Lördag

igår blev det lugn kväll. Jag hamnade hos jennie..ovanligt va. Petra jag och jennie tittade den sista wallander. Usch vad sorglig den var och vad det tog på humöret. Så ville jag inte alls att det skulle vara ju.
Vi åkte även hem till mig och hämtade laddaren och stötte på mr c och mr c haha. Så himla komiskt allt är haha.

Idag ska jag tvätta och städa och förebereda mig mentalt för resan. Vi ska ju flyga. Det är ju inte min starka sida alltså.

Gulliga emmy ska ta med massa böcker till mig från nöbbele. Tihi. Det ska jag ha på playan hehe. Ska ligga på klipporna och glassa med en glass haha. Tråkig humor hilda.

60453-54


Haha var tvungen att lägga upp en rolig bild.
Har varit hes nu i flera dagar men det börjar bli bättre sakta men säkert....
Idag tvingade jag i mig honungsvatten. Fyyy vad det är äckligt. Pappa brukade ge mig det när ja var liten men jag hällde ut det när han inte såg haha. Men nu inser jag att det kanske är bra. Den typiska komentaren alla säger är att jag ska dricka det med mjölk, men lyssna nu. Mjölk är slembildande så det vill jag verkligen inte dricka.


Vädret är underbart. borde nog sola egentligen men det är ju inte min starka sida hahaha. Gör det bättre med emmy vid vattnet tihi...fast i år vill vi inte bli kräftor haha.

Nej nu ska jag skriva lite på msn och sedan ta tag i mig själv igen.

Peace out


Kommentarer
Postat av: e

hej älskling!! Nu har jag landat i kalmar igen, har med mig en packe böcker till dej, bl.a. min bästa bok någonsin.. "Timmarna" det måste du bara läsa, jag läste den när vi var i indien, helt underbart bra strandbok! Hihi! Nu ska jag torka golvet innan hunden kommer hem från öland! Puss Puss (o nej, inga kräftor i år!! =)

2007-05-27 @ 17:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback