imon så jag kan jobba på måndag,
Undrar vad de visar för roligt på tv imon..hmm.
Har sett filmen vid din sida nyss med. Fruktansvärd film men ändå väldigt bra. Väldigt tänkvärd. Skulle aldrig vilja sätta mig i en sådan situation med barn. Svårt svårt.

Nu ska jag sova. Har puffat till mina fem kuddar nu, så de känns som moln.

aj aj aj

idag var min kortaste arbetsdag och tur var väl det för när jag vaknade imorse var det som fem knivblad i halsen. aj aj aj.
Desto längre dagen gick desto tröttare blev jag. När jag kom hem stupade jag i säng för att sova tre timmar och sedan lyckades jag ta mig till soffan, var vaken en timma och somnade igen. Kollade och febern och yes,..visst hade jag det. Sådan himla tur man har sina föräldrar nära när man är sjuk. När kroppen är som gele orkar man inte precis ställa sig och laga mat.
Så nu med halstabletter laddade och en alvedon i kroppen ska jag nog nu kunna sova.

Vädret är kalas och det ska hålla i sig..tjohoo..

Tränade beach igår på träningen. riktigt bra gick det faktiskt. Har fått lite hopp till det igen, men  det bästa är nog att öva in sig med just en person.

ha nu en fortsatt trevlig kväll.

VÅR!

ja idag är det första april. Tro det eller ej men jag har inte lurat någon. Har inte haft någon inspiration. Har varit fruktansvärt trött idag. Ibland undrar jag om jag är sjukt, kan inte vara normalt att vara såhär trött. Kom verkligen knappt upp idag. Vanligtvis brukat jag piggna till på jobbet, men jag var inte långt från att lägga mig på golvet och sova när jag kom dit,  när jag hade rast sov jag som en stock,. Det var riktigt skönt.

Solen har skinit idag och värmen är här...delvis. så skönt. Behöver vårgrejer. Har inga bra vårskor. skulle behöva ett par nya sneakers.
Har hittat lite vårtecken idag som ni får se på bilderna.

Har fikat idag, fast jag fikade ju inget, var mest sällskap med f och s. Mycket trevligt.
Sedan var det hockey. HV vann..grattis grattis. Får väl kanske heja på er nu..hmm..