SVERIGE

SVERIGE ÄR VIDARE TILL ÅTTONDELSFINAL. TJOHOOO!
Där blir det Tyskland på hemmaplan..kan bli tufft men spelar vi som vi gjorde i andra halvlek igår borde vi kunna spöa dom lätt.
Igår satt vi och hejade hos emmy och patrik. Jag och emmy målade oss gula och blå på kinderna fast vi kladdade typ ut det hela tiden. Man måste ju bara ta sig för ansiktet när Sverige spelar som de gör ibland...tihi...sen hade jag på mig patriks gamla sverigetröja...asfin men stor haha..kände mig som en tioårig supporter...hehe
Idag är min allt-i-allo dag..här ska hinnas massor. För tilfället tvättar jag. Så himla bra.
Ska städa hos maggis med för det vägrar hon ju göra själv. Sen måste jag handla åt henne för det kan ju hon inte göra själv heller...alltså man får ju ingen hjälp av henne alls...
Nej nu måste jag nog sätta fart om jag ska hinna allt. Ska ner på stan med Emmy en sväng med..har lite att  handla där med...
ha nu en underbar dag..


Blond

Jag visste att jag var blond men inte såhär blond.
Skärp till dig Hilda, du måste börja tänka.

Nu sitter jag och dricker nyponsoppa. Mums.

Är så glad att Qvintus iallafall är hemma och jag hoppas han blir bättre nu.

Är utsedd till årets underhållare på jobbet. Jag hoppas det är positivt haha...roligt roligt.

Idag ska jag till mormor och morfar och sedan Smedby. Sen är det SVERIGE SVERIGE SVERIGE..

Kom igen hela Sverige nu är det dags att visa vad vi går för.

Ha en underbar dag..nu ska jag rycka upp mig lite.Hallonmumrikar och förkyld

Det är någon eller något som motarbetar mig och mina hallonmumrikar..det är det godaste godiset som finns och förr fanns det överallt men något har hänt....i hela värnamo är de borttagna och i kalmars största godisbutik är de också borttagna...plus på en massa andra ställen i kalmar...nu finns det bara ETT ställe de är kvar på. Jag hopas inte att hallonmumriksabotören hittar dit..plus att där finns ena ordentliga hallonmumrikvakter..som skylle skydda dom i i det längsta.
Snälla hallonmumriksabotören..låt mina hallonmumrikar vara.
I alla fall så är jag hemma i Kalmar nu. Jag är väldigt förkyld..så tråkigt...plus att jag ska åka och jobba nio timmar nu..suck och en stor pust..fast det ska bli lite roligt för det var så länge sen ja jobbade nu och det ska bli kul att träffa alla.
Drömde en jättehemsk dröm inatt. Jag förstår inte varför man drömmer sådana drömmar...hmm jag undrar om det inte var Josse som sa att när hon har feber drömmer hon konstiga drömmar. Jag kanske hade feber och det var därför. Jag hoppas nästan det för att drömma sådana drömmar var ju hemskt. Fast det kan vara lite inspirerat lite från CSI.
De människorna man drömmer om och aldrig träffat..jag undrar om de finns i verkligheten. Det känns ju konstigt om hjärnan bara kan sätta ihop ett utseende.
Igår var Jennie här och hälsade på och sedan kom även kräftan...oj jag menar jocke ;). På kvällen åkte jag sedan till Emmy och Patrik. Quintus mår inte alls bra och det gör mig så orolig... jag hoppas verkligen att han blir bättre snart....
Ha nu en underbar dag i solen..själv ska man vara inomhus heeela dagen...tihi..
kramar


Tråkigt

Hej hoppsan.
Jag har tråkigt. Jag skulle hängt med Emmy men de skulle iväg och käka,så nu sitter ja och pluggar. Det var sjukt välbehövligt.  Har redan hunnit tre sidor..bra Hilda.tihi.
Igår åt ja och min moster,morbro och mina kusiner ute på verandan för första gången i år...så mysigt...vi satt hur länge som helst och njöt. Efter det hade vi vattenkrig...inomhus haha...sjukt kul. Jag älskar dom. Nu sitter jag hos dom fast jag är själv hemma. Trivs nog faktiskt bättre här än hemma. Hemma i lägenheten är det så ensamt. Här är på något vis lite mer hemkärt, kan bero på att jag har bott här ett år också.
Usch ikväll är en sån kväll när ja saknar alla mina vänner.

Malin-sluta vara i London haha..men snart får ja träffa dig.
Emmy-saknar min kära vän,men träffar ju dig imon tror ja
Josse-suck vad det är tråkigt att du är i hbg heeela sommaren.
Jennie-min kära alltid-på-msn-vän haha skämtar bara..kom hem från uppsala nu va..tihi
Ida-snart är ja hemma en längre stund i sommar så vi kan hänga och bara ha skitkul.
Ewe- förlåt för att ja är så dålig på att höra av mig..ska bli bättre.
Ingela-saknar ditt galna skratt...i sommar ska ja ha det ekandets i huvudet.

Älskar er allihopa, tack för att ni förgyller mitt liv.

nu ska ja äta..pussss