helgenhar nyss tittat på tennismatchen mellan söderling och potro. Tyvärr så spände jag mig så att jag fick jätteont i huvudet..får nog vara lite rädd om det där huvudet nu. Råkade få en smäll på träningen så ja fick en liten hjärnskakning och rejält ont i nacken.

Idag har det faktiskt känts lite bättre men jag får fortfarande inte vara med på matchen imorgon vilket är väldigt tråkigt. Jag vill ju med spela.

Helgen har bestått av filmmys hos ida i fredags, Mycket mysigt och vi kollade flickan som lekte med elden. De är ju riktigt obehagliga men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka dom är bra.

Lördagen har bestått av lite shopping med mella. Vi har varit på erikshjälpen,outleten o i stan o på marknaden. Köpte lite grejer till mitt nu mera adventshem Har gjort så fint.
Har köpt två stora vinröda hjärtan som jag ska hänga i fönstret med. Sedan är jag klar.

Ikväll har vi tänt första ljuser prick kl sex och druckit glögg och lyssnat julmusik. Så fantastiskt att det snart är jul. Njuter till fulla drag. Vi lagade sedan mat som blev hejdundrande god. Senapsfylld fläskfile som var inlindad i bacon.

Nu ska jag sova efter att ha pillrat mig. haha.

Sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback