samma visa som igår

ja typ inget nytt nu heller. Dagen har bestått av tvtittande och internetsurfande. Tror dock min dator har varit trött på mig idag för den bara bryter internetet hela tiden. Kanske har blivit smittad av mig.

Är iallafall inte piggare idag. Hostar och när jag gör det mycket så medför det huvudvärk. Det är så jobbigt att gå omkring med huvudvärk hela tiden.

När jag är sjuk och ändå är hemma skulle man ju vilja göra nåt, men icke. Är helt slut. Ligger jag i soffan hostar jag inte så mycket men går jag till köket så börjar jag hosta och blir tokandfådd. Suck.

Har pratat med a idag. Hon slapp göra en vändning. Något som jag tycker låter väldigt skrämmande. Vända en bebis från utsidan genom att trycka på magen. Fy! Tur hon slapp och bebisen tog sitt förnuft till fånga.

Ida kom hit ikväll med lite mcmat. Jättegott. Sedan har vi slötittat på tv.

Anna ankas program. Jag kan faktiskt tycka hon har vettiga tankar om en assistent, det är ju dom hon har dragit dit som verkar lite mysko.

Nej nu har medicinen börjat verka. Så hoppas på att få sova denna natten med.

Så roligt när sjuksköterskan sa till mig att ja ska ligga lite högt med huvudet..hon skulle se mig nu. Jag sitter ju upp haha.

Sov så gott.

 

ida..dock var hon inte såhär finklädd när hon var här hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback